Ajánlott Fogadóirodák

Bemutatjuk azokat a fogadóirodákat, melyek megbízhatóak és melyeket mi is használunk. Egy dolgot szeretnék kihangsúlyozni, aki tippmixen fogad, az ne is olvassa tovább, mivel azt nem preferáljuk. Hogy miért? Nagyon egyszerű a válasz: Aki tippmixen játszik hosszú távon sikertelen lesz! Komoly tippadók tippmixen nem fogadnak, ezt érdemes megjegyezni.
Milyen típusú fogadóirodák léteznek?

Kétféle fogadóiroda típust különböztetünk meg. Vannak irodák melyek bizonyos nyereség vagy nem megfelelően kezelt fogadások miatt korlátoznak illetve vannak olyan irodák melyek nem korlátoznak. Mit is jelent ez bővebben?

  1. Irodák, melyek korlátoznak: Ide sorolható minden európai fogadóiroda,mint például a Bet365, Unibet, 1xbet, 22bet stb.
  2. Irodák, melyek nem korlátoznak: Ide sorolhatók az ázsiai irodák (Pinnacle), Bróker iroda (Sportmarket) és a 18bet, mely nem kimondottan ázsiai iroda.
Mely fogadóirodába érdemes regisztrálni?

Európai fogadóirodák közül a Bet365, Unibet, Winmasters megbízhatóan működik, míg az ázsiai irodák közül a Pinnacle kihagyhatatlan, illetve a Sportmarket és 18bet is nagyon fontos láncszem.

Mely fogadóirodával érdemes kezdeni?

Sok befolyásoló tényező lehet, hogy mely fogadóirodába regisztrálsz először, hány fogadóirodát használsz egyszerre, illetve milyen összeget tartassz 1-1 fogadóirodában. Ez mind nagyon fontos és jó ha tudod, mik azok a fontos lépések, melyek révén sikeres sportfogadó lehetsz.

http://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2019/04/img-newsletter.png

Leave a Reply

« Translate »