Saját script, mely elemzi a mérkőzéseket és értesítést küld számomra az ajánlott tippekről, melyet publikálok.

Full Automata (csak ázsiai iroda) vagy Félig Automata tippfogadási lehetőség

Mit kell tudni a scriptről és a fogadásról?

A saját script több hónapos fejlesztés eredménye, de még mindig csak béta változat (kb 30-40%-os készültség), mely felölel több sportágat is, mint például Labdarúgás, Kosárlabda, Kézilabda, Jégkorong, Tenisz, Röplabda, Baseball.

A script értesítést küld számomra, ha olyan eseményt észlel, melynél az alábbi feltételek fennállnak: sok fogadás érkezik rá, statisztikailag alátámasztható a kimenet, nagy ods különbség több irodát összehasonlítva, tehát az adott fogadóiroda “elnézi” az odsot.

A script által kiküldött értesítést egy gyors átvizsgálásnak vetem alá és ha a tipp értékes lehet, akkor megosztom az oldalon.

Előfordulhat, hogy a script által irányomba jelzett tipp ods-a annyit esik, hogy nem éri meg publikálni (1.7 ods alatt nem igazán osztok meg tippeket). Ebben az esetben az adott tippet megjelölöm és ha élőben az ods megfelelő (“és én is elérhető vagyok”), akkor publikálom. Viszont csak abban az esetben publikálom, ha ázsiai irodában megfogadható, mivel tudom, hogy sokan nem tudnak egyből fogadni. Így aki beállítja az automata fogadást, ő velem együtt, ugyanabban a pillanatban, ugyanazon az odson megfogadja az eseményt.

Aki Automata fogadással követ, annak annyi a dolga, hogy – a kicsit lentebb leírtak módon – a minimum megadható 10€ / tét beállítása esetén feltöltse az egyenlegét minimum 200€, de inkább 300€-val. Természetesen aki nagyobb tét méretet állít be, annak a minimum feltöltési összeg annak arányában változik! FONTOS: ez az oldal soha sem fog korlátozni!

Milyen lehetőségek állnak rendelkezésedre

Tippjeim 95%-ban Mérkőzés előtti tippek, az Élő tippek minden esetben automata fogadással megfogadhatók!

Az oldal, ahol publikálom a tippeket, sima tippadó oldal, visszakövethető statisztikával, tippekkel. Itt mindenkinek maga kell megfogadnia a tippeket. Viszont ez az oldal kapcsolatban áll egy olyan szolgáltatással, melyre regisztrálva beállítható az automata fogadás lehetősége. (ezeket lejjebb részletezem)

Ha elkezdesz követni, 3 opció közül választhatsz:

1. Választhatsz Full automata fogadást (csak ázsiai tippek, nincs korlátozás), ez esetben nem kell neked fogadnod, minden ázsiai irodába küldött tippet a szoftver – abban a pillanatban, azon az odson amikor kiküldöm a tippet – automatikusan megfogadja helyetted. A többi (nem ázsiai irodába kiküldött) tippet figyelmen kívül hagyod, így nem kell a tippre várnod, készenlétben állnod.

2. Választhatsz Félig automata fogadást, ez esetben az 1. pontban meghatározott tippek ugyanúgy automatikusan megfogadásra kerülnek, de mellette a nem ázsiai irodában kiküldött tippeket (Bet365), saját magad megfogadod.

3. Választhatsz Teljesen manuális fogadást, ez esetben minden tippet magad kell megraknod.

Úgy kalkulálj, hogy az automata fogadáshoz minimum 200€, de inkább 300€ szükséges abban az esetben, ha a minimum 10€ / tipp tétet állítod be.

Az alábbi tipp követés csak addig érvényes, amíg a script el nem készül 100%-os állapotba. Kb 2021 vége
Amint elkészül a script mindenki személyre szabottan - a script levélküldő rendszerén keresztül - direktben megkapja a tippeket.
A script működéséről videó fog készülni, ez egy valós történet.
Ha érdekel, akkor iratkozz fel, hogy értesülj a script elkészültéről és tájékoztatni tudjalak a további teendőkről.

Amíg nem készül el a script és a végleges tesztelés nem fejeződik be, addig kövess az alábbi leírás szerint!

Tippek elérése & Segédprogramok, amíg a script nem végleges

Hozz létre az alábbi 2 platformon 1-1 regisztrációt

A leírásokban minden információ és ajánlott beállítás megtalálható a platformokról, például, mit kell tenned, hogy értesítést kapj a tippekről. OLVASD EL!
Copytip - Ismertető
Automata fogadási szoftver - Kötelező
Copytip - Bemutató
Blogabet - Ismertető
Tippek publikálása, elérése - Kötelező
Blogabet - Bemutató

Hogy szeretnéd követni tippjeimet

Döntsd el, hogy mely fogadást részesíted előnyben és olvasd el a szükséges információkat
- Full automata fogadás - Félig automata fogadás - Teljesen manuális fogadás
(Később is megváltoztathatod a döntésed)
Full automata fogadás - Ismertető
Minden tipp automatikusan megfogadásra kerül, nincs semmi dolgod.
Full automata fogadás - Bemutató
Félig automata fogadás - Ismertető
Az autocopy tippek automatikusan megfogadásra kerülnek, a többit neked kell megfogadnod
Félig automata fogadás - Bemutató
Teljesen manuális fogadás - Ismertető
Minden egyes tippet neked kell manuálisan megfogadni
Manuális fogadás - Bemutató
« Translate »