http://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2021/05/Stoqman_banner.jpg

Interjú a Stoqman-projekt adminisztrátorával

Az Interjú orosz nyelven készült, így a magyar fordítás kicsit nyers lesz, mivel nem tudok oroszul, de érdemes végig olvasni.

Helló. Először is, kérjük, mondd el, hogy hívnak, hány éves vagy és milyen végzettséged van?
– Jó napot. A nevem Stepan és 37 éves vagyok. 2 felsőfokú végzettségem van: közgazdász nemzetközi kapcsolatokkal és műszaki műszaki információs rendszerrel.

A Stoqman marketingje részletesnek tűnik. Hány ember dolgozott a projekt elindításánál, és a létszám nőtt-e jelenleg?
– Nem nevezném marketingnek, mert platformunk a mikrohitelek kibocsátásának sikeres működtetésén alapszik, a befektetési platform pedig a vállalat fejlesztési stratégiájának része. A személyzet elég nagy, mivel egy nagy rendszer fenntartása nagy munkaerőt és technikai erőforrásokat igényel.

A befektetési eszközök készletét alaposan átgondolta egy 5 fős csapat. Megpróbáltuk figyelembe venni az egyes potenciális befektetők érdekeit, és ezért megjelentek mind a mikrohitelekbe történő P2P-beruházások, mind a hosszú távú tervek, amelyekből az alapok a Stoqman szolgáltatások további fejlesztésére irányulnak új piacokon.

Ön egy tapasztalt adminisztrátor, aki már sikeres projekteket tudhat maga mögött. Milyen problémákkal szembesült a HYIP-ekkel, és hogyan tervezi elkerülni őket a Stoqman-ban?
– Ahogy korábban válaszoltam, ez a projekt nem nevezhető a legtisztább formájú hyip-nek, mert a projekt alapja egy meglévő vállalkozás, és a Stoqman befektetési platform logikus folytatása lett a vállalat fejlődésének.

Számunkra ez egy új szakasz a fejlődésben, projektmenedzserként, mert nagy a saját beruházás, a több éven át végzett hatalmas munka és hatalmas felelősség van mind az alkalmazottak, mind a befektetők iránt. Ami a korábbi tapasztalatokat illeti, kétségtelenül következtetéseket vonunk le, és a szolgáltatás és a fejlesztés minőségét új szintre emeljük.

Ki fektet be többet jelenleg – orosz vagy külföldi?
– Különböző országokból érkező befektetők nagy érdeklődést mutatnak, az oroszországi befektetők pedig számukban körülbelül 30% -ot, pénzben pedig körülbelül 15% -ot tesznek ki. Ugyanakkor az orosz nagybefektetők érdeklődése pozitív tendenciát mutat, és valószínűleg az Oroszországból származó tőke jelenléte a Stoqmanban a közeljövőben jelentősen megnő.

Az utóbbi időben sok projektnek új domainre kellett költöznie az oroszországi blokkolások vagy a DDoS-támadások miatt. Gondolt már ezekre a kockázatokra? Mennyire biztos a Stoqman az ilyen vis maior ellen?
– Nincs okunk aggódni emiatt, mert a hitelkibocsátással kapcsolatos tevékenység a jogi területben rejlik, amit a regisztrációs okmányok is bizonyítanak. A társaság beszámol az orosz központi banknak, a kazah nemzeti banknak és a német pénzügyi osztálynak (Finanzamt).

Ezekben az országokban a követelmények szerint jogi személyek nyitottak a tevékenységek biztosítására. A társaság weboldalai nyilvános jogi személyek számára vannak regisztrálva, így nincs ok domainről domainre váltani.

Ami a DDoS támadásokat illeti, irigylésre méltó következetességgel próbálkoznak, de befektetőink ezt nem veszik észre, mivel a szerverek működését ellenőrző műszaki osztály kiváló munkát végez a munkájával.

Könnyebb a HYIP-ekkel dolgozni most, mint mondjuk 3 évvel ezelőtt, vagy nehezebb?
– Ha a HYIP-ipar egészéről beszélünk, akkor ha néhány ajtó bezárul, azonnal újak nyílnak. Véleményem szerint most könnyebb és kényelmesebb dolgozni, köszönhetően a tőke nagyobb mértékű bevonásának a kriptovaluta piacon. Kényelmes eszközök is megjelentek, amelyek lehetővé teszik a pénz egyszerű átutalását a fiatból a kriptovalutákba és fordítva, minimális jutalékokkal.

Ami a projekteket illeti, meg vagyok győződve arról, hogy eljött az idő, amikor a befektetőktől származó források vonzásakor működésbe kell hozni őket, és nem mutogatni. Nincsenek hibák nélkül hibák, de kétségtelenül az, amit most csinálunk, remek alkalom annak megmutatására, hogy valóban dolgozhat, és nem csak készíthet pár képet a webhely oldalán, és megelégszik vele.

A HYIP iparban végzett munkája során alkotott-e elképzelést vagy elképzelést arról, hogyan fog fejlődni és működni a jövőben?
– Remélem, hogy a saját példánkkal megmutatjuk, hogyan kell valójában dolgozni, vonzva mind a nagy, mind a kis befektetők forrásait. Általánosságban elmondható, hogy az ipar kétségtelenül növekedni fog. Mint korábban mondtam, a kriptopiac kapitalizációja nemcsak a piacon mozgó nagybefektetők, hanem a kis magántőke miatt is kezdett növekedni.

Egyszerűbben fogalmazva: ma már szinte minden háziasszony tudja, mi az a bitcoin , és ami a legfontosabb, hogyan kell megvásárolni és felhasználni a jövedelem növelésére. A tendencia nagyon pozitív, és ez jó hír.

Tervez-e már offline fejlesztést? Stoqmannak jelen lesz a földön?
– Vállalkozásunk a földről indult, és 2020-ig nem használtunk online szolgáltatásokat a munkához. De a 2020-as hírhedt körülmények gyakorlatilag megfosztottak minket az offline munkától. Kénytelenek voltunk bezárni az összes irodát és teljesen internetezni. Félő volt, hogy a forgalom hirtelen visszaesik, ellenkezőleg, jelentős növekedés következett be.

A közeljövőben megfosztjuk tőlünk a helyszíni irodanyitás lehetőségét, különösen Európában, ahol a vállalat fejlesztése érdekében jelenleg a fő erőfeszítések irányulnak. Valójában a gyakorlat azt mutatta, hogy az internet nagyobb potenciállal és alacsonyabb tranzakciós költségekkel rendelkezik minden hitelfelvevőnél, ami többek között lehetővé tette, hogy 25% -ról 10% -ra csökkentse a P2P mikrohitelek kibocsátásának kiszolgálására jutó jutalékot.

Mit tanácsolna befektetőinknek? Hogyan válasszunk projekteket és hogyan maradjunk nyereségesek a HYIP-ekbe történő befektetésekből?
– A tippek a következők lesznek:

  1. Ne fektesse be az utolsó pénzét, és diverzifikálja kockázatait (ne tegye az összes tojását egy kosárba).
  2. Figyelembe véve a devizaárfolyamok ingadozását, néha pillantsunk a grafikonokra, hogy ne vásároljunk kriptovalutát, amikor már érdemes eladni.
  3. Használjon munkához mind kriptovalutát , mind stabil pénzt .
  4. A pénzeszközöket csak ellenőrzött, megbízható pénztárcákban tárolhatja .

Meddig döntött úgy, hogy megnyitja első befektetési projektjét, és mi késztette arra, hogy eldöntse, hogy ideje cselekedni?
– Üzleti érdekeim sokkal szélesebb körűek, mint a beruházási projektek. Nagy az a vágy, hogy a projektek valóban stabil jövedelmet hozzanak a befektetők számára. Bármely projekt megnyitásához mindig legalább két okom van:

  1. A közönséges ok a jövedelem. A projekt érdekes és kihívásokkal teli munka.
  2. A fő ok a képességeim megvalósítása, és ez nemcsak rám személyesen vonatkozik, hanem a fejlesztői csapat minden tagjára, a támogatásra, az elemzésre is. Mindent megteszünk magunk, és nem használjuk más emberek fejlesztéseit a fejlesztésben. Ez egyrészt biztosítja a befektetési platform biztonságát, másrészt egyfajta kihívást jelent önmagunk számára, és az eredmények alapján magabiztosan kijelenthetjük, hogy jók vagyunk a munkánk elvégzésében.

Emlékszik valamilyen hibára az utazás elején, amelyről szeretne figyelmeztetni más kezdő adminokat?
– Minden vállalkozásban elkerülhetetlenek a hibák. Fontos, hogy képesek legyünk elfogadni, elemezni őket, és ne engedjük tovább őket. A legsúlyosabb hibákat a harmadik féltől származó fejlesztések és a központi fizetési rendszerek használata okozta . Most mindent magunk csinálunk, ez sokkal időigényesebb, de sokkal biztonságosabb az egész rendszer stabilitása szempontjából.

A befektetési helyszíneken nincs hely a hibára, ez azonnali negatív következményekkel járhat mind az adminisztráció, mind a befektetők számára .

Gondolod, hogy a SCAM egy másik, magasabb életforma vége vagy átmenet?
– Az átverés egy átverés. Nehéz ezt magasabb életformába való átmenetnek nevezni. Az úgynevezett “beruházási projektek” többségének befejezése egy-több hónap kérdése. Ez elkerülhetetlen, ha a projekt egy klasszikus piramis rendszer, irreális kamatlábakkal.

Hiteleket szokásos piaci kamatlábbal adunk ki, és az egyes tranzakciókból származó profit egy részét elvesszük. Egy ilyen partnerségben minden feltételről előre egyeztetnek, és nincsenek buktatók. A mi oldalunkról kiszámolták a kockázatokat, a befektetők oldaláról megértették, hogy milyen jövedelmet és milyen jövedelmet kap a társaság.

Az év elején a kriptovalutákba történő befektetés sokak számára mindenki számára előnyös megoldásnak tűnt. Most nem tűnik olyan egyértelműnek a helyzet. Véleménye: hogyan fog viselkedni a kripta 2021-ben?
– Ha megnézzük cégünk híreit, előre figyelmeztettük a befektetőket a főbb kriptovaluták árfolyamának esetleges korrekciójára, és igazuk volt. Az emelkedés vagy csökkenés normális, tekintettel a piaci volatilitásra. Nem lehet állandó növekedés vagy folyamatos csökkenés, különben sem cserék, sem nagy játékosok számára nem lenne érdekes.

Ennek megfelelően a kapitalizáció nem ért volna el olyan mutatókat, mint most. Javasoljuk, hogy a befektetésekhez pillanatnyilag állítsanak be stabil állományokat, és a kapott profitot a kriptovaluta értékének többszörös növekedésével rögzítsék.

Milyen kilátások vannak a kriptovalutára a világon, helyettesítheti-e a fiat fizetési rendszereket?
– Röviden, a növekedési kilátások hatalmasak, de a kriptovaluta soha nem pótolhatja a fiatot abban a formában, amelyben jelenleg létezik. És ne felejtsük el, hogy a kriptovaluta értékét a fiat pénzben történő nagybetűs írás is alátámasztja.

Ha azonban a világ teljesen különböző részeiről érkező friss hírekre figyelünk, akkor bátran kijelenthetjük, hogy a kriptovaluták tőkéje csak növekszik. Példák: Elon Musk spekuláció a hírpiacon. Feltételezhetjük, hogy ez csak bemelegítés, és érdekes folytatás vár ránk.

Az el salvadori hírek csak pozitív érzelmeket hoztak, ahol úgy döntöttek, hogy a Bitcoint használják hivatalos fizetési eszközként. Most minden vállalkozás köteles azt egyenlő alapon elfogadni az amerikai dollárban . Sőt, ha 3 BTC-t fektet be az ország gazdaságába, állandó lakóhelyet kaphat.

Természetesen ez még csak a kezdet, mert egy-két évvel ezelőtt ez szóba sem jöhetett, most azonban az ilyen híreket magától értetődőnek tartják. A pénzügyi piacok nagy cápái belépnek a játékba, ami azt jelenti, hogy a kriptovaluta hatalmas potenciállal rendelkezik.

Melyik zenét részesíti előnyben? Kiemelhet bármilyen műfajt vagy konkrét előadót?
– Nem korlátozódom a műfajokra, a zenének be kell illeszkednie a hangulatba és a helyzetbe.

Milyen tartalom érdekli jobban – szórakoztató, oktató jellegű, esetleg érdekes tényeket szeretne megtudni?
– Ez egy nagyon egyszerű kérdés – kognitív. Szerencsére az internet megjelenésével és későbbi fejlődésével az információkhoz való hozzáférés sokkal könnyebbé vált, mint korábban.

A HYIP rendszergazdája nevezhető szerencsejátékosnak?
– Nem tudom, lehet, hogy van köztük szerencsejátékos)

Rövid kérdések, amelyekre nem kell röviden válaszolni.
Pénz vagy hírnév?
– Hírnév nélkül nem lehet pénzt keresni.

Kripto vagy Fiat?
– 50/50

Vonat vagy repülő?
– Repülőgép

Konzol vagy PC ?

Arnold Schwarzenegger vagy Dwayne Johnson?
– Arnie

Ivan Usovich vagy Pavel Volya?

Jim Carrey vagy Jurij Nikulin?
– Nikulin

Rock vagy hip-hop?
– Mindkét műfajban kiváló képviselők vannak.

STOQMAN - BEMUTATÓ & REGISZTRÁCIÓ MENETE
« Translate »