Pinnacle – Kihagyhatatlan ázsiai iroda

http://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2021/02/Sport_betting.jpg
 • Profi játékos számára nélkülözhetetlen
 • Pénzügyileg stabil és megbízható üzemeltető
 • A sport és a piac széles választéka
 • Magas szakmai színvonal
 • Élő fogadások
 • Angol nyelvű
 • Villámgyors kifizetések
 • Nem fognak lekorlátozni!!!

Üdvözöllek a Pinnacle sport áttekintésünkben. Ha elolvasod ezt az értékelést az elejétől a végéig, mindent megtudhatsz a Pinnacle sportfogadásának lehetőségeiről, az akciók hiányáról, banki ajánlatairól és egyebekről.

Csak hogy előre figyelmeztesselek – ez az áttekintés több, mint 2000 szót tartalmaz.

Ha ez sok olvasásnak tűnik, akkor egy csomó időt spórolhatsz meg azzal, hogy összefoglalom az egész áttekintést egy mondattal – mindenkinek rendelkeznie kell számlával a Pinnacle-nél – különösen, ha valóban a sportfogadásban gondolkodik. Jól hangzik? 🙂

Mindenki másra az alábbi leírásban kitérünk. És ha van valami, ami kiemelkedő számodra a Pinnacle kapcsán, az azt hiszem az lesz, hogy néhány dolgot nagyon másképp csinálnak, mint a versenytársaik. De jó értelemben, amit hamarosan láthatsz is

Elég ebből… – kezdjük el ezt a bemutatót, az alábbi linken regisztrálhatsz egy fiókot magadnak.

REGISZTRÁCIÓ:

Mi a Pinnacle? Mióta működnek?

A Pinnacle 1998-ban kezdte meg működését, így több, mint 20 éve jelen vannak az üzleti életben.

A Pinnacle-t (amely először Planet Pinnacle, majd Pinnacle Sports néven volt ismert) olyan srácok csoportja indította,mely a Heritage Sports-ból származott.

Amikor a Hertage ideiglenesen bezárásra kényszerült (annak az országnak köszönhetően, ahol a szerencsejáték-törvényeket módosították), odáig mentek, hogy minden ügyfelüknek elküldtek egy FedEx-csomagot, bocsánatkéréssel és a számlaegyenleg kifizetésével.

Hasonlítsd ezt össze a versenytársakkal, akik ha szintén átmenetileg vagy végleg bezárásra kényszerülnek, az ügyfelek kifizetése helyett lenyelik a pénzt és inkább megváltoztatják a cégnevüket.

A Hertage megteremtette a bizalmat, soha nem volt kifizetési tartozásuk az ügyfelek felé és ezt a felfogást vitték magukkal a Pinnacle-be is.

A Pinnacle azóta is keményen dolgozik, hogy jó hírnevet szerezzen ezen a piacon. Úgy tűnik, hogy nekik is sikerült, hiszen gyors kifizetéseikről, versenyképes vonalukról és barátságos légkörükről ismertek.

Ami a törvényességeket illeti – a Pinnacle-t a Holland Antillák kormánya engedélyezi és szabályozza (engedély száma: 8048 / Jaz). Ennek az az előnye, hogy mindenkor rendelkezniük kell a rendelkezésre álló pénzeszközökkel ahhoz, hogy ügyfeleiknek mindig fizetni tudjanak.

Máltán és Curacaóban is van engedélyük – mindkettőt megemlítik a weboldalukon.

Továbbá fontos információ, hogy nem lehetséges amerikai állampolgároknak számlát nyitni náluk.

Milyen a hírnevük? Mit gondolnak róluk mások?

Elképesztően pozitív hírnevük van az egész interneten. Több sportfogadó oldalt véleményező weblapok ajánlását is felvettem az alábbi leírásba. Sőt, még senkivel sem találkoztam aki azt javasolná, hogy ne fogadj itt. Évek alatt sem találtunk semmilyen negatív visszajelzést a szolgáltatásaikkal kapcsolatban. A Pinnacle Sports az interneten található legmegbízhatóbb fogadóirodák egyike. Szolgáltatásukról elmondható, amit látsz, azt kapsz.

Vevőszolgálat

A Pinnacle-nél egyedülálló dolog az, hogy csak e-mailben nyújt támogatást. De mielőtt panaszkodnánk ezért vagy kiborulnánk felkiáltva, hogy egy nagy cégnek élő chat vagy telefonos támogatást kellene kínálnia, jó ha tudod, hogy a vélemények szerint a Pinnacle kiváló munkát végez az e-mailes támogatás nyújtásában. Gyorsak és segítőkészek. Támogatásra egyébként nem igazán van szükség – sok vélemény szerint -, mert minden nagyon jól működik.

Egy másik dolog, amin el kell gondolkodni – valószínűleg ez világos számodra, hogy a Pinnacle általában kisebb odsokat kínál. Ez azt jelenti, hogy sokkal kisebb profitot érhetünk el vele, mint versenytársaikkal. Nem kínálnak ugyanolyan luxust vagy funkciókat, mint más sportfogadó oldalak – mert nem engedhetik meg maguknak. Az egyik ilyen nem támogatott luxus az 1on1 támogatás.

Bankolás

A befizetések és a kifizetések lehetőségei a használt pénznemtől függenek. Forintot nem fogadnak, tehát a számlánkat euroban vagy dollárban kell használni.

A következő pénznemeket fogadják el: AUD ausztrál dollár. CAD kanadai dollár, RMB kínai jüan renminbi, CZK Cseh korona, DKK Dán korona, EUR Euro, GBP angol font, HKD hongkongi dollár, JPY japán jen, MYR maláj ringgit, NOK norvég korona, NZD Új-zélandi dollár, PLN lengyel zloty, SEK svéd korona, SGD szingapúri dollár, THB thaiföldi baht, TWD új tajvani dollár, USD amerikai dollár, MXP mexikói peso, és RUB orosz rubel.

Gondosan kiválasztott és megbízható online kereskedelmi partnerek és vezető pénzügyi intézmények hálózatával dolgoznak, és ez lehetővé teszi a legnépszerűbb online fizetési módok használatát. A rendelkezésre álló fizetési lehetőségek a számlanyitásnál választott pénznemtől függenek.

Befizetést a következő módokon fizethetsz: minden nagyobb hitel- és betéti kártya, VISA, Mastercard, Maestro, Banki átutalás, ClickandBuy , Entropay, Moneta, Skrill, Neteller, QIWI Pénztárca, Sofort, Instadebit, Ukash, Poli, Przelewy24, és Webmoney. Minden befiztés ingyenes (kivéve a paysafecard) és azonnal jóváírásra kerül a számláján, kivéve a banki átutalás, amelynek ideje 1-5 munkanap. A még nagyobb biztonság érdekében egy 128 bites tanúsítvány alapú titkosítás védi adatait az összes pénzügyi tranzakciónál az interneten. Ez ugyanaz az internet biztonsági szabvány az online tranzakcióknál, amelyet a jelentős pénzügyi intézmények az egész világon megkövetelnek.

Pénz kifizetést a következő módokon igényelhetsz: banki átutalás, Skrill, ClickandBuy, Neteller, Entropay, QIWI Pénztárca, Echeque, Ukash, és WebMoney. Minden ügyfél havonta egy ingyenes pénzkivétre jogosult. Itt nincs meghatározott minimális felvehető összeg. Minden további pénzkivét a hónapban díj ellenében kérhető, amelynek összege a kivét módjától függ.

A leggyorsabb online kifizetésekkel vezető szakmai hírnévre tettek szert. Jól ismertek a gyors kifizetésekről, különösen a Skrill vagy Neteller esetében, ahol 5 percen belül a pénzedhez juthatsz!

Akciók

Oké, egy újabb egyedi helyzet.

A Pinnacle nulla promóciót kínál a sportfogadók számára. NULLA És ennek oka egyszerű..

A legjobb esélyeket kínálják a legalacsonyabb árréssel. Emiatt valószínűleg nincs értelme nagy betéti bónuszokat vagy cashback ajánlatokat kínálniuk. Egyrészt nem engedhetik meg maguknak. Kettő, hatalmas üzletet adnak számodra.

A legtöbb bónusz ajánlat mindenképp szívás. Tehát ez nem lehet túl nagy ügy.

Az ajánlatok esetében más oldalakon különböző feltételeknek kell megfelelni, hogy hozzá jussanak a bónuszhoz, mely valljuk be kevés ügyfélnek sikerül. Aktív bónusszal pedig nem kérhetsz ki pénzt, mert azonnal inaktiválódik a bónuszod. A pinnacle esetében erre nem kell figyelni, bármikor kikérhetsz pénzt anélkül, hogy meg kellene forgatni.

A Sportfogadás

A Pinnacle az egyik legnagyobb és legbarátibb online sportfogadó oldal. Minden nem amerikai sportfogadónak rendelkeznie kell számlával.

Íme az oka annak, hogy miért:

 • A legjobb esélyeket kínálják. Átlagos kifizetésük 96,90%, ami azt jelenti, hogy (alacsony) 3,10% -os fedezettel működnek. Egyszerűen ők a legjobbak az interneten a verhetetlen 2%-os marginnal – ami 4% -kal kevesebb, mint a 6%-os ipari standard.
 • Nem korlátozzák és nem tiltják a nyerteseket. A nyereség maximalizálása helyett a Pinnacle a fogadás mennyiségének maximalizálására összpontosít. Nem csak ennyi, hanem a Pinnacle kínálja a legmagasabb összeg korlátokat is.
 • Örömmel fogadják az arbitrázs fogadókat. Amint a Pinnacle kijelenti – „… az Általános Szabályaink betartásán túl a fogadások mögött meghúzódó sajátos motiváció nem foglalkoztat bennünket – beleértve a választottbírósági eljárást is.” Még azt is elmagyarázzák, hogy mi az arbitrázs és hogyan működik.

Szükséges néhány kompromisszum.

Egyrészt nem kínál sportfogadással kapcsolatos promóciókat, például befizetési bónuszokat vagy készpénz visszafizetést. Marginuk olyan alacsony, hogy egyszerűen nem tudták megtenni és nyereséges vállalkozást folytatni.

Amikor ilyen borotva vékony marginokat ajánl valaki, mint ők, meg kell győződni arról, hogy a vonalai élesek-e.

Szakértők szerint a pinnacle adja azokat az odsokat, melyek a valóságot tükrözik.

Egyszerűen nem tudom megérteni, miért ne akarna itt mindenki fogadni.

Ez nem csak hype. Csak olvasd el mások mondanivalóját róluk (pár szakasz lejjebb az oldalon), vagy egyszerűen csak guglizd ki őket.

Milyen sportágakat fed le a Pinnacle?

Fogadásokat tehet a következő sportágakra:

 • Baseball
 • Kosárlabda
 • Boksz
 • CrossFit
 • Kerékpározás
 • Szórakozás
 • esport
 • Futball
 • Forma-1
 • Golf
 • Kevert harcművészetek
 • Rögbi Liga
 • Rögbi Unió
 • Snooker
 • Futball
 • Asztalitenisz
 • Tenisz
TIPP!

Célszerű ismerni a fogadóirodák fogadási szabályait minden olyan sportágra vonatkozóan, amelyre fogadni kíván. A Pinnacle minden szabályát, amelyre az egyes sportágak vonatkoznak, a szabályoldalukon láthatja.

Egy másik terület, amelyre az utóbbi időben eléggé összpontosítottunk, az esport. Ezek olyan videojáték-versenyek, ahol magánszemélyek és csapatok is versenyeznek százezrekért, sőt dollármilliókért is.

Ha ennyi pénz forog kockán, nem lehet meglepő, hogy fogadhatsz ezekre a mérkőzésekre.

A Pinnacle 2010-ben az elsők között lépett be az esportba, 2017-től pedig az egyik legnagyobb online esport fogadási részleggel rendelkezik.

Még néhány díjat is elnyertek, köztük az Bookmaker of the Year from SBC and EGR esports Operator of the Year – mindkettőt 2016-ban nyerték el.

Melyek a fogadási korlátok?

A legmagasabb online fogadási korlátokat kínálják. Nem tüntetik fel külön az oldalukon, de azt mondják, hogy minden játékos számára azonosak.

Sikerült néhány példát felkutatni. Fogadhatsz például:

 • Akár 30.000 dollár értékben a Premier League, a La Liga, a Serie A és a Bundesliga meccsekre.
 • Akár 10.000 dollár értékben az NFL handicap-et.
 • Akár 30.000 dollár értékben a tenisz Grand Slam döntőben.
 • Akár 10.000 dollár értékben az NFL meccsekre.

És miután megfogadtad a maximális összeget az adott tippre, utána azonnal újra meg tudod fogadni a maximális összeget – és így tovább, és így tovább.

De ne gondold, hogy a Pinnacle-t csak a “bálnák” fogadásai érdeklik – elfogadják a kis fogadókat is. Fogadhat akár 1 dollárért (vagy annak megfelelő összegért a saját pénznemedben).

Mit gondolnak mások a Pinnacle Sportsról?

A vélemények elsöprően pozitívak. Még nem láttam átfogó negatív értékelést. Íme néhány vélemény, amelyet eddig láttam:

 • SportsBettingSites.org | A + | Őszintén szólva nem számít, hogy milyen sportágakra fogadsz, vagy mi az általad preferált befizetési módszer, meg fogod találni a legideálisabbat számodra, a legjobb értékkel és szolgáltatásokkal rendelkező webhely, amit a webhelyükön érzékelni fogsz.
 • SafestBettingSites.com | 5/5 | Ami a pénzed biztonságát és hozzáférhetőségét illeti, nincs jobb sportfogadó oldal, mint a Pinnacle Sports. A legnagyobb tisztelettel bánnak a játékosokkal, soha nem fizetnek lassan vagy nem nyelik le egyetlen játékos pénzét sem, és a kifizetéseket gyorsabban dolgozták fel, mint a fogadóirodák túlnyomó többsége.
 • SportsbookReview.com | A + | A Pinnacle jobban hasonlít egy tőzsdei kereskedési weboldalra, mint a hagyományos online sportfogadásra. A Pinnacle elérte, hogy az “éles, legnagyobb játékosok” koncentrációja rájuk irányul, ami befolyásolja a sportfogadási piac további fogadóirodáinak odsait. Ma lehetetlen olyan online fogadóirodát találni, amely ne figyelne a Pinnacle-re.
„A Pinnacle hírneve önmagáért beszél. Az oldal nemcsak a sportfogadásban világelső, hanem hibátlan kifizetéssel és kifizetési nyilvántartással rendelkezik.”

A lényeg: ha sportfogadásra vágysz, és tudsz számlát nyitni, akkor meg kell tenned.

Következtetés

Nagyon egyszerű – létre kell hoznod egy fiókot.

REGISZTRÁCIÓ:

Alapítva:
1998
Központ:
Curaçao
Email:
customerservice@pinnacle.com
« Translate »