Sportmarket – Kötelező ázsiai bróker

http://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2021/02/Sport_betting.jpg
 • Ázsiai bróker iroda
 • 10 ázsiai fogadóiroda kínálatát tartalmazza
 • Pénzügyileg stabil és megbízható üzemeltető
 • Rendkívül gyors szoftver a tét elhelyezéséhez
 • Több fogadási lehetőség egyetlen számlával, korlátozás nélkül
 • A sport és a piac széles választéka
 • 2004 óta a piacon
 • Angol nyelvű

A Sportmarket egy bróker iroda, mely 10 ázsiai fogadóiroda kínálatát ajánlja számunkra. Nincs szükség külön-külön regisztrálni minden irodához, mindössze a sportmarketnél kell egy fiókot nyitnunk és minden iroda ajánlatát elérhetjük, összehasonlíthatjuk és a legjobb odsot egyszerűen megfogadhatjuk.

16 éves tapasztalatával a Sportmarket egyértelműen a fogadóközvetítő ipar egyik vezetője. Önmagában nem bukméker, ehelyett egyetlen számlával hozzáférést biztosít 7 fogadóirodához és 3 fogadási tőzsdéhez, nevezetesen a Pinnacle, az SBOBET, a MAXBET (korábban IBCBET néven), a BETISN (korábban ISN néven), a Singbet, a Brokerage services, Betfair, Matchbook, BETDAQ és SPM exchange.

Biztonság és megbízhatóság

Man-szigeti székhelyű, 2019 októberétől a Sportmarket Services Limited engedélyét és szabályozását a Man-szigeti Szerencsejáték Felügyeleti Bizottság végzi, a licencet a 2001. évi online szerencsejátékról szóló törvény alapján adták ki 2019.05.05-én.

Néhány fogadóközvetítővel ellentétben a Sportmarket nem foglal állást a fogadásokban, így csökkentve a játékosok kockázatát, hogyha kifogyna a készpénz és nem tudnák kifizetni őket.

Betétek, kivonások, díjak

A Sportmarket banki átutalással, Skrill / Neteller, EcoPayz, MuchBetter és bitcoin (BTC) útján kínál be- és kifizetést. A fogadóközvetítő javasolja az átutalás használatát, mivel nem számítanak fel díjat, és az európai bankok közötti SEPA-fizetések díjai minimálisak. A Skrill, a Neteller, az ecoPayz és a BTC befizetései 1% -ot (minimum 10 EUR) számítanak fel az e-pénztárcák által felszámított szolgáltatási díj egy részének fedezésére. A bróker csak az euró pénznemét támogatja.

A befizetés / kifizetés minimális összege 250 EUR. Minden befizetés / kifizetés és átvezetés a fő Sportmarket számlán keresztül történik.

Minimális tét 10 EUR.

A Sportmarket Pro platformjába bejelentkezve számos sportág különböző eseményeit láthatod. A sportmarket logo mellett jobbra lévő legördülő menüből kiválaszthatod a sportot. A szoftver tárolja kedvenc ligáid / játékaid. A bal oldali menüben megtekintheted az Élő, Mai vagy Korai mérkőzéseket. az összes bajnoksággal és játékkal. Hála istennek, van egy keresési funkció automatikus kiegészítéssel, amely nagyon jól jön egy adott esemény keresésekor.

Piacok és esélyek (Sportmarket Pro)

Ha profi sportfogadásról van szó – ez a platform kihagyhatatlan. A Sportmarket úgy döntött, hogy a legjobb esélyeket és a legmagasabb korlátokat kínálja, és ettől nem igazán lesz jobb.

Tipp kiválasztásakor az összes támogatott fogadóiroda / tőzsde által kínált esélyek megjelennek, és miután kiválasztottad a számodra megfelelő irodát és megadtad a tétet, a szoftver automatikusan megkezdi a tét elhelyezését a lehető legjobb esélyekkel és azonnali megerősítést kapsz, amikor a fogadást elfogadják.

Sportágak: futball, kosárlabda, jégkorong, amerikai futball, baseball, tenisz és rögbi. 2017 augusztusától a megnövekedett népszerűség miatt a Sportmarket felvette a bokszot és az MMA-t. A PRO Sportmarket fogadási platform 2019 decemberében indított új verziójával a Rögbi Ligát is felvették. Röviddel ezután, 2020 áprilisában, az eSports felkerült az elérhető sportágak listájára, amelyekre fogadhatsz: Counter Strike: Global Offensive (CS: GO), League of Legends (LoL), DOTA 2, Starcraft, Rainbow6. A piacok tartalmazzák a szokásos 1X2, ázsiai hendikep, alatt / felett, összes, teljes vagy félidős szögletek, mindkét csapat gólt szerez, kettős esély, pontos eredmény, páratlan / páros stb.

 

Mobil (Sportmarket Pro)

A webhely korábban nem volt optimalizálva mobilra és egy mobil alkalmazás jelentette a megoldást arra, hogy szabadon fogadhasson telefonjával. 2017 szeptemberétől azonban létezik egy új mobil verzió, amely félelmetes és 2020-ban még tovább fejlesztették. A Sportmarket minden versenytársát felülmúlta azáltal, hogy elindított valamit, amiben könnyen lehet navigálni és fogadást tenni.

 

REGISZTRÁCIÓ:

 

Kérjük a fenti bannerre kattintva regisztrálj, ezáltal, ha teljesülnek a feltételek mindketten 50-50 euro jutalmat kapunk

Mik a feltételek:

 – Nem lehet másik számlád
– Legalább 5 000 euro forgalmat kell generálnod
– Legalább 1 hónapig használnod kell a számlád
– Nincs időkorlát a feltételek teljesítésére
– Ha csatlakoztál hozzánk kérjük írj nekünk, mivel jeleznünk kell a support felé, legkésőbb 2 héttel a regisztráció napjától számítva, hogy a bónuszt jóvá tudják írni.

Fő tudnivalók összegezve:

– Tippjeink több, mint 90%-a megfogadható a sportmarketnél
– Ezen iroda esetében nem kell félnünk attól, hogy lekorlátoznak minket
– Bármekkora téttel fogadhatsz, de tartsd az általunk megadott stake nagyságot (általában a bankroll 3%-a)
– Több fogadóiroda kínálata közül választhatsz egy gombnyomással
– Mérkőzés előtti és élő fogadások is megtalálhatóak
– Szinte az összes sportág megtalálható (Soccer, Ice Hockey, Basketball, Rugby Union, Tennis, Cricket, American Football, Boxing, Baseball, MMA, eSports)
– Megbízható 2004 óta működő szolgáltató
– Komoly fogadók számára kihagyhatatlan

Regisztráció menete (az oldal angol nyelvű)

 1.  Kattints az alábbi linkre:
 2. Kattints a ‘REGISTER’ gombra:
 3. Töltsd ki a regisztrációs adatlapot, majd kattints a ‘REGISTER’ gombra
 4. A jobb felső sarokban kattints a ‘Log In’ menüpontra és írd be a belépési adataid, majd ‘Log In’
 5. Töltsd fel az első összeget, minimum 250 euro. Kattints a ‘My Account –> Deposit’ gombra
 6. Válaszd ki hogyan szeretnél befizetni, például Skrill. Add meg az összeget, illetve a skrill email címed. Minimum összeg 250 euro, majd kattints a ‘Next’ gomra
 7. A következő ablakban láthatod a befizetés részleteit, 1% fee-t számolnak fel. Kattints a ‘Make deposit’ gombra. Sikeresen feltöltötted a számládat, amely a fő számládra került.
 8. Mozgassuk át az összeget a Fő számlánkról a Sportfogadás részbe (Pro). Kattints a ‘Transfer’ – ‘Pro Transfer’ gombra, állítsd be a képen látható módon. From: Main, To: Pro.
  Írd be az összeget és kattints a Next gombra, így az összeg átkerül a Pro számlánkra, most már fogadhatunk vele.
 9. A Pro számlánk az alábbi gombra kattintva érhető el, jelentkezz be az adataiddal.
 10. Jelentkezz be az adataiddal.
 11. Belépés után már lehetőséged van mérkőzéseket keresni, fogadásokat tenni.
  Hasonló kép fog fogadni, ahol láthatod az adott mérkőzés line-hoz tartozó odsokat fogadóirodákra bontva, egy kattintással kiválaszthatod melyik ods szimpatikus számodra. Ods kiválasztás után ahhoz, hogy megfogadd a tippet a ‘Place’ gombra kell kattintani.
  Természetesen mobilon kicsit másabb a kép, de nagy eltérés nincs.

Személyazonosság igazolása:

– Regisztráció után a személyazonosságunkat igazolni kell, ehhez küld el a support@sportmarket.com címre az alábbi két dokumentumot a regisztrált email címedről:
1. Készítes fotót a személyid mindkét oldaláról vagy a jogosítványod mindkét oldaláról vagy az útleveledről
2. Küldj egy 3 hónapnál nem régebbi közüzemi számla kivonatot vagy bankszámlakivonatot.
Érdemes elküldeni a regisztrált felhasználónevet is.

Alapítva:
2004
Központ:
Man-Sziget
Email:
support@sportmarket.com
Élő Chat:
Igen
« Translate »