Copytip - Teljes Bemutató

Az automata fogadáshoz az alábbi oldalon létre kell hoznod egy regisztrációt
Regisztráció megkezdéséhez kattints az alábbi bannerre:
Azok, akik a linkünkön keresztül nyitják meg a fiókjukat, ingyenes SKRILL- vagy NETELLER-befizetést élvezhetnek.
http://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2021/01/copytip_reg.jpg
Nagyszerű platform, hiteles eredmények

Bevezető

Mit kell tudni a platformról, miért előnyös, be-kifizetések menete, fiók aktiválása, minden szükséges infót itt találsz.
Alap Információk

A fogadási iparban több mint 15 éves tapasztalattal rendelkező szakemberek által létrehozott platform igazi innováció a területen. Annak ellenére, hogy rendelkezik a hagyományos fogadásközvetítés összes előnyével, megvan az az egyedülálló tulajdonsága is, hogy a felhasználók automatikusan másolhatják a fogadásokat. Ez hatékonyan megoldja a tipsterek és a fizetett fogadási tippszolgáltatások ügyfelei által tapasztalt főbb hátrányokat.

Mostantól automatikusan és gond nélkül követheted a tippjeimet:
– nem kell folyamatosan a gép előtt ülni, vagy a telefont nézegetni, hogy vajon jött-e újabb tipp.
– nem kell aggódni az ods eséstől és nincs szükség több fogadóirodát használni.
– nem kell aggódni, hogy lekésünk 1-1 tippet és amiatt sem, hogy mások gyorsabbak lesznek tőled.

Mindössze egy számlára van szükség

Valószínűleg az egyik legnagyobb előny az az egyetlen számla, amely hozzáférést biztosít az összes nagy ázsiai fogadóirodához: Pinnacle, SINGBET, IBC, ISN, 18BET, 3ET és a tőzsdék BDAQ, MATCHBOOK és mások. Ez lehetővé teszi, hogy bármely iroda kínálatából kiválaszthatjuk a téteket, így megtalálva a legjobb esélyeket. Ami továbbá hatalmas előny, hogyha úgy gondolom, hogy az aktuális ods alacsony, akkor kiküldhetek egy fogadást az általam kívánt magasabb szorzón, és amint eléri az odsot, automatikusan megfogadja a tippet.

Platform interfész

Platform interfész

Bejelentkezéskor megjelenik a ‘DASHBOARD’, ahol a saját és a másolt fogadások, valamint tranzakciók láthatók. A tranzakciók megjelenítik azokat az összegeket is amelyeket kifizettél a másolás után a (FEE), erről kicsit lejjebb olvashatsz. Statisztikai adatokat kapsz az adott napról, az elmúlt 30 napról, az elmúlt 12 hónapról vagy az egész időtartamról.

A DASHBOARD oldal alsó részében a ‘Copying results’ blokkban megtalálhatod a függőben lévő vagy lezárt tippeket.

Automatikus másolás - Milyen előnyökkel jár számodra?

Ez egy álom a követőink számára – nem kell éjszaka ébren maradni a képernyő előtt, és várni, hogy e-mailen, telegramon vagy egyéb platformon keresztül érkezznek e újabb tippek, nem kell megoldani a captchát, nem kell gyorsnak lenned, nincs szükség több fogadóirodára és számlára, nem kell külön-külön feltölteni pénzt és gondolkozni, hogy osszam el, vagy mikor töltsek utána és nincs szükség a tippeket megkeresni. MINDEN AUTOMATIKUS, mégis teljes ellenőrzést gyakorolsz a tét összegek, az egyidőben megfogadott összegek felett és maximális veszteséget állíthatsz be a rossz periódusok elkerülése érdekében.

Minden felhasználó részletes e-mail jelentéseket kap a jövedelmezőségről, és szabályozhatja az elküldés gyakoriságát (pl. Napi, heti).

Végül csak akkor fizetsz nyereségrészesedést, ha a tipp profitot hozott számodra. De..ez sem csak ennyi, mert nagyon igazságos a számítási módja, melyről kicsit tovább olvasva adok részletes magyarázatot.

Befizetés és Kifizetés

A Wallet menüben van lehetőség a számlád feltöltésére, illetve kifizetés igénylésére.

Jelenleg elfogadott a SKRILL, NETELLER, valamint SEPA BANK átutalás és BITCOIN. Mivel a platform nem hagyományos fogadóiroda, és üzleti modellje nem azon alapul, hogy profitot szerezzen a veszteségeiből, nem nyelhetik be a tranzakciós díjakat. Ezért a Skrill és a Neteller befizetési díjait áthárítják a felhasználókra, ami a befizetési összeg 3,5% -át teszi ki. Azok, akik a linkünkön keresztül nyitják meg a fiókjukat, ingyenes SKRILL- vagy NETELLER-befizetést élvezhetnek.

A BITCOIN betéteket 1,0% -os kamatlábbal terhelik, a SEPA BANK átutalások pedig teljesen ingyenesek, és az EU-ZÓNA számlájáról érkező bankbetétekért sem kell díjat fizetni.

A kifizetési költségek 1,0% a SKRILL, a NETELLER és a BITCOIN esetében, míg a banki átutalás díja 10 EUR / felvétel.

Minimum összeg befizetés esetén 50€ (Skrill, Neteller, Banki utalás) 200€ (Bitcoin), kifizetés esetében a minimális összeg 100€.

A SKRILL és NETELLER betétek nem állnak rendelkezésre Németországból, Nagy-Britanniából, Belgiumból, Spanyolországból, Japánból, Törökországból, Ausztráliából, Svédországból, Olaszországból.

Biztonság és megbízhatóság

A platform tulajdonosa és üzemeltetője a C. I. L. BV, a cég reg. sz .: 144823, bejegyzett cím: Kaya Richard J. Beaujon Z/N, Curacao

A Curacao Egaming számára kiadott 1668/JAZ számú engedély alapján működnek, amelyet Curacao kormánya engedélyezett és szabályozott, így viszonylag biztonságos lehetőséget kínálnak számukra, és nem sokban különböznek a többi fogadóiroda vagy fogadási bróker többségétől.

A fiók igazolásának menete

A Fiókod igazolásához olyan dokumentumokat kell feltölteni, amelyek igazolják a személyazonosságod és a címed.
A My profile –> Verification rész alatt tudod feltölteni a szükséges dokumentumokat.

A személyazonosság igazolásához a következő dokumentumok egyikére van szükség:

– Útlevél
– Jogosítvány
– Személyi igazolvány (mindkét oldal)

Címed igazolásához a következő dokumentumok egyikére van szükség:

– Számlakivonat
– Csekk / telefonszámla
– Orvosi számla
– Egészségbiztosítási igazolás
– Jelzáloglevél, nyilatkozat, ingatlan-átvételi
– Bérleti szerződés

72 órán belül jóváhagyják a dokumentumokat.

*Ha nem tudod feltölteni a dokumentumokat, akkor vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal. Soha ne küldj személyes dokumentumokat e-mailben, csevegőszolgáltatáson vagy bármi máson, csak a Dokumentumfeltöltő részen.

Személyes adatok megváltoztatása

A fiók adatainak módosításához kattints az avatar menüre a jobb felső sarokban és válaszd a My Profile –> Personal Details fület. Azonnal megváltoztathatod a címed vagy telefonszámod és elmentheted a módosításokat. Ha módosítani kell az országot, akkor fel kell venni a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.

Jelszavad a My Profile –> Security fül alatt változtathatod meg.

A My Profile –> Settings fül alatt van lehetőséged beállítani a nyelvet, időzónát, beállítani a ‘Riport’-okat, vagyis, hogy milyen gyakran szeretnél statisztikai kimutatást kapni email üzenetben (ajánlott 1 nap). Ugyanitt tudsz feliratkozni Hírlevélre, bezárni vagy törölni a fiókodat.

Minden a működésről

Beállítások, ismertetők

Részletesen leírok minden információt, amit tudnod kell a másolásról. Nagyon fontos, hogy ezen dolgokkal tisztában légy.
Mi az a tippmásolás? Hogyan működik?

Az általam közzétett tippeket a rendszer automatikusan megfogadja a nevedben is, ha megfelelően beállítod a másolási feltételeket. A kiküldött tippek valós pénzzel kerülnek megfogadásra általam is. Meg kell határoznod, hogy mennyi pénzzel fogadsz, meghatározhatsz bizonyos határokat, amelyeken belül a kereskedések végrehajtódjanak.

Minden új tipp esetén a rendszer új fogadást nyit meg a számodra, és miután a sportesemény lezáródott, a fogadás eredményét a történetben láthatod.

Hogyan állíthatod le a másolást?

Ha úgy döntesz, hogy abbahagyod/szünetelteted a másolást, lépj a Copying menübe, majd a stratégia mellett kattints a fogaskerékre, majd a Copying Pause gombra.

Milyen jutalékokat kell fizetned?

Tippjeim másolásakor kétféle – elenyésző – díjat kell fizetned:

1. A forgalmi díj: a megfogadott összeg nagyon kicsi százaléka (0,5%), amelyet a szolgáltató számít fel a platform költségeinek fedezésére.
Például, ha 10€ a téted, akkor minden fogadás után 0.05€ a levonás (igazából ez elenyésző).

2. Van még egy Profit-share díj is, ami minimum 10%, maximum 30% lehet, esetemben csak 10%-ot kérek. Hogy is működik?

Csak a nyertes tippek után kell nyereségrészesedést fizetned, és csak abban az esetben, ha az ‘elért PSF’(‘Achieved PSF’) % kevesebb, mint az általunk meghatározott 10%.

Például:
Elkezded másolni a tippjeimet, a nyereségrészesedés 10%.
P / L (nyereség / veszteség) értéke 0€, és 0€ nyereségrészesedést fizettél. Tegyük fel, hogy az első tipp nyert, és 10€ nyereséget kaptál. Jelenleg a P / L értéke 10€, ennek 10% -át kifizeted nyereségrészesedési díjként, így ennek a tipp profitjának a 10% -át felszámítjuk. Az első tipp után a P / L értéke 10€ és ebből 1€ nyereségrészesedési díjat levont a rendszer tőled.
Tegyük fel, hogy a második tipp (10€ tét) vesztett, és P / L értéke most 0€ (10€ – 10€), mivel az első tipp esetén nyertél 10€-t, most pedig vesztettél 10€-t.
Ha a 3. tipp nyer és a nyereség 10€, a P / L 10€-ra emelkedik, de miután már kifizetted az 1€ nyereségrészesedést az első nyertes tipp után, az elért PSF (Archieved PSF) 10% lesz, és így nem lesz profit részesedés (10%), tehát ebben az esetben nem számol fel a rendszer nyereségrészesedési díjat, és e három tipp után a P / L értéke 10€ lesz, 1€ nyereségrészesedést fizetve.
Magyarul csak akkor számít fel nyereségrészesedést a rendszer, ha a nyereség/veszteség értéke pozitív. Tehát például 100 megfogadott tipp (minden tipp 10€) után volt 60 nyertes és 40 vesztes tipp és a profitod 200€. Ebben az esetben NEM kell fizetned minden nyertes tipp után 10%-ot, hanem az össz profit után számolódik a 10%, tehát ebben az esetben 20€. 

Ez egy nagyon fair szemlélet, mivel nincs havidíj, nincs előre elkért összeg, hanem a tényleges profit után von a rendszer tőled jutalékot, ami valljuk be egyedülálló és nem mellékesen full automata a rendszer, ahol tényleg semmi dolgod, csak figyelni és ha kell feltölteni az egyenleged vagy kiutalni a nyereséget.

Mi az elért PSF (Profit Share Fee), vagyis a Nyereségrészesedési díj?

Az ‘Achieved PSF’ mutatja, hogy a profitodból hány százalék nyereségrészesedést kaptam eddig.

Ha az ‘Achieved PSF’ kisebb, mint a beállított PSF stratégia, akkor a nyertes fogadásaid a teljes PSF százalékkal kerülnek elszámolásra.

Példa: 10% -os nyereségrészesedést állítottam be, de eddig csak 8% -os részesedést kaptam a teljes nyereségedből, akkor a további új nyereségből addig kapunk újabb részesedést, amíg az összes nyereséged 10%-át meg nem kapjuk.

Ha az ‘Achieved PSF’ egyenlő vagy magasabb, mint a beállított PSF stratégia, akkor a nyertes fogadásaid után nem számítanak fel újabb díjat.

Példa: 10% -os nyereségrészesedést állítottunk be és eddig 12% -os részesedést kaptam a teljes nyereségedből, akkor a további új nyereségből NEM terhelnek részesedést.

A dinamikus nyereségrészesedési algoritmus alkalmazásában tippadó (Én) és a másoló (Te) nyereségét a platform díjai (forgalmi díj és sikerdíj) alapján számítják ki, ezért lehetnek minimális eltérések.

Hogyan állítsuk be a tétet?

Mindenki egyénileg szabja meg, hogy mekkora téttel szeretne követni. Ez a tét minden egyes fogadásra érvényes és saját pénzeddel fogadod meg a tippeket. Ehhez fel kell töltened a fiókodban az egyenleged (Erről az ‘Egyenleg feltöltése’ leírásban olvashatsz). A másolási tét az az összeg, amelyet a rendszer minden tipp esetében elhelyez.

A tét elhelyezésének két típusa közül választhatsz – a tőkeáttétel és az azonos tét.

TŐKEÁTTÉTEL (Leverage Type) – NEM AJÁNLOM!!!!

Ha a tőkeáttételt 5x-re állítod, ez azt jelenti, hogy az általam megadott tét ötszörösével szeretnél fogadni (az alábbi képen 1x-et látsz, ezt tudod akát 5x-re változtatni, ha szeretnéd). A tétem minden esetben 10/10. Ez azt jelenti, hogyha ezt az opciót választod, akkor 1x érték esetén 10×10, tehát 100– val fog a rendszer megkísérelni minden tippet megrakni. Ha 5x-re állítod, akkor 500– val fog a rendszer megkísérelni minden tippet megrakni és így tovább. NEM AJÁNLOM!!!!

AZONOS TÉT (Flat stake) – AJÁNLOTT!!! EZT HASZNÁLD

Ha az azonos tét lehetőséget választod, az azt jelenti, hogy a rendszer minden kiküldött tippet az általad beállított FIX téttel fogadja meg. A platform megkísérli elhelyezni az általad beállított összeget, függetlenül az általam kiküldött tipp tétjétől. Minden esetben sikerrel jár, kivéve, ha a tippre a pool-ban minimális összeg áll rendelkezésre. A pool-t a fogadóiroda határozza meg, erről a következő részben olvashatsz.

Ugyanazt az árat kapja minden másoló?

Igen, az összes követő (másoló) kereskedését egyidejűleg hajtják végre, annak biztosítása érdekében, hogy mindenki ugyanazon elérhető legjobb odsot kapja. Egyetlen tipp kereskedések sokaságát eredményezheti, mert sok esetben elérik a korlátot, és az odsok változnak. A platform megpróbálja a lehető legmagasabb esélyeket megadni az összes másoló számára, de ha a korlátok alacsonyabbak, mint az összes tét összege, akkor minden követőnkre csak egy bizonyos százalék kerül. A platform megpróbál elfogadható odsokat találni a fennmaradó összegekért, mindenki számára ugyanazt az átlag odsot elérve. Természetesen amíg kevesebben követik a szolgáltatásomat, addig valószínűleg nem lesz probléma, de ha több tucat követő lesz valószínűleg érvénybe lép az alábbi szemlélet.

Egy egyszerű példával szemléltetném, hogy működik, ha nem tudja a rendszer a teljes összeget egyszerre elhelyezni. Vegyük, hogy két követő (másoló) van, az egyik 30 €, a másik 10 €-val, tehát a teljes összeg 40 €.

A platform megkezdi a tétek elhelyezését és a legjobb odsot megtalálja, amely jelenleg 2.4, de a limit csak 30 €:
1. másoló 22.5 € -t helyez el 2.4-es szorzóval
2. másoló
7.50 € -t helyez el 2.4-es szorzóval

A fennmaradó összeg (1. másoló 7.50 € és 2. másoló 2.50 € fennmarad – összesen 10 €). Ezután az ods 2.2-re csökken, és a határok ismét 30 €.

Ez lehetővé teszi a teljes fennálló összeg elhelyezését (az 1. másoló 7.50 € és a 2. másoló 2.50 € kerül elhelyezésre 2.2-es szorzóval).

Ennek eredményeként:
1. másoló 22.50 € -t fogadott a 2.4 -es odson és 7.50 € -t fogadott a 2.2 -es odson, így átlagosan az ods 2.35 ((22.50 * 2.4 + 7.50 * 2.2) / 30)
2. másoló
7.50 € -t fogadott a 2.4 -es odson és 250 € -t fogadott a 2.2 -es odson, így átlagosan az ods itt is 2,35 ((7.50 * 2.4 + 2.50 * 2.2) / 10)

Minden másoló ugyanazon odson kapja újra és újra, feltéve, hogy elegendő pénzzel rendelkezik és nem éri el a maximális expozíció / maximális veszteség (erről lejjebb olvashatsz) küszöböt.

Mi a maximális expozíció?

A maximális kitettség egy kockázatkezelési eszköz, amelyet a felelősségteljes kereskedelem előmozdítása és a kereskedelem kockázatainak csökkentése érdekében hoztak létre. Ez azt a maximális összeget jelenti, amelyet a rendszer a számodra egy adott időpontban elhelyezhet.

A maximális kitettség elérése esetén a rendszer leállítja a másolást, amíg a függőben lévő tippek le nem záródnak és a meghatározott határértéket nem lépted túl.

A maximális kitettség beállítása kötelező.

Ajánlott beállítás:
 – Maximum exposure: A tőkéd 80%-a, tehát ha például 1000 € a tőkéd, akkor 800 € -t állíts be. Természetesen ez szabadon változtatható.

Mi az a Stop Loss (Veszteségi határ) és hogyan működik?

A Stop Loss egy kockázatkezelési eszköz, amelyet azért hoztak létre, hogy megvédje a tőkét. Mivel a tippek eredményei felfelé és lefelé változhatnak, fontos, hogy minimalizáld a veszteségeket és megvédd a nyereséget.

A Stop Loss a következőképpen működik – a valaha volt maximális profit összegét veszi figyelembe, levonva azt az értéket, amelyet stop loss-ként definiálsz a másolási beállításban. Abban az esetben, ha a Stop Loss értéke nagyobb, mint az aktuális nyereség, a rendszer automatikusan elutasítja a további tippek elhelyezését. Abban az esetben, ha folytatni szeretnéd a másolást, manuálisan kell módosítani a másolási beállításokat.

Képlet: Stop Loss védelem akkor aktiválódik, ha az aktuális nyereség / veszteség alacsonyabb, mint a maximális profit összeg, mínusz a Stop Loss definiált beállítás.

Például, amikor elkezdesz másolni, a Maximum Profit Összeg nulla. Ha 300€-s Stop Loss értéket állítasz be, akkor a platform aktiválja a Stop Loss védelmet, ha a Jelenlegi nyereség / veszteség eléri a -300 €-t. De ha az első tipp nyertes lett és 100 € nyereséget kaptál, a maximális nyereség összege 100 € lesz, és a platform akkor aktiválja a Stop Loss védelmet, amikor a Jelenlegi nyereség / veszteség eléri a -200 €-t. Abban az esetben, ha a második tipp vesztett, és a Jelenlegi nyereség / veszteség alacsonyabb, mint a maximális nyereség összege, például 50 €, a maximális nyereség összege 100 € marad, és a platform továbbra is aktiválja a Stop Loss védelmet, amikor az Aktuális nyereség / veszteség eléri a -200 €-t. A maximális nyereség összege csak akkor frissül, ha az aktuális nyereség / veszteség magasabb. Ebben az esetben a maximális nyereség összeg frissül az aktuális nyereség / veszteség értékkel. 

A stop loss beállítása kötelező.

Ajánlott beállítás:
 – Stop Loss: A tőkéd 80%-a, tehát ha például 1000 € a tőkéd, akkor 800 € -t állíts be. Természetesen ez szabadon változtatható.

A másolásom leállt. Mit kell tenni?

Ha a másolási eredmények elérték a stop loss határt a másolás automatikusan leáll. A tranzakciót addig nem teljesítik, amíg a probléma meg nem oldódik. A platform automatikusan e-mailt küld Neked, amelyben meghatározza az okot és a szükséges intézkedéseket.

A folytatásához meg kell változtatni a határértéket, hogy a tényleges veszteség felett legyenek.

A stratégia újbóli aktiválásához be kell lépned a Copying menübe, rá kell kattintanod a fogaskerékre a stratégiám mellett, majd Edit copying és manuálisan módosítani kell az elért határt, majd kattints a Resume copying (másolás folytatása) gombra.

Hogyan tudod ellenőrizni a tranzakcióid előzményeit?

Az előzmények és a másolási statisztikák ellenőrzéséhez lépj az Irányítópultra (Dashboard). Ez megmutatja az összes információt, összefoglalva a fiók összes másolási tranzakciójáról. Nyomon követheted a teljesítményt, a tippek számát, a nyereséget / veszteséget, az átlagos téteket, díjakat és még sok minden mást, az elmúlt hónapot, elmúlt évet vagy minden időszakot figyelembe véve.

Regisztráció menete & Egyenleg feltöltése

Ha az alábbi képet látod, akkor jó helyen járszMegkezdheted a regisztrációt

Azok, akik a linkünkön keresztül nyitják meg a fiókjukat, ingyenes SKRILL- vagy NETELLER-befizetést élvezhetnek.
Kattints az alábbi bannerre, majd a Join Now gombra
http://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2021/01/copytip_reg1-640x258.jpg

Regisztrációs űrlap kitöltése

http://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2021/01/copytip_reg2-640x531.jpg

Regisztráció megerősítése

Az email címedre kapsz egy megerősítő emailt, kattints az aktiváló linkre vagy az emailben szereplő 'Activate' gombra.

Kész a regisztráció, jelentkezz be

Az automata másolás csak így működik

Töltsd fel az egyenleged

Ahhoz, hogy automatikusan másolni tudd a tippjeimet, fel kell töltened az egyenleged.
Kövesd az alábbi lépéseket, melyek végig vezetnek az egyenleg feltöltési folyamaton.

Egyenleg feltöltése a Wallet menüpontban lehetséges

http://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2021/01/copytip_deposit-640x275.jpg
1. Lépj be a 'Wallet' menübe
2. Kattints a 'Deposit' fülre a befizetéshez (megj. Kifizetés kérésekor a WIthdraw fülre kell kattintani). Válaszd ki hogyan szeretnéd feltölteni az egyenleged. Ajánlott a Neteller és a Skrill.
3. Kiválasztottuk a Skrill opciót.
4. Írd be a feltölteni kívánt összeget, mely minimum 50 € lehet, ajánlott legalább 200 €-val feltölteni az egyenleged
5. Fogadd el (pipáld be) a 'Terms and conditions' részt és aktíválódik a Deposit gomb
6. Kattints a 'Deposit' gombra

Ezután átirányít a rendszer a Skrill fiókodba, jelentkezz be.
http://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2021/01/copytip_deposit2-320x476.jpg
A 'Skrill Balance' fülön a skrill belső egyenlegedből tudsz befizetni a 'Pay Now' gombra kattintva.
http://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2021/01/copytip_deposit3-320x400.jpg
A 'Bankkártyára' kattintva pedig a Skrillhez hozzáadott bankkártyával fizethetsz be.
Tehát nem kell, hogy legyen a Skrillen pénzed, a bankkártyán keresztül automatikusan befizethetsz.
http://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2021/01/copytip_deposit4-320x349.jpg
A 'Bankkártyára' kattintva megjelenik a Skrillhez hozzáadott bankkártyád, ha nincs hozzáadva kártya, akkor a 'New Card' alatt hozzáadhatsz egyet és ezen keresztül azonnal be is fizethetsz a 'Pay now' gombra kattintva.
« Translate »