Mesterséges Intelligencia és a gépi tanulás által vezérelt automata kereskedőrobot

DAXIO SPORTSBOT

Passzív jövedelem a Daxio arbitrázs sportfogadással
Amit tudni kell a cégről, hogy egyik területe az Arbitrázs sportfogadás. Aki jártas a sportfogadásban az tudhatja, hogy ez egy valós fogadási forma. Az arbitrázs 1 mondatban annyit jelent, hogy minden esetben nyer a tipped.
A gyakorlatban ezt bárki alkalmazhatja, de ehhez szükség van egy sw-re mely kapcsolatban van több 100 fogadóiroda odsaival és jelez ha olyan eseményt talál, mely esetben minden kimenetet megfogadva mindenképpen profitunk keletkezik és nagyon gyorsan meg kell fogadnod a tippeket a kikalkulált összeggel. Ezen 'gap-ek', magyarul lyukak nem sokáig érhetők el, emiatt manuálisan nehéz ezt kordában tartani.

Nos ez a cég automata robotai ezzel foglalkoznak. A befektetett összegedre napi 1% körüli profit termelődik. A befektetett pénz fél évig termel és utána a tőke és profit is visszajár.
Cím szavakban a cégről

- Az egyik legstabilabb passzív jövedelem
- Mesterséges Intelligencia és a gépi tanulás által vezérelt automata kereskedőrobot, mely sportfogadási oddsokkal kereskedik.
- Nincs szükség sportágak ismeretére, itt nem a szerencse dönt!
- A regisztráció után kiválaszthatod a számodra megfelelő 99/599/1999 euros kezdő regisztrációs csomagodat, mely megnyitja az utat a SPORTSBOT használatához.
- A regisztrációs csomagodtól függően fizesd be a kezdő kereskedési alapösszeget és érd el heti hozamként a heti profit 25/50/70%-át!
- 8 hónap alatt soha egyetlen nap sem volt negatív
Promo Videó

Teljes Bemutató, a videó végig nézése kötelező, mert minden hasznos információt tartalmaz

Látható, hogy egy nagyon komplex cégről beszélünk, viszont mi most kifejezetten a SportsBot részét fogjuk használni, ide fektetünk be (napi 1% körüli profit). Természetesen regisztráció után mindenki maga dönti el, hogy melyik része vagy részei megfelelő számára, ha valakinek a SportsBot-on kívül más is megtetszik oda is befektethet.

Ha a videó elnyerte a tetszésed, akkor az első lépés, hogy eldöntsd mely csomaggal szeretnél indulni (egyszeri költség). E csomag határozza meg a maximálisan befektethető összeget, illetve ez biztosít jogot az affiliate rendszerhez is. E nélkül semmit nem fogsz tudni csinálni.

3 regisztrációs csomag van (Egyszeri díj):
- Starter: 99Euro, ebben az esetben max 1000 Eurot rakhatsz a SportsBotba
- Business: 499Euro, ebben az esetben max 4999 Eurot rakhatsz a SportsBotba
- Business Pro: 1999Euro, ebben az esetben max 10000 Eurot rakhatsz a SportsBotba
Minden befektetés 26 hétig dolgozik, minden héten hétfőn kapod a hozamot és a tőke a 26.hét után visszajár!

Egyenleg feltöltése, Induló csomag kiválasztása, Befektetés a Sportsbot-ba

Kövesd az alábbi infókat. Amint elküldted az összeget, kb 2-3 óra még megérkezik és utána megjelenik a Dashboard menüben. Bármilyen kripto pénztárcáról feltöltheted, mivel BTC-t kell beutalni.
HÍREK - AKTUALITÁSOK A DAXIO-VAL KAPCSOLATBAN

Leave a Reply

« Translate »