Az oldal hamarosan betöltődik. Kérlek várj...

 

♻️ Ez történt 2021. Augusztusban

2021.09.04.by A Te Üzleted

♻️ Ez Történt - 2021. Augusztusban ♻️

✍️ Saját véleményem a múlt hónap történéseiről!

💰Nézzük, hogy állunk 💰
Passzív Jövedelem - Cégek Bemutatása

❗️ A cégek sorrendje, nem a cégek besorolását jelenti ❗️

🔥 AI . MARKETING 🔥

AI Marketing - Bemutató

🔅 Teljes leírás és 🚀 Regisztrációs link az alábbi leírásban 👉 AI Marketing
📺 Youtube bemutató 👉 AI Marketing – Videós Bemutató

♻️ Cég Indulása: 2019. vége
💵 Csatlakozásom: 2021.04.07

 💥 A hónapban ismét sok hír látott napvilágot. A régi egyenlegek még függőben vannak, viszont az új befizetések dolgoznak, új tagok pedig semmit nem tapasztalnak a leállásból, mert aki befizet, neki ugyanúgy működik minden, mint régen. Reméljük hamarosan a régi egyenlegek is ismét dolgozni fognak! Discord csoportomban folyamatosan beszámolok a hírekről.

🔥 HYPERFUND 🔥

HyperFund - Bemutató
🔅 Teljes leírás és 🚀 Regisztrációs link az alábbi leírásban 👉 Hyperfund
📺 Youtube bemutató 👉 Hyperfund – Videós Bemutató

♻️ Cég Indulása: 2019
💵 Csatlakozásom: 2021.07.03

 💥 Nem most indult, de egyre felkapottabb és egyre többen látnak benne fantáziát! Nem hiába, a legmegbízhatóbb cégek közé tartozik, egy olyan ökoszisztéma áll mögötte, melyhez nagyon sok mindennek be kellene dőlnie, hogy a cég eltűnjön. Teszi a dolgát, manapság az egyik, ha nem a legbiztosabb befektetési lehetőség, több, mint 2 éve zavartalanul működik.

🔥 BACCARAT-STAKING 🔥

Baccarat-Staking - Bemutató

🔅 Teljes leírás és 🚀 Regisztrációs link az alábbi leírásban 👉 Baccarat Staking
📺 Youtube bemutató
👉 Baccarat-Staking – Videós Bemutató (Cég Bemutatása)
👉 Baccarat-Staking – Videós Bemutató (Befektetés menete)

♻️ Cég Indulása: 2021.01.01
💵 Csatlakozásom: 2021.07.24

💥 Valós kártya játékon alapuló project, valós profi játékossal, üzletemberrel, akinek akadémiája, saját tokenje, webshopja van, illetve az élete is folyamatosan nyomon követhető. Michi Korona vírusa miatt pár hét szünet volt, de ekkor is jóváírtak minimális hozamot. Augusztus végétől pedig újra megy a játék, nem is akármilyen eredménnyel. Discord csatornámon naponta megosztom az eredményeket

🔥 DAXIO 🔥

DAXIO - Bemutató

🔅 Teljes leírás és 🚀 Regisztrációs link az alábbi leírásban 👉 DAXIO
📺 Youtube bemutató 👉 –

♻️ Cég Indulása: 2019
💵 Csatlakozásom: 2021.06.04

 💥 Töretlenül működik, hozzá az igért százalékokat, korrekt, fenntartható hozamok. Valós casino és egyéb játékok állnak mögötte, mely a webirodába belépve látható és játszható is. Szépen csendben teszi a dolgát.

🔥 TOREXO 🔥

Torexo - Bemutató

🔅 Teljes leírás és 🚀 Regisztrációs link az alábbi leírásban 👉 Torexo
📺 Youtube bemutató 👉 Torexo – Videós Bemutató

♻️ Cég Indulása: 2021.06.15
💵 Csatlakozásom: 2021.06.15

 💥 Sokan fenntartásokkal kezelték ezt az üzletet, lassan 3 hónapja megy és szépen jön a napi átlag 0.8% hozam. Folyamatosan nyílnak meg az újabb befektetési lehetőségek és egyre több nagyobb leader is bekacsolódik a projektbe. Első naptól benne vagyok, úgy gondolom nem választottam rosszul ezzel a céggel sem.

🔥 COINTERRA 🔥

Cointerra - Bemutató

🔅 Teljes leírás és 🚀 Regisztrációs link az alábbi leírásban 👉 CoinTerra
📺 Youtube bemutató 👉 CoinTerra – Videós Bemutató

♻️ Cég Indulása: 2021.06.14
💵 Csatlakozásom: 2021.06.27

 💥 Napi elképesztő 4.5%-ot kínál 30 munkanapra az egyik terve a másik heti 25% 6 hétre. Mondanom sem kell a kockázatot. Ezt céget agyba főbe dicsértem már discordon, mert még mindig megy, lassan 3 hónapja egy ilyen plan-el. Mindenki aki hozzám csatlakozott már jócskán pluszban van. Személy szerint a stratégiámat követve augusztus végén kifutott minden csomagom, kijött minden pénzem, szép profitot értem el, részemről már lezártam a projecktet, kíváncsian várom mire lehet még képes. KÖSZÖNÖM COINTERRA – ELKÉPESZTŐ amit az admin művel!
(Én már nem ajánlom új befektetőknek a csatlakozást.)

🔥 OMEGA-DIGITAL 🔥

Omega-Digital - Bemutató

🔅 Teljes leírás és 🚀 Regisztrációs link az alábbi leírásban 👉 OMEGA-DIGITAL
📺 Youtube bemutató 👉 –

♻️ Cég Indulása: 2021.06.07
💵 Csatlakozásom: 2021.06.07

 💥 Hosszútávú cégként promótálták és úgy néz ki valóban az lesz, de nem erre számítottam.. továbbra is egy fekete ló számomra, mert olyan, mintha egy helyben állnánk, pedig 3 hónapja megy. Nem ajánlom új tagok csatlakozását, lássunk végre valamit…

🔥 DAISY 🔥

DAISY - Bemutató

🔅 Teljes leírás és 🚀 Regisztrációs link az alábbi leírásban 👉 DAISY
📺 Youtube bemutató 👉 –

♻️ Cég Indulása: 2021.Eleje
💵 Csatlakozásom: 2021.04.07

 💥 A token listázva lett néhány helyen, jelenleg 4$ körül ingadozik, volt 14$ is..persze ekkor kb csak a nagy vezetők tudták eladni, ha úgy gondolják. 90 nap alatt fogunk hozzáférni a megvásárolt token 5%-ához, utána a többihez folyamatosan…0.1$,0,25$-ért mindenki vásárolhatott, 4$-os árral is elégedett lennék..
..a befektetés része mondjuk úgy, hogy egyszer fent egyszer lent. Elindulhatnánk végre ütemesen felfelé 🙂 , de tudjuk a kereskedés nem ilyen. Meglátjuk néhány év múlva hogy fogunk állni.

🔥 Anola 🔥

Anola - Bemutató

🔅 Teljes leírás és 🚀 Regisztrációs link az alábbi leírásban 👉 Anola
📺 Youtube bemutató 👉 –

♻️ Cég Indulása: 2021.07.22
💵 Csatlakozásom: 2021.08.02

 💥 Augusztusban került fel honlapomra az Anola, mint új cég. Ökoszisztéma, részletes jogi dokumentumok, white paper, korrekt hozamok. Növelheted a BTC, ETH darabszámod, vagy csak simán USDT-ben is befektethetsz. Érvényesül a kamatosa kamat elv, mivel a webirodában egy kattintással aktiválható az automata visszaforgatás, így tényleg semmi teendőd nincs. Számomra egy ígéretes project, korrekt napi 0.4 – 0.8% hozammal, mivel az ennél magasabb  hozam eléréséhez több 10ezer usd befektetés szükséges.

🔥 GokuMarket 🔥

GokuMarket - Bemutató

🔅 Teljes leírás és 🚀 Regisztrációs link az alábbi leírásban 👉 GokuMarket
📺 Youtube bemutató 👉 GokuMarket – Videós Bemutató

♻️ Cég Indulása: 2021.07.03
💵 Csatlakozásom: 2021.08.11

 💥 Szintén új cégként került honlapomra a GokuMarket, mely már most kijelenthető, hogy a legkedveltebb projekt lett számotokra. Kijelenthető, hogy aki csatlakozott az be is fektetett. Nem hiába, mert valós kereskedelmi platformja van, saját token, staking, AI Bot+defi befektetés és maga a cég már 3 éve működik, csak az AI Bot+Defi befektetési része indult néhány hónapja. Nagy potenciál van a cégben.

ℹ️ ⛔️ ExFunds ✅

ℹ️ A hónapban is mindössze 1 olyan cég volt, mely bezárt, de ezzel is szép nyereséget értünk el.

⛔️ – a ExFunds ✅
🎯 Aki velem indult és követte az ajánlásom, minimum 50-60% profittal szállhatott ki
✅ PROJECT LEZÁRVA – 2021.08.08
A cég 26 napot ment, de mivel volt olyan opció, hogy a tőke bármikor visszavonható, így bárki-bármikor kiszállhatott. Discord szerveremen folyamatosan közöltem a tényeket, meglátásaim és Augusztus 1.én közzé is tettem, hogy kiszállok a projektből és kiveszem minden pénzem. Aki ekkor velem tartott, mindenki min 50-60% profittal zárt. Úgy gondolom, ez is egy sikeres projekt volt!

⚖️ Természetesen minden cégnek egyszer eljön a vég, de sajnos nem vagyok jós, így nem tudom mikor lesz ez.

💡Továbbra is arra törekszem, hogy olyan cégeket osszak meg számotokra, melynek van valós háttere, vagy olyan forrásból érkezik, mely számomra mérvadó. Tudjuk, hogy sorra dőlnek be a jobbnál jobb cégek, de szerencsére nálam megvan a balansz. A cégek nagy részét elsőként, vagy az elsők között osztom meg, így mindig időben értesülhetsz az adott lehetőségekről. Persze én sem vagyok jós és én is bármikor mellé nyúlhatok 1-1 cégnek, ezért Mindenki vizsgálja meg saját maga is a cégeket és csak akkor fektess bele bármelyik cégbe is, ha magad is egy jó lehetőségnek találod.
ITT SEMMIRE SINCS GARANCIA, A PÉNZEDET EGYIK NAPRÓL A MÁSIKRA IS LENYELHETIK!! VISZONT HA KIFOGSZ 1-2 JÓ CÉGET A 10-BŐL, HATALMAS NYERESÉGET ÉRHETSZ EL!
Fontos, hogy a tőkéd legalább 6-8 cégben oszd el és nézd meg hova csatlakozol, mert csak így van esélyed arra, hogy sikeres légy ebben a világban!

🍀 SOK SIKERT/SZERENCSÉT MINDENKINEK! 🍀

🗣 KÖVESSETEK ÉS KÖVESSÉTEK HONLAPOMAT, AHOL PRÓBÁLOM KATEGORIZÁLNI A CÉGEKET SAJÁT MEGLÁTÁSOM SZERINT 👉 Passzív Jövedelem

📖 Friss hírek – egy részét – továbbra is elérheted telegram csoportomban 👉 https://t.me/ateuzleted

🎞 IRATKOZZ FEL YOUTUBE CSATORNÁMRA IS 👉 https://www.youtube.com/channel/UC3dar-4nD5K-BUI5x0MG8RA

💬 ELINDULT Discord – Közösségi Szerverem, ahova alig 6 hét alatt több, mint 150-en csatlakoztatok.
👉 Ha szeretnél egy közösségbe tartozni, kérdéseid vannak, szeretnél értesülni minden hírről, tapasztalatról vagy még új vagy ebben az iparágban, akkor mindenképpen csatlakozz a közösségembe, ahol megismerhetsz másokat, különböző szemléleteket és véleményeket. Ha még nem csatlakoztál, várlak Téged is!

Discord - Közösségi Csoportom
💵 Üzleti ajánlatok⚙️ Világszerte
https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
👫 Ahol Minden Megtalálható!💬 Discord Közösségem
Discord - Közösségi Csoportom
error: Védett tartalom!