Az oldal hamarosan betöltődik. Kérlek várj...

 

♻️ Ez történt 2021. Szeptember

2021.10.01.by A Te Üzleted

♻️ Ez Történt - 2021. Szeptemberben ♻️

✍️ Saját véleményem a múlt hónap történéseiről!

💰Nézzük, hogy állunk 💰
Passzív Jövedelem - Cégek Bemutatása

❗️ A cégek sorrendje, nem a cégek besorolását jelenti ❗️

🔥 AI . MARKETING 🔥

AI Marketing - Bemutató

🔅 Teljes leírás és 🚀 Regisztrációs link az alábbi leírásban 👉 AI Marketing
📺 Youtube bemutató 👉 AI Marketing – Videós Bemutató

♻️ Cég Indulása: 2019. vége
💵 Csatlakozásom: 2021.04.07

 💥 A cég ismét úgy működik, mint régen, abból a szempontból, hogy szépen jönnek a hozamok és továbbra is minden nap vannak problémák a belépésekkel 🙂 , sok a frissítés, de ezt már 2 év alatt megszokhattuk, már a céghez tartozik. A visszaforgatások, befizetések viszont általában nagyon hamar akár 24 órán belül is aktíválódnak!
Aki komolyan gondolkozik a cégben, annak érdemes újabb befektetéseket eszközölni, főleg ha már régen benne vagy és van elég magas zárolt egyenleged. Az újaknak pedig kánaán van, mert semmit nem érzékelnek a nyári leállásból.
Discord csoportomban folyamatosan beszámolok a hírekről.

🔥 HYPERFUND 🔥

HyperFund - Bemutató
🔅 Teljes leírás és 🚀 Regisztrációs link az alábbi leírásban 👉 Hyperfund
📺 Youtube bemutató 👉 Kérd privátban!

♻️ Cég Indulása: 2019
💵 Csatlakozásom: 2021.07.03

 💥 Továbbra is az egyik legjobb, legmegbízhatóbb cég. Szép csendben működött, de a hónap végén megtörték a csendet a cég “rossz akarói”, emiatt szigorítások kerültek bevezetésre. A saját webiroda bemutatása, a cégről videó ás saját referral link publikussá tétele TILOS! Ezek megsértése fiók bezárással járhat. Viszont a cég továbbra is olyan, mint eddig is volt. STABIL! Aki még nincs benne, de szeretne csatlakozni vegye fel velem a kapcsolatot és elküldöm neki a teljes videós bemutatót és a csatlakozási linket.

🔥 BACCARAT-STAKING 🔥

Baccarat-Staking - Bemutató

🔅 Teljes leírás és 🚀 Regisztrációs link az alábbi leírásban 👉 Baccarat Staking
📺 Youtube bemutató
👉 Baccarat-Staking – Videós Bemutató (Cég Bemutatása)
👉 Baccarat-Staking – Videós Bemutató (Befektetés menete)

♻️ Cég Indulása: 2021.01.01
💵 Csatlakozásom: 2021.07.24

💥 Valós kártya játékon alapuló project, valós profi játékossal, üzletemberrel, akinek akadémiája, saját tokenje, webshopja van, illetve az élete is folyamatosan nyomon követhető. A hónapban az új játékosok vitték a prímet, nem is akár hogyan. Ez a cég a stabilitás, korrekt hozamot garantálja, senki ne várjon havi 30-50%-okat, viszont ami jön az véleményem szerint akár évekig is jönni fog. Discord csatornámon naponta megosztom az eredményeket

🔥 DAXIO 🔥

DAXIO - Bemutató

🔅 Teljes leírás és 🚀 Regisztrációs link az alábbi leírásban 👉 DAXIO
📺 Youtube bemutató 👉 –

♻️ Cég Indulása: 2019
💵 Csatlakozásom: 2021.06.04

 💥 Hát..megingott egy kicsit a bizalmam, eddig is voltak fenntartásaim, de úgy érzem, hogy ez a projekt a különböző csomagok díjaiból, a sok új csatlakozóból tartja fenn magát. A project Magyarországon a legelterjedtebb, a vezetők nagy része magyar..valamiért úgy érzem, hogy ebból a projektből ki kell szállnom hamarosan, amíg nem késő. Megjegyzem, amai napon a cég még tökéletesen működik, probléma nincs vele.

🔥 OMEGA-DIGITAL 🔥

Omega-Digital - Bemutató

🔅 Teljes leírás és 🚀 Regisztrációs link az alábbi leírásban 👉 OMEGA-DIGITAL
📺 Youtube bemutató 👉 –

♻️ Cég Indulása: 2021.06.07
💵 Csatlakozásom: 2021.06.07

 💥 Hosszútávú cégként promótálták és úgy néz ki valóban az lesz, de nem erre számítottam.. továbbra is egy fekete ló számomra, mert olyan, mintha egy helyben állnánk, pedig 3 hónapja megy. Nem ajánlom új tagok csatlakozását, lássunk végre valamit…itt nem tudok mást írni, mint múlt hónapban..egyelőre áll a pénzünk, a robot még mindig nyaral…

🔥 DAISY 🔥

DAISY - Bemutató

🔅 Teljes leírás és 🚀 Regisztrációs link az alábbi leírásban 👉 DAISY
📺 Youtube bemutató 👉 –

♻️ Cég Indulása: 2021.Eleje
💵 Csatlakozásom: 2021.04.07

 💥 A token tartja a 2.5-3$ körüli értékét, a kripto kereskedés továbbra is stagnál. A szeptember végi dubaji konferencián több új hír is megjelent. A token további emelkedését sugalják, a cég kilép a forex piacra is, természetesen ehhez újabb, külön számlán történő befektetés szükséges, természetesen az 50%-ot megint elveszik, de azt ígérik, hogy itt 4napból 2 nyereséges lesz…hát meglátjuk. A kritonál is tudjuk mit ígértek, ehhez képest márcsak évi 100-200% hozamról beszélnek, ami természetesen teljesen elfogadható lenne, de a közelében sem vagyunk, egyelőre stagnálunk.
Pozitívum, hogy a tőken a jelen állás szerint nagy nyereséget hozhat!

🔥 Anola 🔥

Anola - Bemutató

🔅 Teljes leírás és 🚀 Regisztrációs link az alábbi leírásban 👉 Anola
📺 Youtube bemutató 👉 –

♻️ Cég Indulása: 2021.07.22
💵 Csatlakozásom: 2021.08.02

 💥 Ökoszisztéma, részletes jogi dokumentumok, white paper, korrekt hozamok. Növelheted a BTC, ETH ésmár az ADA darabszámod, vagy csak simán USDT-ben is befektethetsz. Érvényesül a kamatos kamat elv, mivel a webirodában egy kattintással aktiválható az automata visszaforgatás, így tényleg semmi teendőd nincs. Számomra egy ígéretes project, korrekt napi 0.4 – 0.8% hozammal, mivel az ennél magasabb  hozam eléréséhez több 10ezer usd befektetés szükséges. Instant, tehát automatikusan fizet, 2 hónapja vagyok benne eddig nagyon szépen működik!

🔥 GokuMarket 🔥

GokuMarket - Bemutató

🔅 Teljes leírás és 🚀 Regisztrációs link az alábbi leírásban 👉 GokuMarket
📺 Youtube bemutató 👉 GokuMarket – Videós Bemutató

♻️ Cég Indulása: 2021.07.03
💵 Csatlakozásom: 2021.08.11

 💥 A GokuMarket a legkedveltebb projekt regisztráció/befektetés szempontjából. Komplett platform, teljesen felépített kereskedői felülettel, korrekt hozamokkal. a hozam egy része a saját GMC tokenjükben ídik jóvá, mely a hónap végére nagyot nőt. Várjuk a szép folytatást, véleményem szerint nagy potenciál van a cégben.

🔥 Orion Finance 🔥

Orion Finance - Bemutató

🔅 Teljes leírás és 🚀 Regisztrációs link az alábbi leírásban 👉 Orion Finance
📺 Youtube bemutató 👉 –

♻️ Cég Indulása: 2021.09.01
💵 Csatlakozásom: 2021.09.03

 💥 Az Orionfinance új cégként került be a portfóliómban Szeptember 3.án. A cégnek 4 vállalata van a világ különböző részein és jogilag be vannak jegyezve. Hatalmas ökoszisztéma, napi 0.6% és 1.4% közötti profittal. Folyamatosan fejlődik és hamarosan újabb termékek jelennek meg.

🔥 Meatex 🔥

Meatex - Bemutató

🔅 Teljes leírás és 🚀 Regisztrációs link az alábbi leírásban 👉 Meatex
📺 Youtube bemutató 👉 –

♻️ Cég Indulása: 2021.09.10
💵 Csatlakozásom: 2021.09.10

 💥 A Meatex Szeptember 10.én került fel a portfóliomba úgy, hogy minden nagy oldalt megelőztem vele. Élelmiszeripari vállalat, Napi 2% 15 napig, de többféle terv is megtalálható. A cég magas kockázatú, a terv egyszeri kifutása volt a cél 30% profittal, ami már teljesült is, aki visszaforgatott neki több is jöhet. A további visszaforgatás már mindenki saját felelősségére történik. Úgy gondolom Október első felét megélheti a cég, mert nagyon felkapott lett, még mindig instant fizet.

🔥 Deximum 🔥

Deximum - Bemutató

🔅 Teljes leírás és 🚀 Regisztrációs link az alábbi leírásban 👉 Deximum
📺 Youtube bemutató 👉 –

♻️ Cég Indulása: 2021.09.16
💵 Csatlakozásom: 2021.09.16

 💥 A Deximum Szeptember 16.án került fel a portfóliomba, akkor amikor hivatalosan is indult. Decentralizált Ökoszisztéma, Napi 0.16% és 0.5% közötti profit, 3, 6, 12 és 15 hónapos tervek. A cég kitűnő darabszám növelésre BTC, ETH és most már LTC coinra is. Ezen kívül az USDT ERC-20 és TRC-20 befektetés is elérhető, aki stabil coint keres. A különböző tervek határozzák meg, hogy mely tervbe milyen coinnal lehet befektetni.Igéretes projektnek tűnik, főleg, hogy most jelentették be a visa/mastercard fizetési lehetőség előkészítését..

🔥 AutoTradeGold 5.0 🔥

AutoTradeGold 5.0 - Bemutató

🔅 Teljes leírás és 🚀 Regisztrációs link az alábbi leírásban 👉 AutoTradeGold 5.0
📺 Youtube bemutató 👉 –

♻️ Cég Indulása: 2020.03.23
💵 Csatlakozásom: 2021.09.26

 💥 Az AutoTradeGold 5.0 Szeptember 26.án került fel a portfóliomba. Valós kereskedés a saját számládon, minden a szemed előtt zajlik! Az AutoTrade Gold 5.0 egy indonéz automata kereskedési robot, amely az arany piacra összpontosít. Napi 0.5-3% között profit a cél, az elmúlt másfél évben havi átlag 15% profitot hozott. Ha valós céget keresel, ez az! Ne hagyd ki!

ℹ️ A hónapban is mindössze 2 olyan cég volt, mely bezárt, de ebből az egyik szenzációs hozamot produkált,a másik pedig azért zárt be, mert “be kellett zárnia”.

⛔️ CoinTerra ✅
🎯 Aki velem indult és követte az ajánlásom, akár dupla vagy még nagyobb profittal szállhatott ki
✅ PROJECT LEZÁRVA – 2021.09.15
A cég 90 napot ment, napi 4.5%-al 35munkanapig! Magas kockázatú besorolással, az ilyen tervekkel rendelkező cégek 95%-a az 1 hónapot nem éli meg. A cégbe az indulása utáni 13. napon csatlakoztam, ekkor meg is osztottam, így 77 napig élezhettük a hozamokat, melybe a visszaforgatások által szép profitot vehettünk ki.
Discord szerveremen folyamatosan közöltem a tényeket, meglátásaim és Augusztus 31.én közzé is tettem, hogy kiszállok a projektből és kiveszem minden pénzem. Jól döntettem, mert rá 2 hétre bezárt. Ez is egy sikeres projekt volt!

⛔️ Torexo 🚯
🎯 A legelső napon csatlakoztam a cégbe és ekkor publikáltam is. Hamarabb senki nem csatlakozhatott.
✅ PROJECT LEZÁRVA – 2021.09.19
A cég 95 napot ment, napi átlag 0.9% körüli hozamot generált, tehát aki csak kikért minden, maximum a tőke 85% körüli összeg jöhetett vissza. Ebből az látszik, hogy aki a cégben volt senki nem zárhatott pluszban, kivéve a csapatépítők..talán. A cég nem tervezte tudtommal a bezárást,a hírek szerint éppen egy bemutatóra készültek Krasnodarban (Oroszország), amikor is a rendőrség megjelent…(tudjuk, de aki nem annak infó, hogy pár hónapja oroszországban nagyon rááltak ezen cégekre, pl az ai.marketing is emiatt szenvedett és ennek az áldozata lett a torexo is.Annyi különbséggel, hogy az ai fel tudott álni, ebből látszik, hogy egy nagy cég, komoly hátérrel, nos a torexo nem fog tudni. Meg is osztottam, hogy ezen történtek miatt az elkövetkezendő 6 hónak 1 évben orosz székhelyű céget nem fogok publikálni, nincs is ilyen a jelenlegi protfóliómban.Sajnos ezt így nem tudjuk Sikeres projektnek elkönyvelni!

⚖️ Természetesen minden cégnek egyszer eljön a vég, de sajnos nem vagyok jós, így nem tudom mikor lesz ez.

💡Továbbra is arra törekszem, hogy olyan cégeket osszak meg számotokra, melynek van valós háttere, vagy olyan forrásból érkezik, mely számomra mérvadó. Tudjuk, hogy sorra dőlnek be a jobbnál jobb cégek, de szerencsére nálam megvan a balansz. A cégek nagy részét elsőként, vagy az elsők között osztom meg, így mindig időben értesülhetsz az adott lehetőségekről. Persze én sem vagyok jós és én is bármikor mellé nyúlhatok 1-1 cégnek, ezért Mindenki vizsgálja meg saját maga is a cégeket és csak akkor fektess bele bármelyik cégbe is, ha magad is egy jó lehetőségnek találod.
ITT SEMMIRE SINCS GARANCIA, A PÉNZEDET EGYIK NAPRÓL A MÁSIKRA IS LENYELHETIK!! VISZONT HA KIFOGSZ 1-2 JÓ CÉGET A 10-BŐL, HATALMAS NYERESÉGET ÉRHETSZ EL!
Fontos, hogy a tőkéd legalább 6-8 cégben oszd el és nézd meg hova csatlakozol, mert csak így van esélyed arra, hogy sikeres légy ebben a világban!

🍀 SOK SIKERT/SZERENCSÉT MINDENKINEK! 🍀

🗣 KÖVESSETEK ÉS KÖVESSÉTEK HONLAPOMAT, AHOL PRÓBÁLOM KATEGORIZÁLNI A CÉGEKET SAJÁT MEGLÁTÁSOM SZERINT 👉 Passzív Jövedelem

📖 Friss hírek – egy részét – továbbra is elérheted telegram csoportomban 👉 https://t.me/ateuzleted

🎞 IRATKOZZ FEL YOUTUBE CSATORNÁMRA IS 👉 https://www.youtube.com/channel/UC3dar-4nD5K-BUI5x0MG8RA

💬 ELINDULT Discord – Közösségi Szerverem, ahova alig 6 hét alatt több, mint 150-en csatlakoztatok.
👉 Ha szeretnél egy közösségbe tartozni, kérdéseid vannak, szeretnél értesülni minden hírről, tapasztalatról vagy még új vagy ebben az iparágban, akkor mindenképpen csatlakozz a közösségembe, ahol megismerhetsz másokat, különböző szemléleteket és véleményeket. Ha még nem csatlakoztál, várlak Téged is!

Discord - Közösségi Csoportom
💵 Üzleti ajánlatok⚙️ Világszerte
https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
👫 Ahol Minden Megtalálható!💬 Discord Közösségem
Discord - Közösségi Csoportom
error: Védett tartalom!