Az oldal hamarosan betöltődik. Kérlek várj...

 

A Juicy Fields design közös megtervezése

2022.02.16.by A Te Üzleted
A JuicyFields design közös megtervezése1
JUICY FIELDS - HÍREK

A Juicy Fields design közös megtervezése

Ültess Kannabiszt és Profitálj!

Szép napot minden kedves Juicy Fields tagnak!

Reméljük, hogy mindannyian fantasztikus hétvégét töltöttetek, és a Szent Valentin napot is nagyszerű érzésekkel ünnepeltétek! Ebből az alkalomból egy különleges nyereményjátékkal készültünk, amivel JuicyFlash növényeket nyerhettek!

Mielőtt azonban belevágnánk ezekbe a kellemes édes dolgokba, szeretnénk bejelenteni, hogy a dániai Cannabis International Aps. részvényesekkel kötött jelenlegi részvényesi megállapodásunkat a JuicyFields további részvények megszerzésével bővíti. A legfrissebb, februári befektetési javaslat szerint a “friss” forrásokat új üvegházak építésére fordítjuk, amelyek teljesen GMP-konformak lesznek. A mi oldalunkról Shlomo Booklin fogja irányítani ezt a projektet, hogy minden lehetséges módon megkönnyítse dán partnereinket.

A korábban közzétett tervekhez képest a berendezéseket már telepítették, ami azt jelenti, hogy az első próbagyártás 2022 áprilisától kezdődik. Ennek érdekében a vállalat vezető termesztője termeszti azokat az anyanövényeket, amelyeket az első teszttermeléshez használnak majd. Emellett a dán Tjellesen Max Jenne-nel már aláírták a nagykereskedői megállapodást a kannabisz közvetítőknek és a dán gyógyszertáraknak történő értékesítéséről.

És most jön az édes rész.

Itt az ideje a kreatív Juicy Fields Print Contestnek, amelynek célja, hogy felfedezzük a legtehetségesebb tervezőket e-termesztőink között! A legjobb ruhadarabok, például pólók, pulóverek és egyéb tárgyak terveit kiválasztjuk, és esetleg valamelyik kampányunkban megvalósítjuk!

A nyomtatási versenyen való részvétel feltételei:

– Regisztrálnia kell a platformon
– A nyomatnak eredetinek kell lennie, és tartalmaznia kell a logónkat és a platform nevét.
– A nyomatot aps. vagy psd. formátumban a art@juicyfields.io címre kell elküldeni “Juicy Print” tárgyszóval.

És természetesen Juicy ajándékokat készítettünk a csapat által kiválasztott 5 legjobb nyomat tervezőjének, akik egyenként 5 JuicyFlash-t kapnak. A beküldésre 30 nap áll rendelkezésetekre, mostantól 2022. március 16. 00:00 CET-ig. A nyerteseket a márciusi utolsó hírlevélben jelentjük be, tesszük közzé és dicsérjük meg.

Míg néhányan már elkezdtek gondolkodni a terveken, amit majd létrehoztok, a legaktívabb e-termesztők első csoportja Mexikóból, Peruból és Kolumbiából már csomagol a február 25-re tervezett kolumbiai zöld túrára, amelyről minden bizonnyal több képet fogunk megosztani.

Mindezek mellett minden szombaton 19:00-kor élőben folytatódik a Tiempo de Cannabis műsorunk, ahol Zvezda Lauricunk rengeteg betekintést nyújt, hogy mi történik az iparágban szerte a világon! A jövő szombati műsor Európának lesz szentelve. Biztos lehetsz benne, hogy nem maradsz le róla, ha erre a linkre kattintasz.

Mint mindig, növekedjen velünk, együtt fejlődünk!

💵 Üzleti ajánlatok⚙️ Világszerte
https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
👫 Ahol Minden Megtalálható!💬 Discord Közösségem
Discord - Közösségi Csoportom
error: Védett tartalom!