Az oldal hamarosan betöltődik. Kérlek várj...

 

Gazdagító formula a svájci Juicy Fields összetevőkkel

2022.02.22.by A Te Üzleted
JUICY FIELDS - HÍREK

Gazdagító formula a svájci Juicy Fields összetevőkkel

Ültess Kannabiszt és Profitálj!

Üdvözlet, minden Juicy Fields követőnek, barátnak, partnernek és e-termesztőnek!


Új hét kezdődik, és készen állunk arra, hogy nagyszerű híreket osszunk meg veletek!

Először is szeretnénk bejelenteni egy megállapodást, amelyet a Juicy Fields vezetősége a Formula Swiss AG céggel kötött, amely Svájc központjában, Baarban, Zugban található.

A Formula Swiss céget Robin Roy Krigslund-Hansen alapította és vezeti, egy nemzetközi vezető cég, amely a világ több mint 60 országában ismert a kannabisz termékekkel való kereskedelemről. A hosszú távú célkitűzések és az iparág mély megértése arra a döntésre késztette a Formula Swiss-t, hogy magas THC-tartalmú árukkal bővítse termékkínálatát.

A Formula Swiss-szel való partnerségünk mögött álló ötlet egy új projekt elindítása Dániában, amely a magtól a végfelhasználói termékekig tartó teljes termelési ciklussal rendelkezik majd, a GACP és a GMP legmagasabb termelési szabványainak megfelelően, ami magas orvosi THC-tartalmat eredményez. A gyógyászati szakértők, orvosok és klinikák Shlomo Booklinnal együtt szintén lényeges részét képezik ennek a dán projektnek.

És természetesen nagy örömmel szeretnénk köszönetet mondani Robin Roy Krigslund-Hansennek, aki kétségtelenül tehetséges és erőteljes Formula Swiss, és csodálatos csapatának, hogy elhozta nekünk ezt a lehetőséget!

Erősen hiszünk abban, hogy valóban ígéretes, jól átgondolt és megtervezett közös jövő előtt állunk. Mellékesen szeretnénk emlékeztetni arra, hogy a közösségi hálózatainkon nyomon követhetitek a projekt alakulását.

És most örömmel tájékoztatunk, hogy a fő, szeretett angol nyelvű Telegram csoportunk több mint 18 000 taggal a fedélzeten újra működik és elérhető ezen a linken keresztül! Az újonnan létrehozott angol nyelvű közösséget is fenntartjuk most tartalékként, mivel sok örömet okoz, hogy ott 6 000 követőt látunk, akik ilyen gyorsan csatlakoztak hozzánk erre a rövid időre a fő csoport nélkül.

Mindenesetre reméljük, hogy sokan az újonnan érkezők közül beiratkoztak a “Fedezd fel a Juicy Fields alapjait és szépségét” webináriumra.
Szeretnénk köszönetet mondani mindenkinek, aki feliratkozott és részt vett online eseményünkön! Úgy tűnik, hogy sokan voltak kíváncsiak arra, hogyan működik a platformunk, hiszen több mint 8000 (!) ember jelentkezett. Reméljük, hogy ugyanolyan értékes volt számotokra, mivel tervezzük, hogy többet is tartunk. A webináriumot hagyományosan felvettük, és feltöltjük a YouTube csatornánkra, a feliratokat pedig spanyol, német, holland, francia, olasz és portugál nyelven is elérhetővé tesszük.

Addig is szeretnénk emlékeztetni titeket, hogy az egymás után következő barcelonai ICBC és Spannabis kiállítások már javában az előkészületek fázisába léptek! Mindent megteszünk, hogy a lehető legmegkapóbb és legjövedelmezőbb tevékenységekkel és meglepetésekkel álljunk elő a számotokra.

Emellett úgy tűnik, hogy néhány COVID intézkedés enyhül Európa-szerte, és ez arra ösztönöz minket, hogy minél több kedves előfizetőnkkel, barátunkkal, kollégánkkal, partnerünkkel és e-termesztőnkkel találkozzunk!

Termékeny örömteli utolsó téli napokat kívánunk!

💵 Üzleti ajánlatok⚙️ Világszerte
https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
👫 Ahol Minden Megtalálható!💬 Discord Közösségem
Discord - Közösségi Csoportom
error: Védett tartalom!