Az oldal hamarosan betöltődik. Kérlek várj...

 

Békés megoldások a világ gondjaira

2022.03.02.by A Te Üzleted
JUICY FIELDS - HÍREK

Békés megoldások a világ gondjaira

Ültess Kannabiszt és Profitálj!

Szép napot minden kedves Juicy Fields követőnek!

Miközben a világ feszülten figyeli a hírek alakulását, mi mindannyian drukkolunk, hogy mindenki egy jó kis békepipával üljön az asztalhoz. Ez a misztikus köd az asztal körül, egyesítő és inspiráló lenne, és mindig a legjobb megoldásokhoz vezetne. Gondolunk mi is az érintettekre, de szeretnénk hivatalosan is megjegyezni, hogy ez a helyzet semmilyen módon nem befolyásolja üzleti tevékenységünket.

A Juicy Fields most továbblépett, és megtette a következő lépéseket, hogy termékeinket az európai gyógyszertárak értékesítsék, és már aláírtuk a kulcsfontosságú szerződéseket, ami egy újabb pillért teremt a tömegesen növekvő üzleti modellünk számára. A Juicy Management eltökélt szándéka, hogy a forgalmazási lánccal együtt bővítse termékpalettánkat, és pontosan ez a célunk, miközben kedvenc klónjaitok a hangulatos üvegházak békéjében nőnek.

A Juicy Fields bebizonyította felhasználóinak, e-növénytermesztőinek és követőinek, hogy mennyire stabil a világszerte bevezetett durva COVID-korlátozások ellenére is. Megbecsült befektetési szakértők azt tanácsolják, hogy olyan megbízható modellekbe kell befektetni, amelyek bebizonyították hitelességüket a hirtelen bekövetkező válságok során.

Ezért meghívjuk azokat, akik még nem részesültek a crowdgrowing modellünkből, hogy csatlakozzanak stabil és biztonságos platformunkhoz!

Ma szeretnénk megosztani a Juicy Fields hivatalos zöld túráját! A legfontosabb pillanatok és élmények, amelyeket  Sandra, Elias, Rosa, Camilo, Jose és Jaime átéltek. Megegyeztünk a résztvevőinkkel, hogy csak a keresztnevüket említjük.

A létesítményeink és a valódi Juicy mezők körbejárása mellett egy meglepetéssel is készültünk a résztvevőknek, és egy helikopteres kirándulásra vittük őket rögtön a nap elején, reggel 7:30-kor. CBDO-nk és innovációs vezetőnk – Daniel Gauci – büszkén nevezte volna ezt a “Bajnokok reggelijének”, biztosak vagyunk benne!

Miután átmentünk némi biztonsági ellenőrzésen, 6 boldog látogatónk Licet Osorio és Zvezda Lauric kíséretében felment az égbe, hogy élvezze Kolumbia csodálatos tájait.

A TERRA CANN volt az első a listán, amelyet meg kellett látogatnunk. Ott 7 genetikai termék tesztelését mutatták be, valamint megtekintették a 3 teraszát a 3 teljesen automatizált üvegháznak, amelyek építését tervezik. Látogatóink találkoztak az ottani 14 alkalmazottal is, akik örömmel mutatták meg nekik a meglévő létesítményeket, a fő üvegházzal együtt, a mestertermelő és mezőgazdasági mérnök – Melissa Núñez – vezetésével.

Később, délután 2 óra körül a csoport megérkezett a második partnerhez, az ANUTEA SAS-hoz, ahol a termesztőmesterek, Diego és German, bemutatták a helyszínt és az összes munkafolyamatot.

A látogatók megtekinthették az anyanövények számára kialakított üvegházat, majd a dugványok számára kialakított üvegházat (Juicy Clones), valamint a vegetatív és a virágzási szakasznak fenntartott területeket. A TERRA CANN-hoz hasonlóan a termelés minden szakaszát részletesen elmagyarázták.

A túra ünnepi részét egy hangulatos étteremben megrendezett vacsora keretein belül tartottuk meg.

Szeretnénk köszönetet mondani annak a 8814 (!) embernek, akik jelentkeztek a múlt hétfői webináriumunkra. Daniel Gauci virtuálisan körbevezette hallgatóinkat a platformon, bemutatva az alapokat és betekintést engedve a platform működésébe. Hisszük, hogy ez több embert inspirálhat arra, hogy megvásárolja első növényét, és habozás nélkül csatlakozzon az e-grower közösséghez. Azok számára, akik lemaradtak az élő előadásról, most pénteken feltöltjük a rögzített webináriumot, a feliratokat spanyol, német, holland, portugál, olasz és francia nyelven is elérhetővé tesszük.

Emellett eseménydús hetek állnak előttünk, reméljük, hogy jövő héten találkozunk mind az ICBC-ben, mind a Spannabisban. Örömmel ajánlunk nektek a kedvezményes áru jegyeket az ICBC-re, amik ezen a linken elérhetőek.

Beléptünk a március hónapba is, amely világszerte a nők ünneplésének a hónapja. Ebben a hónapban számos promócióval ünnepeljük a csapatban, az iparágban és általában a világban dolgozó nőket! Maradjatok velünk!

💵 Üzleti ajánlatok⚙️ Világszerte
https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
👫 Ahol Minden Megtalálható!💬 Discord Közösségem
Discord - Közösségi Csoportom
error: Védett tartalom!