Az oldal hamarosan betöltődik. Kérlek várj...

 

Várjuk meg a frissítések végét…

2022.03.03.by A Te Üzleted
Pantheratrade_0303_1
Pantheratrade_0303_2
Pantheratrade_0303_3
Pantheratrade_0303_4
Pantheratrade_0303_5
Pantheratrade_0303_6
Pantheratrade_0303_7
Pantheratrade_0303_8
Pantheratrade_0303_9
Pantheratrade_0303_10
Pantheratrade_0303_11
PANTHERATRADE - HÍREK

Várjuk meg a frissítések végét...

Indonéz Automata Kereskedési Robotok

Az elmúlt hetekben sok pénzfelvételi nehézséget / limitet / törlést tapasztaltunk “képernyő fotókon”.

Ma csak néhány pozitív bizonyságot szeretnék megosztani, amelyeket én is kapok vagy látok naponta. Ezek ma vagy tegnap este készültek, és messze nem teljesek. Köszönet a rendszeres és megbízható tagjainknak, hogy elküldték ezeket a pozitív visszajelzéseket.

A januári és februári események megmutatták, hogy mely cégek nem voltak legálisak, és már régóta bezártak. Nem tudom, hogy észrevetted-e, de a Pantheratrade-nek – a tervezett karbantartáson kívül – soha nem kellett leállnia, ahogy a bot kereskedő cégek 95%-a kénytelen volt.

A 2022-es karbantartási eseményeket követő emberi reakció természetes. A legtöbben megijedtek és megpróbáltak kikérni. Ez tökéletesen emberi. De egyszerűen nem kompatibilis a jelenlegi IT / szerver / bank korlátozásokkal. Főleg amikor egy új Pantherára költözünk.

A rendszer lassan, fokozatosan visszaáll a normál kerékvágásba.

Ahogy telik az idő, továbbra is meg fogom osztani az összes lehetséges hivatalos dokumentumot, amelyek mindig a kormányokhoz vagy a szabályozó ügynökségekhez mutató közvetlen hivatkozásokhoz kapcsolódnak, így Te is ellenőrizheted. Még mindig sok projekt van erre az évre, ha emlékszel a 2022-es ütemtervre, amelyet év végén osztottak meg. A Pantheratrade sokkal erősebb lesz. Egy londoni projekt is tárgyalás alatt áll. Egyelőre kevés részlettel rendelkezünk, de mint mindig, ezt most elfelejtjük, és ha eljön az idő, izgalmas híreket kaphatunk róla. A jelenlegi erőfeszítések természetesen a befizetési/kifizetési platformmal és eljárásokkal kapcsolatosak.

Jelenleg mindenki, aki megkapta a kifizetését, késleltetést kap, mielőtt újabbat kérhet, így a többi tag is sorra kerülhet. Ez átmeneti és a karbantartás végéig meglátjuk, hogyan alakulnak a dolgok.

Mindenkinek szép napot kívánok!

💵 Üzleti ajánlatok⚙️ Világszerte
https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
👫 Ahol Minden Megtalálható!💬 Discord Közösségem
Discord - Közösségi Csoportom
error: Védett tartalom!