Az oldal hamarosan betöltődik. Kérlek várj...

 

A kormány gondoskodik arról, hogy….

2022.03.07.by A Te Üzleted
PANTHERATRADE - HÍREK

A kormány gondoskodik arról, hogy....

Indonéz Automata Kereskedési Robotok

A kormány gondoskodik arról, hogy a kriptográfiai csere készen álljon a március végi indulásra

Ez a legutóbbi cikk az új önkormányzati kriptocsere-törvényekre hivatkozik. A Pantheras most az új kormányzati protokoll része (mint bármely más cégtőzsde). Láthatjuk például a nagyon jól ismert “INDODAX”-ot a listában, ami olyan, mint a Binance Indonéziában. Mint tudjuk, a Pantheras menedzsmentje egyértelműen olyan nagyra akar nőni, mint az Indodax.
A cikk végén azt is olvashatod, hogy a Pantheras a CoFTRA-nál (The Commodity Futures Trading Authority) sikeresen regisztrált 6 új cég része.

KONTAN.CO.ID – JAKARTA
A kormány biztosítja, hogy az indonéz kriptotőzsde elindításának terve továbbra is a kitűzött céloknak megfelelően fusson. A tervek szerint a kriptotőzsde 2022 első negyedévének végén indulhat.

Ez a cél a Kereskedelmi Minisztérium új célkitűzése, miután az eredeti célt, azaz 2021 végét nem sikerült elérni. A kriptotőzsde létrehozásakor a Kereskedelmi Minisztérium hivatkozott a határidős tőzsdéken a fizikai piaci kereskedés megvalósítására vonatkozó iránymutatásokról szóló 8/2021 számú CoFTRA rendeletre.
A CoFTRA Piacfejlesztési és Fejlesztési Irodájának vezetője, Tirta Karma Senjaya elmondta, hogy jelenleg az előkészületek majdnem befejeződnek. Ennek az az oka, hogy a kriptotőzsdét kezelő Digital Futures Exchange különféle követelményeknek, a letétbe helyezendő tőkének megfelelt az operációs rendszer felkészültségének.
“Tehát egyelőre ez csak a véglegesítési folyamat” – mondta Tirta, amikor szerdán megkereste a Kontan.co.id.
Tirta hozzátette, hogy a kereskedelmi miniszter jelenleg a kriptocsere előkészítéséről számol be Jokowi elnöknek. Azt mondta, ez a folyamat része, mert először jelentést kell tenni az elnöknek.
Emellett Tirta azt is elmondta, hogy a kriptotőzsde elindításával párhuzamosan további új kriptoeszköz-kereskedők is jelen lesznek. A kriptotőzsde létrehozásával azt mondta, hogy a kereskedők és a befektetők bizonyosságot kapnak. Ezen kívül a későbbiekben az összes tranzakciót is rögzítik és a pénzeszközök kifizetése az elszámolásban lesz.
„Valójában a tőzsde megalakulásakor a szabályok nem korlátozták a kriptokereskedőket. Egyelőre azonban a 11 leendő kereskedőn kívül, akik már aktívak és publikációs igazolással rendelkeznek, hat új kereskedő is van regisztrációs jellel” – tette hozzá Tirta.

Eközben a CoFTRA-nál regisztrált kriptoeszköz-kereskedő cégek 11 listája a következő: PT Indodax Nasional Indonesia (Indodax), PT Crypto Indonesia Berkat (Tokocrypto), PT Zipmex Exchange Indonesia (Zipmex), PT Indonesia Digital Exchange (Idex), PT Pintu Kemana Saja (Door), PT Luno Indonesia LTD (Luno), PT Cipta Koin Digital (Koinku), PT Tiga Inti Utama (Triv), PT Upbit Exchange Indonesia (Upbit), PT Accountku Dotcom Indonesia (fiók), PT Triniti Investama Berkat (Bitocto)
A CoFTRA webhelyére hivatkozva a hat új kriptokereskedő a PT Galad Koin Indonesia (Galad), a PT Kripto Maksima Koin (Krypto Maksima), a PT Mitra Kripto Sukses (Krypto Sukses), a PT Pantheras Teknologi Internasional (Pantheras), a PT Crypto Asset Merchants. (Traders Crypto Assets) és PT Aset Digital Indonesia (Incrypto)

💵 Üzleti ajánlatok⚙️ Világszerte
https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
👫 Ahol Minden Megtalálható!💬 Discord Közösségem
Discord - Közösségi Csoportom
error: Védett tartalom!