Az oldal hamarosan betöltődik. Kérlek várj...

 

A Spannabis Expo különleges meglepetésekkel készül

2022.03.08.by A Te Üzleted
JUICY FIELDS - HÍREK

A Spannabis Expo különleges meglepetésekkel készül

Ültess Kannabiszt és Profitálj!

Szép napot termesztők!

Büszkék vagyunk arra, hogy részt vehetünk és részesei lehetünk a Spannabis Expónak – Európa és az egész világ egyik ikonikus Cannabis eseményének, amely tavaly tragikus módon elmaradt a COVID járvány miatt.

Ennek a nagyszerű európai eseménynek az ünneplése érdekében szeretnénk bejelenteni néhány meglepő ajándékot, amelyeket abszolút bármelyik e-termesztő megnyerhet, aki részt vesz az online versenyeinken és tevékenységeinken.

A nyeremények között szerepel egy vadonatúj Mini Coopera híres JuicyBox, hogy igazi termesztőkké válhassatok, JuicyAir helikopteres túraVIP Party jegyek és még sok más hasznos és divatos kannabisz ajándékokat! Tartsd nyitva a szemed a további információkért az Instagramunkon, ahol a héten bejelentjük az útmutatókat!

Szóval, ha elmész az Expóra, akkor mindenképpen érezd jól magad a Juicy stand körül, és ha nem mész, akkor is készülj fel, hogy megnyerd fődíjainkat!

De itt még nem állunk meg, lehetőséget adunk arra is, hogy INGYENES jegyeket kapj a Canapa Mundira vagy az Indica Sativára, a feltételeket lent találod:
CANAPAMUNDI Rómában (2022. április 1-3.) és INDICA SATIVA Bolognában (2022. április 8-10.).

Az ingyenes belépőjegy igénylése nagyon egyszerű, kérlek, kövesd az alábbi lépéseket, a részvétel feltétele, hogy legyen 10 aktív Juicy Flash növényed, amelyek még nincsenek betakarítva a Juicy Fields fiókodban, és töltsd ki a következőket:

– Hozd be egy ismerősödet az Olasz nyelvű Telegram csoportunkba – mától 2022.03.15-ig (Írd ki a csoportba, hogy kit hoztál be az Olasz Telegram csoportban).
– Küldj egy e-mailt (arról az e-mail címről, amellyel regisztráltad a Juicy Fields fiókodat) a barbara@juicyfields.io címre 2022. március 15. hétfőig, ahol a következőket kell megadnod:

  1. A neved és a vezetékneved, valamint személyi igazolványodnak vagy okmányodnak száma.
  2. Melyik expón szeretnél résztvenni: CANAPAMUNDI vagy INDICASATIVA
  3. Az általad az Olasz Telegram csoportba behívott új tag neve.

Siessetek! Minden EXPO-ra 50 jegy áll rendelkezésre, ezeket az e-mailek beérkezési sorrendjében, érkezési sorrendben osztják ki.

Szeretnénk tájékoztatni arról is, hogy hol találhatsz meg minket a közelgő kiállításokon és konferenciákon világszerte, a kiállításaink listáját itt lent találod:

High Cuisine könyv hivatalos bemutatóját március 4-én, pénteken tartottuk. Ez a mestermű több mint 100 finom kannabiszos ételreceptet tartalmaz, amelyeket saját kannabiszszakácsunk – Andre Schneider – fejlesztett ki és tesztelt.

Itt az ideje leporolni a fazekakat és serpenyőket, és kezdjünk együtt főzni! A bemutató nagy sikert aratott, hiszen a könyv alapjául szolgáló kontinensek közötti utazásra vittük vendégeinket – a Földközi-tenger, a Karib-tenger és Afrika, valamint Ázsia és Európa között. Teljesen biztosak vagyunk benne, hogy ezeknek az univerzális recepteknek nagy esélyük van arra, hogy meghódítsák az olvasók szívét és gyomrát!

Andre Schneider karrierje nagy részét a kannabisz bármilyen formában történő főzésének fejlesztésének szentelte. Az elmúlt két évben Andre kizárólag a JuicyFields számára fejlesztette ki a legfinomabb kannabiszos ételeket. Akár hagyományos ételekről beszélünk, mint a spanyol “Roscón de Reyes”, akár ízletes és autentikus desszertekről, Andre pontosan tudja, hogyan csábítsa el közönsége érzékeit a leglátványosabb receptekkel.

Biztosak vagyunk benne, hogy sokan alig várják, hogy a könyvet a kezükben tarthassák, és örömmel jelentjük ki, hogy már kapható! A könyvet itt tudjátok megvenni!

💵 Üzleti ajánlatok⚙️ Világszerte
https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
👫 Ahol Minden Megtalálható!💬 Discord Közösségem
Discord - Közösségi Csoportom
error: Védett tartalom!