Az oldal hamarosan betöltődik. Kérlek várj...

 

Európában megkezdődött az Expó időszak

2022.03.17.by A Te Üzleted
JUICY FIELDS - HÍREK

Európában megkezdődött az Expó időszak

Ültess Kannabiszt és Profitálj!

Európában megkezdődött az Expó időszak

A Juicy Fields őrült sebességgel közeledik a jövő felé!

Amellett, hogy kétségtelenül nagy sikert arattunk Európa ikonikus kannabisz expóján – a Spannabison; a hamarosan megjelenő jelentésen kívül szeretnénk kiemelni az LC MED-del való együttműködésünk fejlődését.

Ha esetleg lemaradtál volna róla, 2021 decemberében véglegesítettük és aláírtuk a megállapodást ezzel a gyógyszeripari alapra szakosodott alapítvánnyal és ma szeretnénk néhány további üzletbe betekintést nyújtani.

Mindketten erősen hiszünk abban, hogy a megfelelő iparágban és a megfelelő időben folytatjuk az üzletet. Németországban a törvényes egészségbiztosítási (SHI) receptek száma megsokszorozódott a gyógyászati kannabisz 2017-es engedélyezése óta. 120 000 receptet regisztráltak a nyilvántartásba 2020-ban, szemben a 2017-es 27 000-rel, és ezzel Németország az első helyen áll Európában a gyógyászati célú kannabisz fogyasztás tekintetében. Elemzők szerint a beszerzési árnak minden esélye megvan arra, hogy belátható időn belül megduplázódjon, ami a következő években a teljes piaci volumenre is hatással lesz.

Az LC MED a legjobb termékeket kínálja a következő gyógyászati kannabisz értéklánc biztosításával: kutatás és fejlesztés, a termelés és a gyártás, a logisztika és a tárolás, valamint a termékek értékesítése.

És természetesen az LC MED csak azokkal működik együtt, amelyek megfelelnek az összes jogi követelménynek és európai szabályozásnak (GACP, GMP, GDP). Ez még korántsem minden, de egyelőre a további fejlesztési terveket titokban kell tartanunk, csak tartsátok szem előtt, hogy hamarosan további részletek és információk kerülnek nyilvánosságra.

Az LC MED ütemtervében szerepel, hogy 2022-től kezdődően a Juicy Fields-hez hasonló szakértő partnerekkel, saját házon belüli termelést épít ki a nyersanyagtermelés (termesztés) és a virágfeldolgozás (extrakció) területén, és szélesre tárja a lehetőségek kapuit Európa 742 millió lakosa előtt (remélve, hogy addigra az emberek többségének mindennapjaiban megtalálható a gyógyászati célú kannabisz valamilyen formája), akik évente összesen 2,3 billió eurót költenek az egészségügyre.

Az európai gyógyászati kannabisz piac 58 milliárd eurós becsült potenciális értékének egy részét az összes szabályozás életbe lépése után lehet elérni.

Készen állsz arra, hogy többet keress? Akkor jól helyen jársz, mert a Juicy Fields azon dolgozik, hogy új lehetőségeket teremtsen az e-termesztők és a követői számára.

És most eljött az ideje egy szuper szórakoztató fotóriportnak Barcelonából.

Egy héten belül két rendezvényen is részt vettünk – a március 10-i, főként üzleti orientációjú ICBC Expón és a március 11-13. közötti Spannabis Expón, amely inkább a fogyasztói vásárlóknak szóló rendezvény volt.

Az első naptól kezdve igazi Juicy Style-ban gurultunk fel – a fényes és márkás Lamborghinikkel, amelyek egész héten velünk voltak.

Shlomo Booklin volt az előadó a B2B ICBC konferencián, és a kannabisz reformot előmozdító ellátási lánc stratégiákról adott nekünk betekintést. Az esemény a híres amerikai színész és komikus – Jim Belushi – nagyszerű előadásával zárult. Jim inspiráló volt, saját kannabisz-orientált gondolkodásáról és a kannabisz iparban végzett munkájáról is beszélgetett.

A konferencia végén VIP-partit rendeztünk az ICBC küldöttei számára, ahol több mint 200 ember csatlakozott a pezsgő hangulathoz az Arts Hotelben.

Szó szerint szünet nélkül, az események között, a Spannabis expo pénteken telt házzal indult. Ez a közép-európai esemény több száz látogatót vonzott a standunkhoz, köztük kedves e-termesztőinket, akik eljöttek, hogy találkozzanak a csapattal és újonnan érkezőket, akik megismerkedtek a csodálatos crowdgrowing platformunkkal.

Emellett a Juicy tevékenységeink és versenyek nagy figyelmet keltettek és hatalmas sikert arattak.

És akkor még nem is beszéltünk a megfizethetetlen érzelmekről a sok szerencsés nyertes által, akik Lamborghini-utakat, fantasztikus és hasznos termékeket, helikopteres utazásokat (amelyet elhalasztottak) vagy VIP-jegyeket nyertek az after partyra. Látszik rajtuk, hogy boldogok voltak :))

A pompás modellekkel, a sétáló és táncoló “kannabisz növényekkel” és a “köd” gépekkel rendelkező Juicy fickókkal együtt a Juicy Fields meghódította az expó terét és mindenki láthatta és hallhatta.

Szeretnél a következő lenni, aki Juicy ajándékokat kap és jól érzi magát?
Akkor jobb, ha figyelemmel követed a következő eseményeinket, és gyere el, hogy részese lehess.

💵 Üzleti ajánlatok⚙️ Világszerte
https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
👫 Ahol Minden Megtalálható!💬 Discord Közösségem
Discord - Közösségi Csoportom
error: Védett tartalom!