Az oldal hamarosan betöltődik. Kérlek várj...

 

Befektetési program szabályai 2022. április 1-től

2022.03.18.by A Te Üzleted
SG MARKET - HÍREK

Befektetési program szabályai 2022. április 1-től

Aranyrudak, aranybányászat napi 0.25% - 0.75% hozam

A befektetési program aktualizált szabályai 2022.04.01-től lépnek hatályba. Javasoljuk, hogy alaposan tanulmányozza át a frissítéseket, és ossza meg a hírt csapatával.

1. Ajánlási bónuszok
Az ajánlói bónuszok jóváírásának frissített szabályai 2022.04.01-től lépnek hatályba. Ahhoz, hogy ajánlói bónuszt kapjon az Ön struktúrájának befizetéseiből, legalább 300 euró személyes befizetést kell végrehajtania a START programban, 1000 euró a STANDARD programban, 3000 euró a VIP programban, 9000 euró a Premium programban. Ahhoz, hogy minden programban ajánlói bónuszt kapjunk, minden befektetési programban teljesíteni kell a minimumfeltételeket. Például 300 eurót fizetett be a START programban és 700 eurót a VIP programban. Ha az Ön meghívottja befizet a VIP programba, akkor az ajánlói bónuszt jóváírják a magasabb szerkezetű szponzornak, akinek legalább 1000 euró befizetése van a VIP programban. Ajánlói bónuszt kap minden olyan meghívott után, aki befizetett a START programba, mert teljesítette a program minimális feltételét.

2. A betétek minimális és maximális összege
Felhívjuk figyelmét, hogy a VIP program 2022.04.01-én indul. A minimális befizetés összege a VIP programban 1000 euró. A maximális befizetés összege 10.000 euró

Emellett 2022.04.01-től a STANDARD program maximális betéti összege megemelkedik és 20.000 euró lesz.

A PROMO program szabályai változatlanok maradnak.

3 ok, amiért az SG Market cég partnerségét válassza

1. Napi stabil jövedelem 0,25% – 1,25% a részvétel első napjától. Regisztráljon még ma és holnap szerezze meg az első bevételt a befektetési program részeként. Hagyd, hogy a pénzed dolgozzon helyetted.

2. Pénzügyek biztosításának lehetősége a szemünk előtt kibontakozó geopolitikai válság idején. Az arany szilárd és megbízható valuta, amely nem függ az inflációtól és egyetlen állam sem ellenőrzi. Nálunk a nemesfém vásárlás egyszerűvé és a szerény jövedelműek számára is lehetségessé válik. A cég partnerei egyedülálló lehetőséget kapnak arra, hogy a világ vezető gyártóitól valós értékük 10%-áért befektetési rudakat vásároljanak, nagy tőke nélkül fektessenek aranyba és a rudakat részletekben fizessék ki. Kezdje el az aranytartalék létrehozását most, mert a jövőben az ára az egekbe fog szökni.

3. További bevételi forrás az instabilitás és a kiszámíthatatlanság idején.
Védje magát attól a kockázattól, hogy elveszíti egyetlen munkahelyét. A cég lehetőséget ad arra, hogy aktív és passzív jövedelemhez jusson, valamint kombinálja ezeket a kereseti módokat, növelve ezzel a profitját.

💵 Üzleti ajánlatok⚙️ Világszerte
https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
👫 Ahol Minden Megtalálható!💬 Discord Közösségem
Discord - Közösségi Csoportom
error: Védett tartalom!