Az oldal hamarosan betöltődik. Kérlek várj...

 

A JuicyFields Group bejelentette partnerségét két dániai céggel

2022.03.22.by A Te Üzleted
JUICY FIELDS - HÍREK

A JuicyFields Group bejelentette partnerségét két dániai céggel

Ültess Kannabiszt és Profitálj!

A JuicyFields vezetősége nagyon komolyan veszi a termesztő partnereit, és átfogó támogatást nyújt nekik, beleértve a pénzügyi támogatást, a szakértőket és a közös fejlesztési célokat. Dánia még nagyobb figyelmet érdemel a JuicyFields Group és partnerei részéről is.

Már több mint egy éve, hogy a dániai székhelyű Cannabis International Aps. részvényesi megállapodást kötött a JuicyFields-szel, és új, GMP-konform üvegházak fejlesztését és építését tervezte. Március 7-én, 2022-ben az első megállapodás 20%-ról 60%-ra bővült a JuicyFields által megszerzett részvényekből. A kutatási és fejlesztési létesítmények, valamint az üvegházak építése a tavalyi év óta folyamatban van a szükséges GACP tanúsítással együtt. Míg az első, kereskedelmi forgalmazásra szánt termés hamarosan várható, a vállalat a jövőben évente akár 40 000 kg szárított virágot is tervez termelni.

Ezen túlmenően a dán Tjellesen Max Jenne vállalattal nagykereskedői megállapodást írtak alá a kannabisz közvetítőknek és dán gyógyszertáraknak történő értékesítéséről.

A 2022 első negyedévének egyéb hírei között a JuicyFields egy olyan partnerségi megállapodást tudhat magáénak, amelyet a Formula Swiss-szel kötöttek, egy nemzetközi vezető céggel, akik több mint 60 országban foglalkoznak a kannabisz infúziós termékekkel. A két vállalat most megállapodott egy fejlesztési tervben, amely a magas THC-tartalmú termékekre összpontosít. Ez magában foglalja egy új projekt elindítását Dániában, amelyben a teljes termelési ciklus a magtól a végfelhasználói termékekig tart, a GACP és a GMP szerinti legmagasabb termelési szabványok betartásával, ami a legjobb minőségű kannabisztermékeket eredményezi. Az eredeti tervek szerint a várható éves termésmennyiség elérheti az 50 000 kg-t. A gyógyászati szakértők, orvosok és klinikák Shlomo Booklinnal, a JuicyFields vezető kannabiszstratégájával együtt alapvető részét képezik ennek a dán projektnek.

A JuicyFields Group vezérigazgatója, Alan Glanse elmondása szerint “a következő néhány évben minden európai országban 2-3 üvegházat tervezünk építeni”.

Az erős és megbízható partnerségek a komoly befektetőkkel együtt juicy egyensúlyt teremtenek ebben a nehéz kannabisziparban, és biztos biztosítékot nyújtanak a tömeges termesztési mozgalom e-termesztői számára.

Forrás: thedenmarkpost.com

💵 Üzleti ajánlatok⚙️ Világszerte
https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
👫 Ahol Minden Megtalálható!💬 Discord Közösségem
Discord - Közösségi Csoportom
error: Védett tartalom!