Az oldal hamarosan betöltődik. Kérlek várj...

 

GokuMarket szerkezeti átalakítás részletei

2022.03.27.by A Te Üzleted
BG-SPORT - HÍREK

Március 28-tól két körre bővül ki a fogadás

Sportfogadás biztosítással. Akár napi 5-10% hozam is elérhető.

Milyen út áll előttünk?

Figyelembe véve a projekt előtt álló közelmúltbeli kihívásokat és közösségünk érdekeit elsődlegesen tiszteletben tartva, a GokuMarket úgy döntött, hogy egy közösség vezérelt nyílt forráskódú projekt lesz a Decentralizált Autonóm Szervezettel (DAO) és egy nem őrizetbe vételi platformmal. Ennek elérése érdekében több bejáratott szereplővel együttműködünk, hogy átvegyük a központosított rendszereket, mint például a Centralized Exchange & Wallet, az e-kereskedelem, a partnerprogram indulás előtt, míg a GokuMarket a GMC-re összpontosít a Binance Smart Chain alapú DeFi használatával (Swap, Pool, Farm). DAO (választások, javaslatok, szavazás), lottó, ár előrejelzés, NFT Marketplace, Metaverse és még sok más.

Miért alakítunk át?

A GokuMarket elsősorban a kezdetektől fogva egy kormányzáson alapuló platformra összpontosított, amint azt a fehér könyv is említi (hivatkozás: https://docs.gokumarket.com/trusted-practices/governance). Web2.0 vagy központosított platformon a teljes irányítás elérése egyszerűen nem lehetséges, mivel sért bizonyos megfelelőségi követelményeket és nem kínál teljes átláthatóságot. A teljes átláthatóság és irányítás elérése érdekében a GokuMarket úgy döntött, hogy áttér a Web3.0-ra, azaz a kormányzással 100%-ban decentralizáltra.

Hogyan fog lezajlani az átállás?

Először egy decentralizált DEX platformot indítanak el teszthálózatként a DAO-val együtt. A következő hetekben a Certik & Immunefi továbbfejleszti a teszthálózatot és harmadik fél általi biztonsági auditot is fog végezni, mielőtt teljes mértékben megjelenne a BSC főhálózatán. Az irányítás támogatásával a DAO megszavazza a GokuMarket ökoszisztéma javasolt változtatásait, amelyek teljes átláthatósággal, on-chain szavazással, a GMC és a Binance Smart Chain segítségével fognak megvalósulni. Egyszerűen fogalmazva, a közösség szavazni fog, és támogatnia kell azokat a változtatásokat, amelyek a dolgok ismét jobbá válásához vezethetnek. Minden átállást a közösségnek jóvá kell hagynia szavazással, és a központosított irányítást félre kell helyezni centralizált döntéshozatali képesség nélkül, amely a DAO szerinti közösségi szavazáson alapuló GMC lesz.

Hogyan oldja meg a szerkezetátalakítás a késedelmes kivonásokat?

Már néhány hónapja tartunk a pozitív partnerségek sorának kiépítésében, amelyek átvehetik az olyan központosított modulokat, mint a Wallet & Exchange, az e-kereskedelem és a társult program bevezetés előtt, a közösség pozitív szavazati támogatásával. Ezek a partnerségek megoldanák a pénzkivonásokkal kapcsolatos kérdéseket. Amint az irányítás jóváhagyja, az átvételeket végrehajtják, míg a GokuMarket a DAO-val továbbra is a GMC-re összpontosít és egy átlátható, nem letéti decentralizált pénzügyi platformot épít.
Kövesse nyomon a DEX és DAO előrehaladását itt: https://betadex.gokumarket.com

A felülvizsgált tanulmányt itt teszik közzé: https://docs.gokumarket.com

Köszönöm,
GokuMarket csapat

💵 Üzleti ajánlatok⚙️ Világszerte
https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
👫 Ahol Minden Megtalálható!💬 Discord Közösségem
Discord - Közösségi Csoportom
error: Védett tartalom!