Az oldal hamarosan betöltődik. Kérlek várj...

 

Második születésnapját ünnepli a Juicy Fields

2022.03.29.by A Te Üzleted
JUICY FIELDS - HÍREK

Második születésnapját ünnepli a Juicy Fields

Ültess Kannabiszt és Profitálj!

Szép napot kívánunk mindenkinek!

Olyan mintha egy egész korszak telt volna el az elmúlt két év alatt, és mégis olyan gyorsan elrepült. El tudod hinni, mennyit változott a világ 2020 óta, akkor még csak kezdődött a COVID és annak pusztítása, és a világ nem tudta, hogy létezik a “crowdgrowing” kifejezés. Mennyire megváltozott mindez azóta.

Ezért szeretnénk örömmel bejelenteni a legfontosabb mérföldköveket, amelyeket 2022 márciusában értünk el azóta, hogy 2020 márciusában egyetlen irodával indultunk Berlinben, Németországban. Ma már 74 munkatársunk van 7 irodában7 országban – Hollandiában, Németországban, Svájcban, Spanyolországban, Máltán, Portugáliában és Dél-Afrikában. Ez a Juicy csapattagok száma nem tartalmazza azokat, akik a partnerek telephelyein dolgoznak, és csak a vezetői és operatív részlegeket tükrözi.

Biztosak vagyunk benne, hogy ez csak a növekedésünk kezdete, mert a terv az, hogy lesznek bemutatótermek, nagyobb tárgyalótermek és esetleg saját offline boltjaink is. A Juicy Fields termékek már kaphatók a dél-afrikai The Greenside üzletekben.

Biztosak vagyunk benne, hogy mindez nem lett volna lehetséges a 17 legnagyobb partnerünk nélkül szerte a világon, akik számos szempontból támogatják a Juicy Fields projektet – a termesztéstől kezdve a kutatáson és fejlesztésen át a közös projektekig. A termesztésre használt területek összterülete több mint 80 000 négyzetméter, míg partnereink összterülete közel 800 000 négyzetméter.

És természetesen a kedvenc kulcsfontosságú sikertényezőnk – a teljes termés betakarítása a két év alatt átlépte a 100 000 kg szárított virág mennyiségét.

Az üzleti események mellett a Juicy Fields a társadalmi életre is összpontosít. Ezért tartottunk két, kizárólag gyerekeknek szánt rendezvényt, egyet pedig egy idősek otthona számára. Visszapillantásként: az első jótékonysági eseményt a gyermekek számára 2021 karácsonyán rendeztük meg Kolumbiában, a Caramanta önkormányzat nyugdíjas otthonának szánt adományokkal együtt.

Az árvaháznak szánt utolsó adományozásra a múlt héten Fokvárosban került sor, amikor csapatunk az ajándékokkal együtt adott okot a mosolyra a dél-afrikai gyerekeknek.

Lawrence House árvaház Fokvárosban

És végül, de nem utolsósorban, örömmel emlékeztetünk a Juicy Fields “Money Money Green” kislemezére, amelyet Veysel és Alan Glanse ad elő, ami 2021-ben jelent meg. Azt is elmondhatjuk, hogy hamarosan egy zöld 7”-es meglepetést láthat a világ.

A múlt hét elején…

Mint azt sokan észrevettétek, az elmúlt héten egy sor szerencsétlen DDoS-támadásnak voltunk kitéve, amelyek befolyásolták a platformunk működését. Szeretnénk megnyugtatni titeket, hogy a technikai problémák egyike sem befolyásolta semmilyen módon a növények növekedését, valamint a pénzeszközöket. Emellett szeretnénk megköszönni a türelmet és a bizalmat, valamint a követők számának pozitív növekedését is észrevettük az összes közösségi média csatornánkon 🙂

Visszatérve az ünnepi hangulathoz, Fokváros egy másik hatalmas Cannabis Expo központjává vált, amely Március 24. és 27. között zajlott a Juicy Fields főszponzorálásával. Nagy öröm volt csapatunk számára, hogy beszélhettünk dél-afrikai e-termesztőinkkel, és találkozhattunk új kíváncsi termesztőkkel, akik szeretnének a Juicy forradalom részesei lenni.

A Cannabis Expo az egész afrikai kannabisz ipar élvonalába került, amely mind a jogalkotás, mind a trendek terén élen jár. A Canna Yeza is a tisztelt vendégek között volt, akik velünk együtt vettek részt az eseményen. Ami a szórakozást illeti, a Juicy Fields volt a szponzora a Freedom Festivalnak, amely az expó minden napján zajlott, ahol az emberek élvezhették a kannabiszban gazdag ételeket és italokat, valamint Afrika legnagyobb előadóit és DJ-it.

Balra a JuicyTeam, jobbra Clifford Giesenow, aki részt vesz a panelbeszélgetésen.

Folytatjuk globális mozgalmunkat, miközben a különböző országok dekriminalizációs tendenciáit figyeljük. Ezúttal Thaiföld lepett meg minket azzal, hogy a több turista vonzása érdekében a kannabisz dekriminalizálását fontolgatja, bár pontos feltételeket nem említettek. Pontosan ez az egyik oka annak, hogy egyik ügyvezető igazgatónk Thomas Stieger Thaiföldre utazott a Cannabis business Asia expóra, amelyet március 23-24. között tartottak Bangkokban.

Thomas Stieger az expó egyik elismert előadója is volt, aki a “Juicy Fields és a Crowdgrowing és annak ázsiai lehetőségei” témában beszélt.

Most pedig arról, ami előttünk áll….

A második évfordulónknál jobb alkalmat nem is találhatnánk arra, hogy bemutassuk a gyógyászati kannabisz befektetés fejlődésének következő szakaszát.

A Juicy Fields nagyon büszke és lelkes attól, hogy ezt az innovatív forradalmat kínálja a gyógyászati kannabisz és a pénzügyi termékkínálat terén.A Juicy Fields elkötelezett az orvosi kannabisz és annak előnyeinek népszerűsítése mellett, és továbbra is támogatja az iparág azon szereplőit, akik valódi értéket nyújtanak a helyi közösségeknek és a betegeknek, valamint képesek hozzáférést biztosítani ehhez a jövedelmező, növekvő piachoz a befektetők és az egyéb módon kizárt támogatók számára.

Aki érdeklődik a lichtensteini Juicy Fields Fund által kínált új pénzügyi lehetőségek iránt, további információkért forduljon hozzánk a juicyfund@juicyfields.io címen.

Manapság nehéz elképzelni a világot a Juicy Fields platformunk nélkül, akárcsak a partnereink nélkül, akik folyamatosan csatlakoznak a területeikkel, és partnerségi megállapodásokat kötnek, vagy a különböző kontinenseken zajló pezsgő események nélkül, és természetesen nélkületek, szeretett közösségünk és e-termesztőink nélkül.

Minden egyes hónap az évben megerősíti a mi bizalmunkat, a partnerekét, és reméljük hogy a ti bizalmatokat is a projektbe és a kölcsönösen előnyös együttműködésünkbe, amely számos életre szóló élményt is eredményez az egész ellátási láncban és a közösségben.

Végezetül, egy nyilvánvaló pozitív tendenciát láthatunk, amely a közeljövőben bővíteni fogja a gyógyászati és a rekreációs kannabisz piacokat. Az újonnan létrehozott pozícióval együtt, amelyben Daniel Gauci-t innovációs vezérigazgatóvá léptettük elő, a Juicy Fields azt tervezi, hogy az új tudományos megközelítésekre, fejlesztésekre és technológiákra összpontosít, hogy biztosítsa a jövőbeli növekedést és az iparágban való megalapozottságot. Minden szempontból együtt növekedünk – üzlet, lehetőségek az új vállalkozók és befektetők számára, több termés, amely a gyógyászati receptek teljesítéséhez és a nyereséghez vezet. Valójában a kihívások még fenntarthatóbbá tesznek minket, mert megtanulunk a viharokban úszni.

Amíg júliusban vissza nem térünk Dél-Afrikába, szeretnénk emlékeztetni titeket arra, hogy áprilisban hol látogathattok meg minket.

Canapa Mundi: Április 1. és 3. között. Olaszország, Róma
Plant Week Medicine: Április 5-8. Málta, Valetta
Indica Sativa: Április 8-10. Olaszország, Bologna
CB Club: Április 14. Svájc, Zürich

Szeretettel várunk minden követőnket a világnak azon a részein, hogy találkozzunk!

Ilyen életet képzelünk el és teremtünk! Köszönjük, hogy velünk együtt növekedtek!

💵 Üzleti ajánlatok⚙️ Világszerte
https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
👫 Ahol Minden Megtalálható!💬 Discord Közösségem
Discord - Közösségi Csoportom
error: Védett tartalom!