Az oldal hamarosan betöltődik. Kérlek várj...

 

Az aranyba és kriptovalutákba történő befektetések összehasonlítása

2022.04.02.by A Te Üzleted
GOLDENWAY - HÍREK

Az aranyba és kriptovalutákba történő befektetések összehasonlítása

Aranyrudak, aranybányászat heti 3% hozamtól

A befektetés helyének kiválasztásakor a modern ember nehéz választás előtt áll: egyrészt léteznek klasszikus befektetési lehetőségek (arany, értékpapír, ingatlan), másrészt létezik a kriptovaluta, amelynek népszerűsége az egész világban egyre nő.

A GoldenWay-nél ismerjük az aranypiac sajátosságait. Ezért elkészítettük a kriptovaluta és az arany összehasonlítását.

 

Stabilitás:

A kriptovaluták árfolyama gyakran ingadozó: a kriptopiacon hullámhegyek és hullámvölgyek zajlanak és a Bitcoin érmének ára rekordmagasságot és hihetetlen lehívást is elérhet egy napon belül. Az elmúlt hónapban a Bitcoin ára közel harmadát esett.

Az arany ebből a szempontból sokkal stabilabb: évtizedek óta nem volt éles árfolyam ingadozás. Ráadásul válságban az arany ára csak nő. “Amikor az idők valóban bizonytalanokká válnak és a szorongás erősödik, az arany még mindig a biztonságos menedékforrás” – mondta Jim Wyckoff, a Kitco Metals vezető elemzője.

Konvertibilitás:

Kriptovalutával számos online forrásban fizethet, becserélheti más pénznemekre, de ha kikapcsolja az internetet, minden megtakarítása a virtualitásban marad. De amikor kimész a szabadba, egy igazi világ van.

Az arany tárgyi eszköz. Magánál tarthatja, biztonsági dobozba vagy bankszéfbe helyezheti. Bármely bankban, ékszerüzletben vagy akár egy virtuális pénzváltóban is könnyedén eladható és készpénzt is kaphat bankszámlájára.

Hosszú távú perspektíva:

Olcsóbb lesz a kriptovaluta, nő a kibocsátása, teljesen felváltja az állami valutát? Senki sem tudja.

De egy dolog világos: az arany nagyon sokáig értékes marad, mert a gazdasági értéke mellett ipari célokra is nagy a kereslet. Ez sok lehetőséget ad az aranytulajdonosoknak.

Ha valódi, konvertibilis és egyben mindig értékes eszközbe szeretne fektetni, akkor az aranyat válassza.

💵 Üzleti ajánlatok⚙️ Világszerte
https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
👫 Ahol Minden Megtalálható!💬 Discord Közösségem
Discord - Közösségi Csoportom

© 2022 A Te Üzleted @ Minden jog fenntartva | Nem vagyok sem befektetési, sem üzleti tanácsadó! | A feltüntetett cégek a saját álláspontomat tükrözik.