Az oldal hamarosan betöltődik. Kérlek várj...

 

Hyperverse membership 2.0 upgrade

2022.04.03.by A Te Üzleted
HYPERVERSE - HÍREK

Hyperverse membership 2.0 upgrade

Napi 0.3% - 0.5% Profit - Passzív Jövedelem

“Kedves Hyper közösség!

Köszönjük ezt a rengeteg pozitív reakciót a tagság 1.0-s verziójára vonatkozó frissítési ajánlatra. Tisztában vagyunk vele, hogy sokan közületek nehézségekkel szembesülnek a tagság 1.0-ról 2.0-ra való frissítése során, és előfordulhat, hogy a frissítési folyamat meghiúsul és néhány felhasználónak bejelentkezési problémái lehetnek: ezzel kapcsolatban egy kis türelmetek kérjük!

Ezúton is tájékoztatni szeretnénk Titeket, hogy csapataink keményen dolgoznak azon, hogy minden rendben legyen és a nehézségek minél hamarabb megoldódjanak. Azok a tagok, akik nem tudnak frissíteni, vagy rendszerhibával néznek szembe, 2 óránként próbálják meg újra a frissítést. (ez feltehetőleg a hatalmas leterheltség miatt fordulhat elő)

Arra buzdítunk mindenkit, hogy frissítsen a 2.0-s tagságra most!

A HyperVerse csapata”

Membership 2.0

Elindult egy upgradelés a 2.0.-ás membershipre. Egyelőre úgy értelmezem, hogy ez egy opció, amit a cég felajánl, fel lehet iratkozni – április 15-ig – majd pedig ahogy a mellékelt képen látjátok feltöltik (az akció lejárta után valószínűsíthetően) az egyenleged a 2.0.-ás Membershipre.

Mit jelent ez pontosan? 

  • Azt, hogy a régi Membership szerinti (3x) pending rewards-od (függőben, kifizetésre váró egyenleged) átszámolják a 2.0-ás 4x-esre.
  • Amint rányomsz a fenti ikonra (második kép, legfelül akkor egy rád vonatkozó példa alapján a pontos számokat is megmutatja Neked.
  • Egyelőre nem tudni, hogy ez a jövőben mindenkire vonatkozóan kötelező lesz, de amint lesz erről bővebb infóm szólni fogok Nektek.
  • A 2.0-ás Membershipre más szabályok vonatkoznak! A lényeg nagyjából annyi, hogy hosszabb idő alatt pörög ki a pénzed, mert “csak” napi 0,33%-ot fogsz kapni napi rewardsként, azonban ugye a Rebuy, illetve csomagvásárlásnál is 4x szorzót kapsz a cégtől.
  • Ami még fontos, hogy maga a REBUY is máshogyan működik, tehát az eddig 50HU helyett a 2.0.-ás Membershipben már 125HU-t kell összegyűjtened ahhoz, hogy Rebuyolni tudj, azonban itt is természetesen 4x szorzót kapsz majd.
  • Amennyiben úgy gondolod upgradelj, ha egyelőre még várnál vele, akkor meglátjuk mi jön Április 15 után.
  • Ha lesz új információ, megosztásra fog kerülni.
💵 Üzleti ajánlatok⚙️ Világszerte
https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
👫 Ahol Minden Megtalálható!💬 Discord Közösségem
Discord - Közösségi Csoportom
error: Védett tartalom!