Az oldal hamarosan betöltődik. Kérlek várj...

 

ATG 5.0 V1 és V2 Bot hivatalos információk

2022.04.06.by A Te Üzleted
PANTHERATRADE - HÍREK

ATG 5.0 V1 és V2 Bot hivatalos információk

Indonéz Automata Kereskedési Robotok

Tisztelt tagjaink!

Tájékoztatjuk Önt, hogy 2022. április 5. és 8. között az ATG 5.0 Version 2 BOT TESZTELÉST végzünk 1:100.000 lottal, hogy előre jelezzük a veszteségek hatását logikai hiba esetén.

Tájékoztatjuk, hogy az ATG 5.0 2-es verzióját jelenleg minden brókeren teszteljük és az indonéz kormányrendeleteknek megfelelően csak indonézek számára készült.

Ami a külföldieket illeti, Ön az ATG 5.0 1-es verzióját fogja használni és teljes joga van az ajánlói jutalék megszerzéséhez az eljárás szerint.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy azoknak a tagoknak, akiknek a lot mérete nem változott azért, mert az ATG rendszerben manuális lot módosítást hajtottak végre, a menedzsment haladéktalanul elvégzi a korrekciót. Mélységesen elnézést kérünk az ebből fakadó kellemetlenségekért, igyekszünk olyan rendszert kialakítani, amely minden tagunk számára biztonságos. A tagoknak szóló összes információt a Pantheratrade Managementen hivatalos e-mailjén keresztül terjesztünk, hogy elkerüljük a félre tájékoztatást és a kommunikációt. Minden olyan információt, amelyet nem kizárólag ezen a csatornán adunk ki, nem kell figyelembe venni.

Ezért kézbesítettük ezt az értesítő levelet, köszönjük szíves idejét és figyelmét.

Csak így tovább, és maradj pozitívan a szeretett ATG 5.0 sikeréért!

Pantheratrade Menedzsment
management@pantheratrade.tech

💵 Üzleti ajánlatok⚙️ Világszerte
https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
👫 Ahol Minden Megtalálható!💬 Discord Közösségem
Discord - Közösségi Csoportom
error: Védett tartalom!