Az oldal hamarosan betöltődik. Kérlek várj...

 

Hyperverse Membership 2.0 és a 3 opció

2022.04.06.by A Te Üzleted
HYPERVERSE - HÍREK

Hyperverse Membership 2.0 és a 3 opció

Napi 0.3% - 0.5% Profit - Passzív Jövedelem

A fenti kép egyelőre 90%-ban lehet valós, a következő napokban még lehetnek újabb hírek. Nézzük a 3 opciót, amely rendelkezésünkre állhat.

  1. Opció: Maradsz a 3x-es csomagoknál, tehát nem upgradeled az irodád április 15-ig a 4x-es csomagra. Ebben az esetben marad a napi 0.5% hozam addig tudsz keresni pénzt a hyperverse-ben, amíg a 3x-es csomagjaid le nem járnak, tehát a rewards-ok jóvá nem íródnak. Amint lejárnak számodra véget ér a projekt, mivel a
    visszaforgatási lehetőségek, köztük az 50 HU Rebuy opció is meg fog szűnni.
  2. Opció: Április 15-ig – a jelenlegi promóció alapján – lehetőséged van upgradelni a 3x csomagokat 4x-re. A jelenlegi csomagjaidat egy az egyben átkonvertálják és kitolják a futamidejét. A 4x-es csomagok 1333 nap alatt fognak kifutni. Ezáltal a 4x-es csomagjaid lévén továbbra is fogsz tudni visszaforgatni, de csak 4x-es csomagokat, melyek esetében a legkisebb visszaforgatási összeg 125 HU. A napi hozam pedig 0.5%-ról 0.3%-ra fog csökkenni. Minden frissítéshez hozzáférhetsz majd és a hyperverse tagja maradsz.
  3. Opció: Ha magas kifizetésre váró jutalmaid vannak, akkor maradhatsz a jelenlegi 3x-es csomagoknál és amíg le nem járnak az eddig megszokott módon termelnek, illetve amíg lehetőség van 50 HU visszaforgatásra, addig ezeket vásárolhatod is. Ugyanúgy kapod a napi 0.5% hozamot, amíg vannak 3x-es aktív csomagjaid. Amikor megszűnik a 3x-es rebuy lehetőség, akkor veszel egy 4x-es csomagot 400HU-ért. Amint rendelkezel minimum 1db 400 HU értékű 4x-es csomaggal, utána elérhetővé válik számodra is a 125 HU értékű visszaforgatási csomag. Innentől ezzel a visszaforgatási csomaggal folytathatod a karriered a hyperversben. Innentől valószínűleg minden napi hozamod, legyen az 3x vagy 4x már csak a 125 HU rebuy csomagba forgatható majd vissza.

A fentiek alapján továbbra is azt mondom, hogy nem biztos, hogy érdemes upgradelni 4x-re április 15-ig a promóció keretén belül, ha nincs csapatod, mivel ezáltal a napi hozamod rögtön lecsökkenne 0.5%-ról 0.3%-ra. Tehát ebben az esetben folytasd a jelenlegi rendszerben, de úgy tervezd, hogy idővel gyűjts össze 400 HU-t, hogy ha szükséges lesz és szeretnéd folytatni a hyperverse-t, akkor tudj venni egy 4x-es csomagot.

Ha viszont csapatépítő vagy és nagyon gyorsan kipörögnek a függőben lévő rewardok akkor viszont lehet érdemes upgradelni már csak az egyéb szponzori jutalékok miatt.

Április 15-ig még lehetnek új hírek!

💵 Üzleti ajánlatok⚙️ Világszerte
https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
👫 Ahol Minden Megtalálható!💬 Discord Közösségem
Discord - Közösségi Csoportom
error: Védett tartalom!