Az oldal hamarosan betöltődik. Kérlek várj...

 

Tovább folytatódik a Juicy Expo szezonja

2022.04.08.by A Te Üzleted
JUICY FIELDS - HÍREK

Tovább folytatódik a Juicy Expo szezonja

Ültess Kannabiszt és Profitálj!

Szép napot kívánunk mindenkinek!

A Juicy Team országról országra, eseményről eseményre utazik, természetesen a JuicyBox kíséretében.

Akárcsak a múlt héten, ez a hét is tele lesz egymást követő Expókkal.

Az április a Canapa Mundival indult, amely a hétvégén, 1-3. között Rómában zajlott, és amelynek fő támogatója a JuicyFields volt.

Két előadónk volt a színpadon – Daniel Gauci és Yesid Ramirez, míg a JuicyBoxunk önmagáért beszélt azzal, hogy mindenki számára elérhető volt!

A következő Expo a mi kedves Máltánkon kerül megrendezésre, ahol a JuicyFields megalapította második képviseleti irodáját. Ezért a Plant Medicine Week némileg különleges lesz számunkra, és nem is beszélve a máltai törvények kannabisz javára történő módosításáról. Rögtön 2021 december elején ez a kis uniós ország elsőként legalizálta a kannabisz termesztését és személyes használatát.

Ezt követően a Juicy csapata visszatér Olaszországba, de ezúttal Bolognába, ahol egy másik nagyszerű eseményt tartunk – az Indica Sativa Trade-et, amely az ország első kannabisznak szentelt expója lesz (április 8-10.).

Az utolsó áprilisi esemény a CB – Cannabis Business Club lesz Zürichben, 2022. április 14-én.

Eközben a JuicyFields folyamatosan keresi az új termőhelyeket és lehetőségeket, amelyeket a közeljövőben nyilvánossá tesz.

És végül, de nem utolsósorban, szeretnénk bejelenteni a JuicyBox nyertesét, akit az egyik legutóbbi akciónkban választottunk ki! Szeretnénk gratulálni Fernando Ramírez Olè-nek Spanyolországból!

Izgalmas offline eseményeink mellett marketing csapatunk egy újabb webináriumot tervezett jövő keddre – 2022. április 12-én, 18 órakor CET (közép-európai időzóna). A webináriumot angol és spanyol nyelven tartjuk Zvezda Lauric, Licet Osorio, Erika Santana és Mercedes Leon részvételével. A fő téma, amelyet megvitatnak, a női befektetőkről szól majd a kannabisziparban.

A következő linken keresztül regisztrálhatsz még ma.

💵 Üzleti ajánlatok⚙️ Világszerte
https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
👫 Ahol Minden Megtalálható!💬 Discord Közösségem
Discord - Közösségi Csoportom
error: Védett tartalom!