Az oldal hamarosan betöltődik. Kérlek várj...

 

Hyperverse – Hivatalos nyílt levél magyarul

2022.04.09.by A Te Üzleted
HYPERVERSE - HÍREK

Hyperverse - Hivatalos nyílt levél magyarul

Napi 0.3% - 0.5% Profit - Passzív Jövedelem

Hello mindenkinek!

Itt Steven Reece Lewis, a HyperVerse és a HyperCommunity vezérigazgatója.
Ebben a közösségünknek írt nyílt levélben a Tagság 2.0 teljes körű elindításával kívánok foglalkozni. Ahogy azt márciusban bejelentettem, az új Tagság 2.0, mint tagsági jutalomprogramunk új része, exkluzív promócióként indult, hogy régi tagjainknak lehetőséget adjunk négyszeres jutalom megszerzésére. Most úgy döntöttünk, hogy ezt az exkluzív promóciós ajánlatot fő tagságunkba tesszük.
Szeretném Önökkel áttekinteni a Tagság 2.0 részleteit, de először szeretném elmagyarázni a változás néhány okát. Ezt jobban el kellett volna magyaráznunk egy korábbi időpontban, amiért elnézést kérünk, de hadd pótoljam most az elvesztegetett időt.

Nagy sikerű HyperCommunity tagságunk 2 és fél éve közös sikerünk alapköve. Ezalatt az idő alatt a jutalomprogram különböző időszakokban és különböző százalékokban volt elérhető, gyakran 2,5-szeresére, egészen addig, amíg egy 3-szoros promóciós ajánlatot nem tettük normál tagságunkká 2020 közepétől egészen mostanáig. Amint azt a szolgáltatási szerződésünk mindig is egyértelművé tette, ez a jutalomszint a legjobb erőfeszítések alapján történt, és soha nem volt garancia. Pénzügyi szakértőink a közelmúltban megállapították, hogy a kriptopiacok eltérő mintákat alakítottak ki, ezért új számításokat végeztünk arra vonatkozóan, hogy mi kell a HyperCommunitynknek ahhoz, hogy fenntartható jutalmat biztosítsunk tagjainknak. Megállapítottuk, hogy a HyperCommunity tagság valójában nagyobb jutalmakat biztosíthat, ha ezt hosszabb időn keresztül tesszük. Ez tehát az új Tagság 2.0 pénzügyi alapmodellje.

Van még egy fontos tényező a 2.0-ra való áttérésünk mögött, amelyet kissé vonakodok foglalkozni, de úgy gondolom, hogy az egész HyperCommunity-nek meg kell értenie.
Ahogy arra frissítéseim során többször utaltam, és ahogyan azt sokan hallották, a HyperCommunity komoly kihívás elé állította, hogy egyes tagságunk több fiókkal is rendelkezzen. Nem azért vagyok itt, hogy ezt hibáztassam, hanem azért, hogy tudatosítsam Önökben a probléma mértékét, amelyet az elmúlt hónapokban fedeztünk fel. A várt egy fiók helyett vannak olyan tagjaink, akiknek 5, 10 és 15 fiókjuk van. Az egyik példa egy 10 000 tagból álló csoport és megtudtuk, hogy mindegyikük 7 fiók nyitására lett kiképezve. Számos országunk van, ahol döbbenetünkre tapasztaltuk, hogy a vezetők mindenkit megtanítottak arra, hogy fejenként 21 számlát nyisson. Más eseteket is találtunk 50, 100, sőt akár 500 fiókkal rendelkező személyeknél vagy cégeknél is.

Ezek az emberek nem csak passzív jutalmukat, hanem gyorsított jutalmakat is kaptak saját tagságukért. A vállalat soha nem akarta ezt az eredményt, és akkor fedezték fel, amikor a jutalmak kifizetése elkezdődött a tavalyi év végén. Korrigálás nélkül ez a túlzott kivonási szint csak nőne, és végül fenntarthatatlanná válna. Szerencsére időben azonosítottuk. Ekkor kezdtük meg ennek a gyakorlatnak a végrehajtás javításán és még mindig a helyzet javításán tartunk.

Azonban, hogy átláthatóak legyünk az Önök számára, miközben a rendszerünkön keresztül túl sok többszámlás fizetést dolgozunk fel, az új Membership 2.0 nemcsak jobb ebben a pénzügyi szezonban, hanem lehetővé teszi számunkra a több fiók visszaélésszerű használatának kezelését is. A súlyos szabálysértőkkel továbbra is végrehajtjuk a végrehajtási intézkedéseket, de azt is tudjuk, hogy mások is ártatlanul követték bizonyos személyek útmutatásait a közösségben. A Tagság 2.0-ra való átállásunk lehetővé teszi számunkra, hogy elkerüljük, hogy ártatlan embereket büntessünk korlátozott számú több fiókkal a múltbeli hiba miatt.

Külön fontos bejelentést teszek a több fiók témájával kapcsolatban, de szeretném, ha mindenki tudatában lenne annak, hogy ez hozzájárult a Tagság 2.0-ra való áttéréshez.
Ezzel a háttérrel és miután foglalkoztunk a tagság megzavarásával és bizonyos esetekben visszaélésekkel kapcsolatos legsúlyosabb területünkkel, lapozzunk és nézzünk előre.

A jövő izgalmas a HyperCommunity számára. Április eleje óta a HyperCommunity izgalmas és fenntartható frissítést adott ki HyperCommunity tagságunkhoz. A legfontosabb dolog, amit meg akarok értetni, az az, hogy április 15-ig kihasználhatja korlátozott ideig tartó ajánlatunkat, hogy INGYENESEN frissítsen a Membership 1.0-ról a Membership 2.0-ra és megszerzett jutalma azonnal 3-ról 4-szeresére emelkedjen.

Miért ajánljuk ezt a különleges ösztönzőt? Az új Tagság 2.0 exkluzív tagsági ajánlatunk lesz a jövőben, 2022. április 11-től, hétfőtől. Szeretnénk minden tagot arra ösztönözni, hogy váltson át és élvezze a hűségéért járó nagyobb jutalmakat.
A Membership 2.0 négyszeres jutalmat kínál. 2.0-sunk jelenleg négy tervszinttel rendelkezik: 400 HU / 800 HU / 1200 HU és 3600 HU. Rebuy opcióval is rendelkezik 125 HU-ért. A frissítést követően a megszerzett jutalmak megnövekednek, és a teljes összeg visszaáll a rendszerünkbe, mintha ez lenne a 2.0-s tagság első napja. Ebből az összegből van egy képlet, amely meghatározza a napi jutalmadat, amely a folyószámládon lévő rebuy összegétől és időzítésétől, valamint a megszerzett jutalmad összetételétől függ. Minden fiók egyedi napi jutalomösszeggel rendelkezik e képlet alapján. Az új napi jutalmak összegét csak a frissítés után láthatja. A félreértések elkerülése érdekében a fiók frissítése nem jelenti azt, hogy vásárol egy 2.0-s tagságot, miközben megtartja a többi 1.0-s tagságot. A frissítés azt jelenti, hogy a fiókjában lévő összes tagságot 2.0-s tagságra konvertálja. Ez azonnali, ingyenes, megszerzett jutalmakat biztosít – de csak akkor, ha most és április 15-ig cselekszik.

A HyperCommunity teljesen átáll a Membership 2.0-ra és nehézkes lenne két külön rendszert fenntartani. Megkérünk minden tagot, hogy kattintson a HyperVerse háttérirodájában található szalaghirdetésekre, amelyek meghívják Önt a „Frissítés a Tagság 2.0-ra” verziójára. Kérjük, legkésőbb 2022. április 15-ig konvertáljon és figyelmeztesse barátait is erre!

Hadd beszéljek most a rendkívül sikeres HyperCommunity 1.0 tagságunkról a 3X jutalommal. Ez volt a közös sikerünk alapköve, de ahogy korábban kifejtettem, a jövőben változtatnunk kell a modellen, hogy alkalmazkodjunk a 2022-es és az azt követő piacokhoz. Ennek megfelelően a Tagság 1.0 megszűnik, és a Tagság 2.0 váltja fel. Az mit jelent? Ez azt jelenti, hogy április 11-től, hétfőtől a Tagság 1.0 nem lesz elérhető új tagsági lehetőségként. Hasonlóképpen, 2022. április 11. után a Membership 1.0 alatt nem lesz elérhető rebuy. 2022. április 16-tól kezdődően minden tag, aki nem vált át a Membership 2.0-ra, az 1.0 tagságra és a kilépésre csekély számlafenntartási díj vonatkozik. Mindenki számára a legjobb, ha az új tagság 2.0 alatt van.

A Membership 1.0-ról a 2.0-ra való átállással a HyperDrive Accelerated Rewards rendszerünk is 2.0-ra vált. 2022. április 16-tól ahhoz, hogy a közösségépítésért járó gyorsított jutalmak (közösségi jutalmak, VIP-jutalmak vagy globális jutalmak) bármelyikét megkapja, fiókját frissítenie kell a Tagság 2.0-ra. Ezután jogosult leszel gyorsított jutalmakra szert tenni a csapattagok napi megszerzett jutalmaiból. Ez változatlan a korábbihoz képest, kivéve, hogy frissítenie kell a Membership 2.0-ra.

Végül tisztázzuk a jutalmak beváltását. Örömmel tudatjuk, hogy az 1.0-s és 2.0-s tagságból történő kivonás továbbra is minimum 50HU. Bízom benne, hogy ebből a frissítésből és a Membership 2.0 elindítása alapján megállapíthatja, hogy a HyperCommunity hosszú távon itt van és megtesszük a szükséges lépéseket a közösség felépítéséhez az elkövetkező években. Ez az üzleti modell fenntartható a Társaság számára és kiváló előnyöket biztosít a tagok számára. Hiper közösségünk izgalmas jövő előtt áll.

Még egyszer, kérjük, jelentkezzen be háttérirodájába, váltson a Membership 2.0-ra, szerezze meg azonnali ingyenes jutalmakat, és élvezze az új, négyszeres tagságnövekedést!

Kérjük, maradjon velünk a további frissítésekig, ahogy haladunk az új korszak felé.
Steven Reece Lewis
vezérigazgató
HyperVerse és HyperCommunity

💵 Üzleti ajánlatok⚙️ Világszerte
https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
👫 Ahol Minden Megtalálható!💬 Discord Közösségem
Discord - Közösségi Csoportom
error: Védett tartalom!