Az oldal hamarosan betöltődik. Kérlek várj...

 

Kirobbanó eredményeket hozott a Juicy Fields 2022 első negyedévében!

2022.04.12.by A Te Üzleted
JUICY FIELDS - HÍREK

Kirobbanó eredményeket hozott a Juicy Fields 2022 első negyedévében!

Ültess Kannabiszt és Profitálj!

Szép napot kívánunk mindenkinek!

Miközben a tavasz kibontakozik és eléri a közepét, szeretnénk bejelenteni, hogy a Juicy Fields menedzsment csapatához egy értékes új tag csatlakozott.

Nem is olyan régen jelentettük be, hogy új partnerünk érkezett Svájcból – a Formula Swiss, amely jelenleg Dániában valósítja meg az új projektet. Egy inspiráló és tehetséges vezető és a Formula Swiss vezetője – Robin Roy Krigslund-Hansen, aki több mint 60 országban nyert piacot, csatlakozott csapatunkhoz, mint elismert marketing tanácsadó.

Robin a Formula Swiss megalapítása előtt több mint 21 éves tapasztalattal rendelkező online marketing szakemberként dolgozott a kannabisz iparban. Ennek eredményeképpen rendkívül sikeres vállalkozása egyfajta természetes átmenetet jelentett egy nagy kannabisz márka vezetésére, amely a tisztaságot és az egészséges életmódot népszerűsíti.

Eközben a Formula Swiss további lépéseket tesz a minőségbiztosítási csapatunk – Shlomo Booklin és Lauren Booklin – gondos irányítása alatt, konzultálva velük a svájci és dániai létesítményekkel kapcsolatban.

Szeretnénk bejelenteni a legfontosabb mérföldköveket a 2022-es év első negyedévére vonatkozóan.

Miközben a művelési területekre használt összes alapterület egyre közelebb kerül a 90 000 négyzetméterhez, az első három hónapra vonatkozó növekedés elérte a 2022-re kitűzött teljes célkitűzés 20,47%-át.

Érdemes megemlíteni a 14 958 négyzetmétert, amely a közeljövőben hozzáadódik.
A mai napig a Juicy Fields-nél 680.728 négyzetméter áll rendelkezésre vadonatúj üvegházak és létesítmények építésére.

És természetesen a kedvenc kulcsfontosságú sikertényezőnk – a 2022 első 3 hónapjának betakarítása 29 689.471 kg termést jelentett biomasszából, ami pontosan 24,43%-os arányt jelent a 2022-re kitűzött teljes célkitűzésből – 121 500 kg.

Eközben az Expók területén egy szuper produktív expót tartottunk Máltán, Thomas Stiegerrel, mint első számú előadóval.

Csapatunk számára rendkívül fontos volt, hogy ezúttal a Juicy Fields-t képviseljük, tekintettel arra, hogy a vállalat második irodáját Máltán alapította, és egész csapatunk imádja ezeket a hangulatos, barátságos szigeteket.

Emellett egyre közelebb kerülünk ahhoz, hogy megismételjük a tavaly novemberi rekordot, amikor ugyanazon a héten 5 eseményt szerveztünk és bonyolítottunk le. Eltökélt szándékunk, hogy idén megdöntsük saját rekordjainkat.

A bolognai Expo in Italia kiállításra költözve be kell vallani, hogy ezúttal a Juicy Fields került a figyelem középpontjába az Andre Schneider által vezetett kulináris bemutatónkkal!

Fantasztikus kiegészítője volt a szórakoztató és ízletes programnak, ahol a Juicy Fields bemutatta a Cannabis Cook Book egyedi receptjeit a gyakorlatban.

A Juicy Box és a gyönyörű Juicy Lányok is ott voltak a teljes körű élmény érdekében.

Az Expo végén az Indica Sativa zsűrije a Juicy Fields-t a “Legjobb stand” díjjal tüntette ki!

Az online Juicy események oldalán április 12-én lesz a webinárium, a következő bejelentése előtt, amelyet szintén most tervezünk és szervezünk, miközben ezeket a sorokat olvasod.

Reméljük, hogy sikerült ezt a hírlevelet üdévé és vidámmá tennünk.

Minden jót kívánunk nektek!

💵 Üzleti ajánlatok⚙️ Világszerte
https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
👫 Ahol Minden Megtalálható!💬 Discord Közösségem
Discord - Közösségi Csoportom
error: Védett tartalom!