Az oldal hamarosan betöltődik. Kérlek várj...

 

Konferencia Párizsban – Jegyek a Webirodában vásárolhatók

2022.04.12.by A Te Üzleted
GOLDENWAY - HÍREK

Konferencia Párizsban - Jegyek a Webirodában vásárolhatók

Aranyrudak, aranybányászat heti 3% hozamtól

Készen állunk, hogy meglepjünk! “Hogyan?” – kérdezheti. És nem fogok habozni a válasszal: amit a május 14-15-i franciaországi konferencián látni és érezni fog, az sokáig emlékezetes marad. A fenséges hangulat, minden részletében felülmúlhatatlanul finom stílusérzék különleges hangulatot varázsol rendezvényünkre.
Eltöltünk veletek két hihetetlenül inspiráló, érzelmes és izgalmas napot Párizsban.

Remek lehetőségünk lesz egy igazi helyi lakosok helyén elmerülni a párizsiak kreatív hétköznapjaiba, sétálni konceptuális helyeken, és ami a legfontosabb, megérezni ennek az igazán varázslatos helynek az igazi varázsát.

Elmerülünk a szépség, az öröm és a kimeríthetetlen ihlet világában, feltárjuk a párizsi bohém titkait, és élvezzük az illatos péksüteményeket.

Ne hagyja ki a nagyszerű lehetőséget, hogy részese legyen egy varázslatos és grandiózus eseménynek. Tervezze meg okosan az idejét májusban: vegye meg jegyeit elővételben, mivel a számuk korlátozott. Mindössze 200 résztvevő szerezhet új ismereteket és készségeket, gazdagíthatja életét azzal, hogy egy újabb lépést tesz a személyes fejlődés felé, és láthat velünk hihetetlen és inspiráló tájakat Párizs szívében.

Nem tudjuk, hogy Ti hogy vagytok vele, de már érezzük a romantikát és a kreatív ötleteket a levegőben!

Napról napra egyre kevesebb jegy marad. Látogassa meg tehát az oldalt most és találkozunk Párizsban!

💵 Üzleti ajánlatok⚙️ Világszerte
https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
👫 Ahol Minden Megtalálható!💬 Discord Közösségem
Discord - Közösségi Csoportom

© 2022 A Te Üzleted @ Minden jog fenntartva | Nem vagyok sem befektetési, sem üzleti tanácsadó! | A feltüntetett cégek a saját álláspontomat tükrözik.