Az oldal hamarosan betöltődik. Kérlek várj...

 

A PantheraTrade Legfrissebb Hírei

2022.04.18.by A Te Üzleted
PANTHERATRADE - HÍREK

A PantheraTrade Legfrissebb Hírei

Indonéz Automata Kereskedési Robotok

Friss hírek a Pantheratrade-ről

➡️ Mi történik jelenleg?
Az év elején (2022. január/február) a helyi indonéz kormány új törvények bevezetésébe kezdett az online vállalkozásokkal kapcsolatban, a fő cél a végfelhasználók biztonságának növelése. Valószínűleg azért is, hogy a cégek által fizetendő új (drága) megújítható licencek érvényesítésével valamit kihozzanak belőle. Mindez abban a pillanatban történt, amikor a Panthera már tervezte a termékcsalád bővítését (emlékezzünk a 2022-es ütemtervre 2 új bottal, egy tőzsdével és egy másolatkereskedési rendszerrel).

Ez egy folyamatban lévő munka, és még a kormánynak is elég sok időbe telik, hogy meghatározza azokat az új szabályokat, amelyeket az online cégeknek be kell tartaniuk. A Panthera jelenleg keményen dolgozik az összes szükséges előírás betartásán, ezért sok változtatást kell végrehajtania, miközben továbbra is a lehető legtöbb tevékenységet kínálja számunkra, hogy számláink továbbra is kereskedjenek.

Ennek ellenére a kormány a közelmúltban tett közzé 9 szempontot, amelyet a „Trading botoknak” ellenőrizniük kell, hogy legálisak legyenek:
1/ A bot államilag jóváhagyott brókereken dolgozik,
2/ Nem használható illegális tevékenységek elrejtésére,
3/ A szabályozó ellenőrzi a bot tevékenységét,
4/ Az algoritmus változóit a felhasználó módosíthatja,
5/ A botot egy auditált cég fejlesztette ki,
6/ A vállalatnak képzést kell biztosítania felhasználóinak,
7/ Időszakos frissítéseket tervezünk,
8/ Ügyfélszolgálat működik,
9/ A cég nem ígérhet fix nyereséget.

➡️ Szóval mi az a DigiPrime?
A DigPrime része annak a sok erőfeszítésnek, amelyet a panthera tesz, hogy megbirkózzon kormányával. Sok részlet még mindig nem áll rendelkezésünkre, de azt mondták, hogy a cég szétválaszthatja a helyi és nemzetközi ügyfeleket (még megerősítésre vár!). A DigiPrime jelenlegi törekvésük, hogy továbbra is biztosítsák kereskedelmi szolgáltatásaikat a nemzetközi tagoknak. Néhány jogszabályi dokumentumot már megkaptam, de szokás szerint megvárom, amíg újabb hivatalos bejelentések érkeznek, hogy bővebb tájékoztatást adjak a honlapról és az eljárásról. Amit tudnia kell, az az, hogy a cég jelenleg keményen dolgozik azon, hogy mindent szükség szerint beállítson.

➡️ MT4 szerverek
– A PRO fiókokhoz való csatlakozást (kézi kereskedés) a legomarketLLC-LIVE szerveren kell végrehajtani
– A COPYTRADE fiókokhoz (ATG/ATC) való csatlakozás változatlan a legomarketLLC2-LIVE szerveren
Nincs mit változtatnod. Csak a kézi kereskedőknek kell szervert váltaniuk.

➡️ Kifizetések
Egy új “Mégse” gomb került hozzáadásra a függőben lévő kifizetésekhez. Az összeg visszakerül a belső pénztárcájába.
A kivonás minden egyes nap történik, de nagyon alacsony ütemben.

➡️ Új ATG rendszer
Új URL lett beállítva az ATG rendszerhez (az ATC rendszer ugyanazt az URL-t megtartja):
🔗 https://atgbot.co/login
🔗 https://atcbot.io/login

➡️ Dedikált támogatási webhely
Az irányítópulton a Támogatás jegy gombra kattintva átirányítjuk egy új (külső) támogatási webhelyre.
Miért ez a változás? mert ez az új követelmény része, hogy a támogatás mindig elérhető marad, még akkor is, ha a fő webhely offline állapotban van. Ez a közvetlen URL, ha szüksége lesz rá: 🔗https://panthera.support/

➡️ Kereskedés
Nem minden nap alkalmas a kereskedésre. Néha vannak ünnepek (például ezen a pénteken a Wall Street zárva volt), máskor olyan nyugodt a piac, hogy nehéz kereskedni és valószínűleg veszteséggel végződne. Ezért ne feledje, hogy néhány szabadnap bármikor előfordulhat.
———
Amint azt talán megérti, sok minden jön, amihez idő kell, ezért kérjük, csak időnként figyelje a híreket, és mi végigvezetjük a folyamaton, amikor eljön a megfelelő idő.

Végezetül: az itt közzétett információkat főként a Pantheratrade vezetősége biztosítja. Emlékeztetek mindenkit, hogy nem vagyok tagja a társaságnak, és ennek a csoportnak az a célja, hogy tájékoztató jellegű legyen, hogy támogassa közvetlen tagjaimat. Csak azokat az információkat tudom átadni, amiket kaptam, és mindig érdemes megvárni a hivatalos híreket. Tehát ha nem kommunikálok, akkor abban a pillanatban nincs mit kommunikálni.

💵 Üzleti ajánlatok⚙️ Világszerte
https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
👫 Ahol Minden Megtalálható!💬 Discord Közösségem
Discord - Közösségi Csoportom
error: Védett tartalom!