Az oldal hamarosan betöltődik. Kérlek várj...

 

Juicy Fields – Egy új partner a fedélzeten

2022.04.19.by A Te Üzleted
JUICY FIELDS - HÍREK

Egy új partner a fedélzeten

Ültess Kannabiszt és Profitálj!

Miközben a Juicy Team egyik üzleti eseményről, szakértői előadásról és országról a másikra költözik, természetesen a 12 méteres JuicyBox konténerrel, a JuicyFields vezetősége véglegesítette egy új partnerségi megállapodás feltételeit, és aláírta az alephSana-val. Ezt a 2019-ben alapított, berlini székhelyű európai gyógyszer-nagykereskedelmi vállalatot Boris Moshkovits társalapító és ügyvezető igazgató vezeti, aki széles körű tapasztalattal rendelkezik a gyógyászati kannabisz piacon és a gyógyszeriparban.

Az alephSana saját orvosi kannabisztermékekkel rendelkezik, valamint EU-GMP és GDP tanúsítvánnyal rendelkező partnereitől kannabisz kivonatokat és virágokat is kínál, köztük a JuicyFields-szel együttműködő termesztő partnerektől.

Az alephSana gondoskodik az összes szabályozási ügyről a JuicyFields jövőbeli fajtáinak európai forgalmazásához. A stratégiai partnerség lehetővé teszi a JuicyFields számára, hogy maximalizálja a folyamatban lévő műveletekből és a termesztési partnerekből származó nyereséget. A hosszú távú partnerség részeként a művelet a portugáliai székhelyű Sabores Púrpura cégtől származó, magas THC-százalékú kannabiszvirágok Németországba történő szállításával és importjával kezdődik.

Az alephSana jelenleg Kanadából, Hollandiából, Dániából, Portugáliából és Ausztráliából importált kannabisztermékekkel dolgozik. A JuicyFields azt a célt tűzte ki maga elé, hogy ezt az országkínálatot növelje azáltal, hogy globális termesztési partnereit is felveszi a listára.

Mellékesen megjegyeznénk, hogy a héten kerül sor az új valenciai iroda hivatalos megnyitójára.

Valójában az iroda már hónapok óta működik belülről, az embereink keményen dolgoznak a Juicy eredményeiért és az üzletfejlesztésért, csak a belső előkészületek és a belső kisebb felújítások miatt nem álltunk készen arra, hogy teljes mértékben felfedjük a nyilvánosság előtt. Most már a tartalmi csapat is berendezkedett, és készen áll a vendégek, e-teremesztők és partnerek fogadására.

A legutóbbi zürichi CB Expo egy professzionális B2B Expo volt, svájci és a kannabiszipar nemzetközi színteréről érkező előadókkal. Az európai THC- és CBD-piac vezető vállalatain belül a politikusoktól, lobbistáktól kezdve a vezető iparági jogászokig számos szakértővel lehetett találkozni.

A svájci piac szabályozási változásai mellett, amelyek az idei év harmadik negyedévében lehetővé teszik a THC-virágok exportját, a fórumon a német és a holland piacot is megvitatták, amelyek mindegyike különböző megközelítésekkel halad a dereguláció felé.Más előadók a nemzetközi helyzetet és az iparág lehetőségeit vitatták meg.

Egyetértés volt abban, hogy Európa döntő lendületet mutat, Németország és Svájc pedig jelentős szerepet játszik az iparági szabványok és szabályozások kialakításában.

További szép napot kívánunk!

💵 Üzleti ajánlatok⚙️ Világszerte
https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
👫 Ahol Minden Megtalálható!💬 Discord Közösségem
Discord - Közösségi Csoportom
error: Védett tartalom!