Az oldal hamarosan betöltődik. Kérlek várj...

 

Igazi 420-as nap a Juicy családban

2022.04.26.by A Te Üzleted
JUICY FIELDS - HÍREK

Igazi 420-as nap a Juicy családban

Ültess Kannabiszt és Profitálj!

Szép napot mindenkinek!

Örömmel jelentjük be, hogy az elmúlt héten két esemény is történt a JuicyFields céges életével kapcsolatban Valenciában!

Először is, megtartottuk az év első vezetőségi összejövetelét, amelyet éppen 2022. Április 20-án tartottunk, ahol Alan Glanse és Daniel Gauci mellett meghívtuk a különböző kontinensekről érkező vezető partnereket és tanácsadókat, hogy meghatározzuk a Juicy jövőnk következő stratégiai lépéseit. Szimbolikusnak tartjuk a 420 napot 🙂

Ilyen találkozókat rendszeresebben fogunk tartani, tekintettel arra, hogy mára már milyen nagy nyilvánosságot és léptéket értünk el. A JuicyFields nem tekinthető olyan startup projektnek, mint amilyen 2 évvel ezelőtt volt, hanem éppen ellenkezőleg, bebizonyítottuk a partnereknek és a hatóságoknak, hogy komolyan gondoljuk, amit csinálunk. Ezért tovább fogjuk fejleszteni a platformot, valamint más üzleti irányokat, amelyek szilárd alapot képeznek a JuicyFields cégcsoport számára.

Az alábbi tárgyalóteremben láthatjuk a kannabiszipar befolyásos vezetőit a Latin-Amerikából, Dél-Afrikából, az Egyesült Államokból, Spanyolországból, Németországból és Svájcból. Már most érezzük, hogy a Juicy Life új korszaka csírázik, és ez a találkozó ennek egy újabb nagy része volt. Az új célok több eszközt és erős vezetőket igényelnek, akik a megállíthatatlan Juicy Express kormánykereke mögött állnak.

Alan Glanse, Daniel Gauci, Boris MoshkovitsEric Van MaasdijkWillem van der Merwe, Peter Kruissen, Edvard Abbravanel, Jan Schwager, Alberto Rodriguez Carrera

Miután ez a “hivatalos” rész befejeződött, a Juicy nap a nemrég megnyitott valenciai irodánkban folytatódott, ahol csapatunk a legfinomabb előételeket élvezhette DJ Tania Bayo laza zenéjével kombinálva a 420 nap és az irodanyitás alkalmából!

És természetesen nem maradhatott el az ünnepi torta sem, amelyhez Juicy cupcake-ek is jártak.

Reméljük, hogy mindannyian megünnepeltétek a Marihuána nagy 420-as napját a magatok módján.

A JuicyFields közösség számára ez a 3. alkalom az ünneplésre, és nincs más út, mint előre és felfelé, együtt!

Sok sikert kívánunk mindannyiótoknak!

💵 Üzleti ajánlatok⚙️ Világszerte
https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
👫 Ahol Minden Megtalálható!💬 Discord Közösségem
Discord - Közösségi Csoportom
error: Védett tartalom!