Az oldal hamarosan betöltődik. Kérlek várj...

 

A JuicyFields partnerek egyre nagyobb jelentőségre és értékre tesznek szert

2022.05.03.by A Te Üzleted
JUICY FIELDS - HÍREK

A JuicyFields partnerek egyre nagyobb jelentőségre és értékre tesznek szert

Ültess Kannabiszt és Profitálj!

Üdvözlünk minden kedves JuicyFields tagot és támogatót!

A tavasz már javában zajlik, és ezzel együtt a JuicyFields partnerei számára hozott 2 minősítést és auditálást, és annyira izgatottak vagyunk, hogy azonnal meg akartuk osztani ezt a hírt!

Cannabis International Aps. Dániában arról értesült, hogy a minőségbiztosítási csapatunk a régóta várt auditon átment, amelyre minőségbiztosítási csapatunk készült. A Dán Gyógyszerügynökség megállapította, hogy a létesítmények mostantól alkalmazhatók a Good Distribution Practice (GDP) és a Good Manufacturing Practice (GMP) szabványok szerint, mindössze néhány észrevételt tettek, amelyek a szokásos gyakorlat részét képezik. A végleges tanúsítványt a hivatalos jelentéssel együtt a 2022. április 28-án lezajlott auditálástól számított 3-4 héten belül adják ki.

Ugyanakkor kolumbiai partnerünk az eredetileg tervezettnél egy nappal korábban fogadta a könyvvizsgálókat. A váratlan látogatás ellenére a TERRA CANN készen állt, és bebizonyította, hogy megfelel a Kolumbiai Mezőgazdasági Intézet ICA szabványainak, és megszerezte a helyes mezőgazdasági gyakorlat (GAP) tanúsítványát. Ez azt jelenti, hogy partnerünk megfelel a teljes termelési és feldolgozási ciklusnak, és biztosítani tudja a termék minőségét és biztonságát, a munkafeltételeket, a szociális jólétet, valamint mind az emberi egészség és a környezet védelmét.

A GAP minősítés lehetővé teszi a TERRA CANN számára, hogy Kolumbiából exportálhasson, és egyben azt is jelzi, hogy a vállalat betartja a kannabisztermesztés fenntarthatóságának normáit a természeti erőforrások, a talaj, a víz, az állatvilág és a növényvilág degradálása nélkül, és lehetővé teszi számunkra, hogy egy fenntartható jövő felé haladjunk, ami nagyon fontos ebben a növekvő iparágban.

A kannabisztermesztés minőségét és biztonságát igazoló tanúsítvány mellett a TERRA CANN az ICA első BPA-tanúsítványát, valamint az ICONTEC és az UGCP további tanúsítványait is megszerzi.

Licet Osorio az auditorokkal a Kolumbiai Mezőgazdasági Intézetből

A hivatalos eseményen kívül egy másik kellemes meglepetést is szereztünk a TERRA CANN mellett található helyi iskolának a Nemzetközi Gyermeknap alkalmából. A fiúk és lányok nem számítottak arra, hogy édességeket kapnak csapatunktól, ez pedig hatalmas öröm volt számunkra.

Mivel új hónapba lépünk, szeretnénk titeket emlékeztetni és naprakészen tájékoztatni arról, hogy Juicy csapatunk merre tart legközelebb a kiállítások és konferenciák tekintetében, mivel sűrű hónap áll előttünk!

Első állomásunk a Lengyelországi Gdansk lesz, ahol Május 7-8. között a Kanaba Festen veszünk részt, ha érdekelnek a jegyek, akkor kattints ide!

A biztosan sikeres lengyelországi hétvége után Svájc, pontosabban a Cannatrade felé vesszük az irányt Május 20-22. között, majd közvetlenül a kolumbiai BizCann következik 21-22. között.

A májusi hónapot azzal zárjuk, hogy visszamegyünk Lengyelországba a 28-29. között megrendezésre kerülő Weedfestre Vardósba. Ez lesz a második alkalom, hogy részt veszünk ezen a konferencián, és nagyon izgatottak vagyunk, hogy újra itt leszünk!

Reméljük, hogy minél több Juicy felhasználót fogunk látni, gyertek és köszönjetek!

Emellett, bár mindannyian tudtok a tavaly óta működő amszterdami irodánkról, be kell ismernünk, hogy nem volt megfelelő nyitóbuli. Megnyugtathatunk benneteket, hogy a Juicy vezetősége nagyon komolyan kezeli az ilyen dolgokat, ezért 2022. Május 15-én ezt helyrehozza.

Ez inkább egy zártkörű esemény lesz, különleges meghívott vendégekkel, de utána örömmel várunk titeket is a Rokin utcai irodánkban.

Ezúton is sok kedves pillanatot és boldogságot kívánunk a tavasz utolsó hónapjában!

💵 Üzleti ajánlatok⚙️ Világszerte
https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
👫 Ahol Minden Megtalálható!💬 Discord Közösségem
Discord - Közösségi Csoportom
error: Védett tartalom!