Az oldal hamarosan betöltődik. Kérlek várj...

 

Az igényeket követve bővül a Juicy Csapat

2022.05.11.by A Te Üzleted
JUICY FIELDS - HÍREK

Az igényeket követve bővül a Juicy Csapat

Ültess Kannabiszt és Profitálj!

Üdvözlünk minden kedves JuicyFields Családtagot!

Reméljük, hogy helytől és időtől függetlenül a legtöbben be tudjátok lélegezni a friss tavaszi levegőt és élvezni tudják a napsütéses időt!

Ma a juicy csapatunkban bekövetkezett változásokról szeretnénk hírt adni.
Folyamatosan növekszünk, anélkül, hogy akár egy kis szünetet tartanánk.

Elsőként a mi kedves Shlomo Booklinunk, aki a JuicyFields projekteket a kezdetek óta ismeri. Annak ellenére, hogy a minőségbiztosítási csapatot vezeti, előléptették az Operatív Igazgatói (COO) pozícióba.

Továbbá, az ecuadori tanácsadónk, Eric van Maasdijk, aki segített nekünk megragadni a kormány és a helyi hatóságok figyelmét, a latin-amerikai régió vezetőjévé lépett elő, és megkapta a vezérigazgatói címet. Az elmúlt egy év során, amíg velünk dolgozott, Eric bizonyította szakértelmét, és világos elképzelést mutatott a régió fejlesztésére vonatkozóan. Úgy véljük, hogy Licet Osorio-val (Kolumbia operatív igazgatója) és Zvezda Lauric-kal (kommunikációs igazgató) együtt az új LATAM-csapatunk a legjobb eredményeket fogja elérni a közeljövőben.

Ezen túlmenően két további munkatársat veszünk fel, egy üzletfejlesztési tisztviselőt és egy üzletfejlesztési menedzsert.

Tekintettel a JuicyFields projektek iránti exponenciális keresletre és érdeklődésre, intelligens emberi erőre és eszközökre van szükségünk a növekedés fenntartásához.

Az említett hivatalos bejelentéseken kívül egy másik, régóta várt Zöld Túrát is szerveztünk május 7-én, szombaton a Sabores Púrpura létesítményeiben.

Ezúttal 6 e-termesztő vett részt Spanyolországból és Németországból. A napot egy csésze finom kávéval kezdtük Tavirában, a Juicy irodánkban, hogy egy kicsit jobban megismerjük egymást, megtörjük a jeget, és beszéljünk a közelgő túráról, valamint a létesítményekben érvényes szabályokról, mivel ez egy orvosi művelet.

A Sabores Púrpurában Sofia Alexandra Lino Ferreira – a cég CCO-ja – fogadott minket, és megkezdődött a túra. Sofia rengeteg kérdésre válaszolt, miközben mi az üzemi helyszíneket látogattuk és fényképeket készítettünk.

A túra végeztével a csoport egy gyönyörű turisztikai faluba, Vilamourába ment, ahol a JuicyFields vezérigazgatója, Alan Glanse csatlakozott az ebédhez.

Az események expó oldaláról, ha követsz minket az lnstagramon, talán láttál már felvételeket az év első lengyelországi expójáról, a Kanaba Festről a Lengyelországi Gdanskban. Ha még nem vagy feliratkozva az oldalunkra, itt az ideje, hogy megtedd 🙂

A lengyelországi hangulat annyira pezsgő volt, hogy a látogatók szó szerint a “zöld levegőben” úszkáltak. Nagyon örülünk, hogy sok e-termesztőnk eljött a standunkhoz, hogy személyesen is találkozhassanak velünk!

Most pedig vessünk egy pillantást az elmúlt hétvégére.

JuicyBoxunk mindenhová velünk tart, ahová csak megyünk, és ez alól Lengyelország sem kivétel! Ha érdekel, hol találod legközelebb a JuicyBoxunkat, látogass el a Telegram-csoportjainkba, és tudj meg többet a közelgő kiállításainkról.

A lenyűgöző csapatunk ott volt, hogy mindannyiótokat üdvözölhessük a rendkívül menő testfestményes hölgyekkel együtt, akik már nem meglepőek, de határozottan magukkal rántották a tömeg minden figyelmét!

És végül, de nem utolsósorban, szeretnénk egy érdekes megjegyzést tenni a közelgő svájci expóról. A Cannatrade JuicyFields programunk (2022. május 20-22.) még egy meglepetést fog tartalmazni a juicereink számára, amely új lehetőségeket nyit a Green Tour látogatások számára is.

Természetesen várunk mindenkit a világ minden táján a közelgő kalandjainkra!

💵 Üzleti ajánlatok⚙️ Világszerte
https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
👫 Ahol Minden Megtalálható!💬 Discord Közösségem
Discord - Közösségi Csoportom
error: Védett tartalom!