Az oldal hamarosan betöltődik. Kérlek várj...

 

Coinstore-ról, migrációról és Email üzenetekről

2022.05.14.by A Te Üzleted
PANTHERATRADE - HÍREK

Coinstore-ról, migrációról és Email üzenetekről

Indonéz Automata Kereskedési Robotok

➡️ Első hír a Coinstore-ról

Amint azt már közzétettük, a Pantheratrade 2500 $LEGO-t kínál azoknak, akik megvásárolták az utalványt (2500 $LEGO == körülbelül 50 USD érték). Az utalvánnyal nem rendelkező többi tag is kap néhány érmét (100 $LEGO).

A Coinstore a Legomarketen kívül található és szabályos exchange. A coin más tőzsdéken is megjelenik, ahogy az az ütemterven is látható. Ne feledje azonban, hogy ez egy vadonatúj érme, amelyet jelenleg az eredeti kibocsátó tart. Ne vásárolja meg ezt az érmét személyes pénzéből, amíg nem kapunk róla további információkat.


.
——-
➡️ Második hír a migrációról

További információkat kaptunk a vezetőségtől és a műszaki igazgatótól. A migráció előtti régi adatbázisban sok probléma van (a régi IT-csapatnak alapvetően “igazán szívás” magyarázta), és a javítási folyamat örökké tart a 2021 novemberétől 2022 áprilisáig terjedő hatalmas adatmennyiség miatt. Néhány tagnak tévedésből írtak jóvá ismétlődő kivonásokat, míg mások nem kapták meg a pénzüket és ezeket javítani kellett. A jelenlegi korlátozások lehetővé teszik a kimenő áramlás szabályozását, miközben ellenőrizni kell, hogy minden működik az új kóddal.

A CTO reméli, hogy nem tart ilyen sokáig mindent megjavítani. A vezetőség további információkat fog közölni ezzel kapcsolatban és a hivatalos hírek érkezésekor tájékoztatni fogjuk Önt.

➡️ Harmadik hír az e-mailek fogadásáról

Ha problémákat tapasztal az OTP e-mailekkel vagy a támogatási oldal megerősítő e-mailjével kapcsolatban, közvetlenül elérheti a csevegést a következő link segítségével: https://direct.lc.chat/13884909/0

Ez pontosan ugyanazt a chatbotot nyitja meg, mint a fő támogatási webhelyen. Ezután beszélhet egy munkatárssal vagy használja a botot.
Az élő támogatás a normál munkaidőben tart nyitva (Indonéziai idő szerint).

A botot például így használhatja:
– Csevegés indítása
– angolul
– Támogatási kérdés
– Csevegés munkatárssal / Panthera fiók stb.

💵 Üzleti ajánlatok⚙️ Világszerte
https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
👫 Ahol Minden Megtalálható!💬 Discord Közösségem
Discord - Közösségi Csoportom
error: Védett tartalom!