Az oldal hamarosan betöltődik. Kérlek várj...

 

A JuicyFields a kulcsfontosságú emberekre fordítja energiáját

2022.05.18.by A Te Üzleted
JUICY FIELDS - HÍREK

A JuicyFields a kulcsfontosságú emberekre fordítja energiáját

Ültess Kannabiszt és Profitálj!

Üdvözlünk benneteket Amszterdamból, kedves olvasóink!

A múlt hét, valamint az egész hétvége tele volt vállalati eseményekkel, azonban mielőtt belemerülnénk a hírek szórakoztató részébe, kezdjük először egy hivatalosabb bejelentéssel.

Megállapodást kötött a JuicyFields-szel a világ egyik legszínvonalasabb és nemcsak Európában, hanem világszerte is példát mutató fedett létesítmény. Ez a svájci cég díjnyertes működéssel rendelkezik. Ugyanakkor, bármennyire is szeretnénk most többet mondani, a következő hírlevélben fogunk további részleteket nyilvánosságra hozni.

A hivatalos nyitóünnepséggel járó előkészületek már hetekkel ezelőtt elkezdődtek, és az iroda felújítása is a megnyitásra készen állt! Ez azt jelenti, hogy minden e-termesztőnk és barátunk, aki már korábban is járt az irodában, új dolgokat és egy rendezettebb környezetet talál majd.

Emellett azt tervezzük, hogy minden innovatív, különleges eszközt, kütyüt és árut, az irodáinkban fogunk tartani, hogy látható legyen, mit lehet megvásárolni a JuicyLife.io webáruházban.

2022. Május 14-én újabb igazgatósági ülést szerveztünk különböző országokból érkező vezetőink részvételével: Daniel Gauci, innovációs igazgató és CBDO; Shlomo Booklin, operatív igazgató; Lauren Booklin, GMP auditor; Clifford Giesenow, stratégiai tanácsadó – Afrika; Ana Erika Santana, jogi és megfelelőségi tanácsadó; Boris Moshkovits, stratégiai partner, aki az AlephSana társalapítója és ügyvezető igazgatója.

A megbeszélést zárt irodai ajtók mögött tartottuk, és nem engedtük be a lesifotósainkat. Annyit azonban elmondhatunk, hogy az Üzletfejlesztési területen biztosan számíthattok további új fejlesztésekre.

A rendezvények között szünet nélkül került sor a Strandzuid – The Beach House-ban tartott hivatalos nyitóbulira, amelyen több mint 100 ember vett részt, köztük különleges vendégek, nagy e-termesztők, nagykövetek és partnerek.

Ez egy zártkörű rendezvény volt, ahogy arról korábban tájékoztattunk, a zenét pedig a csapat tehetséges tagja, Dj Ash J. szolgáltatta. Így biztosítottuk, hogy a látogatók igazi Juicy Vibes hangulatot kapjanak.

“JuicyFields with JuicyHops will make All your Juicy Hopes come True!”
“A JuicyFields a JuicyHops-szal valóra váltja minden vágyad!”

Ez nem csak egy szép szójáték, sokkal inkább a jelenlegi valóság, amikor a kriptopiacok hatalmasat zuhantak.

Az internet számos lehetőséget nyit meg, de számos buktatóval is szolgál, ahogy ez a múlt héten néhány kripto tulajdonossal is megtörtént. A kriptopiac legutóbbi esete ismét megmutatja a vállalkozások és ökoszisztémák törékenységét, amelyeket a szükséges biztonsági fedezet vagy biztonsági rendszer nélkül építettek fel.

Természetesen mindenkinek magának kell rájönnie, hogy miként lehet egyensúlyt teremteni a kockázatok és a jutalmak között. A JuicyFieldsnél nem fogod látni azokat az őrült magas profitokat, mint amilyeneket a magas kockázatú kriptovaluta eszközök néha mutatnak. Ugyanakkor zökkenőmentes e-termesztési szolgáltatást nyújtunk felhasználóinknak fejfájás nélkül, és nem kell naponta nyomon követni a híreket és a trendeket, valamint rendszeresen kifizetjük a nyereségedet, miután partnereink terméseit eladtad.

Várjunk csak. Ez nem is olyan rossz, ugye?

Vidám új hetet, juicerek!

💵 Üzleti ajánlatok⚙️ Világszerte
https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
👫 Ahol Minden Megtalálható!💬 Discord Közösségem
Discord - Közösségi Csoportom
error: Védett tartalom!