Az oldal hamarosan betöltődik. Kérlek várj...

 

A JuicyFields új kapitánya mutatja az utat

2022.05.25.by A Te Üzleted
JUICY FIELDS - HÍREK

A JuicyFields új kapitánya mutatja az utat

Ültess Kannabiszt és Profitálj!

Boldog új Juicy hetet!

Nagy örömmel jelentünk be különleges híreket a JuicyFields jövőbeli fejlesztésével kapcsolatban.

A JuicyFields továbbra is kommunikálni fogja bővítési terveit és növekedési stratégiáját a közössége felé annak érdekében, hogy a közösségünk is részese legyen a stratégiánknak, mint a “Kannabisz piac legnagyobb szereplői” új vezetője.

A jelenleg kitűzött célok a következők:

  • évi 40 ezer tonna biomasszával növeljük a kannabisz mennyiségét;
  • a meglévő termelési létesítmények bővítése;
  • az értékesítési láncok megerősítése és fenntartása;
  • Németországba és az EU-ba irányuló, évi 30 tonnáig terjedő export létrehozása.

A fentieken túlmenően az újonnan megalakult Juicy vezetőség a vállalat európai lábnyomának további javítására fog összpontosítani, a jelenlegi dán és svájci termesztési műveletekre fókuszálva, amelyekben a JuicyFields tulajdonrészt szerzett. A Görögországban és az Egyesült Királyságban már lezárt, illetve a közeljövőben lezajló további felvásárlások is jelzik azt a stratégiai fejlesztési programot, amelyet a vállalat már felvázolt magának és tagjainak.

Azt is meg kell említenünk, hogy az Új JuicyFields vezetőség fontolóra veszi annak lehetőségét, hogy korlátozza a JuicyFlash növények számát fiókonként, mivel egyre nagyobb a termelési volumen a létesítményeinkben. A végleges döntést a korlátozás feltételeivel együtt júniusban jelentjük be.

“Abszolút elégedettséget és örömöt érzek azzal, amivé a JuicyFields vált, mióta az elképzelés megszületett. Új távlatokat értünk el, és a minket hűségesen követő közösség a sikerünk nagy bizonyítéka, nem beszélve a számos partnerünkről szerte a világon.
Ennyi idő alatt én voltam a JuicyFields “változatlan” vezérigazgatója, és tanúja voltam annak, hogy mennyit nőttünk az évek során. Most jött el az idő, amikor a JuicyFields űrhajó dacolva a gravitációval, űrpályára állt.
És most örömmel üdvözlöm az új kapitányt a fedélzeten – Willem-et, aki a csapattal együtt a helyes irányba fogja terelni a JuicyFields-t! Az új vezetőség egy új JuicyFields korszakot fog felfedezni!”

Alan Glanse

Mint tudjátok, Alan Glanse a platform létrehozása óta hűséges vezérigazgatónk, csapatvezetőnk és inspiráló irányítónk. Mára az üzlet megsokszorozta eredeti méretét, és igazi JuicyFields birodalommá vált. Ez sokkal több erőfeszítést és más stratégiai és vezetői megközelítést igényel. Pontosan ezért tartottunk két igazgatótanácsi ülést az elmúlt hónapokban – hogy kiválasszuk a JuicyFields új mozgatórugóját és a legjobb jelölteket az új vezetőségbe.

De ne higgyétek, hogy soha többé nem találkoztok Alannal, sőt, éppen ellenkezőleg, a csapatnál marad, de a menedzseri szemszögből kevésbé érintett szinten. Alan megkerülhetetlen része a JuicyFields immunrendszerének, és nem lehet tőle megszabadulni.

Örömmel jelentjük be, hogy Willem van der Merwe lett a JuicyFields új vezérigazgatója. Willem már 30 éve dolgozik felsővezetői pozícióban, ebből az elmúlt 8 évben a kannabisziparra összpontosított. Willem jól ismeri a JuicyFields vállalatot, és izgalmas ötletei vannak a vállalat lábnyomának és piaci jelenlétének nemzetközi kiterjesztésére.

A JuicyFields új csapat tagjaival együtt, akik között továbbra is ott lesz Alan, úgy gondoljuk, hogy az új innovatív elképzelés, amelyet Willem tapasztalt vezető üzleti menedzserként hoz a JuicyFieldsbe, új szintre emeli az egész vállalatot és közösségét.

Kinevezésével Willem a JuicyFields új vezetőségével együtt azonnal új irányt fog szabni, és még szélesebb közönség számára fogja kiterjeszteni termékkínálatát, biztosítva, hogy a JuicyFields vezető szerepet töltsön be ezen a területen.

Eközben Svájcban a JuicyFields büszke tulajdonosa volt a tágas, hangulatos standnak, ahol egy barátságos csapat fogadta jelenlegi és jövőbeli e-növendékeinket.

A CannaTrade Expo összegyűjtötte az európai és a világ szakértőit, akik termőhelyeket, termesztőket és klubokat képviseltek.

Az eseményre május 20. és 22. között került sor.

Ráadásul a világ másik végén volt egy másik expó is, nagyjából ugyanabban az időpontban. A múltkori kolumbiai BizzCann Expo jellemzői főként a vape eszközökhöz kapcsolódtak.

Több ezer e-termesztő látogatta meg a standunkat több mint 1500 személlyel együtt, és kapták meg a csapatunk ajándékait. Nem tudtuk nem észrevenni, hogy sok látogató érkezett Panamából és Venezuelából.

Ez a két nap tele volt élményekkel!

WEBINÁRIUMRA VALÓ JELENTKEZÉS: JuicyFields sikertörténet – Ash Rana

Új webinárium jön! Május 27-én egy szuper vonzó online szemináriumot hozunk, amely biztosan érdekelni fog. Mint azt jól tudjátok, a kannabiszipar virágzik, és egyre több izgalmas és innovatív lehetőség nyílik arra, hogy részt vegyetek benne. Ezek egyike az úttörő tömegtermelő platform, a JuicyFields, amely világszerte emberek ezreinek életét segít megváltoztatni.

Legújabb webináriumunkon úgy döntöttünk, hogy egy ilyen történetet hozunk el nektek, egyenesen Ash Rana, a JuicyFields régóta elismert és elismert nagykövete szájából. Az online esemény első részében ez a profi e-termesztő elmeséli nekünk a platformmal kapcsolatos sikertörténetét, és elmagyarázza a JuicyFields segítségével elért sikertörténetének kulcsait.

Annak érdekében, hogy a szeminárium elérhetőbbé és gördülékenyebbé váljon, az esemény végén élő kérdez-feleleket biztosítunk, hogy feltehesd Ashnek az esetleges kérdéseid.

A webináriumra Május 27. 17.00-ig itt tudtok jelentkezni.

Kannasuri verseny

Ha követsz minket a közösségi médiánkon, láthattad, hogy van egy nagy nyereményjátékunk, ahol egy háromnapos belépőt sorsolunk ki a Kannasur expóra, amely Június 3-5. között kerül megrendezésre Sevillában.

A szabályok egyszerűek, a 2 jegy megnyeréséhez csak az alábbi egyszerű lépéseket kell követned:

  1. Hívd meg 1 barátodat a Telegram-csoportunkba
  2. Lájkold és oszd meg ezt a bejegyzést
  3. Jelöld meg azt a barátodat, akivel szeretnél menni, és írd le kommentben, hogy miért neked kellene nyerned.

Az Instagram-profilnak nyilvánosnak kell lennie, és ha te vagy a szerencsés nyertes, akkor egy barát meghívásáról készült képernyőképet kell bemutatnod. A Telegram-csoport lehet akár a fő angol csoport, vagy bármelyik másik hivatalos nemzeti csoport is.

A verseny Május 23-tól Május 30. éjfélig lesz elérhető, a nyerteseket pedig az Instargramon privát üzenetben értesítjük. A nyeremény NEM tartalmazza a repülőjegyet és a szállást.

Sok szerencsét és ott találkozunk!

💵 Üzleti ajánlatok⚙️ Világszerte
https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
👫 Ahol Minden Megtalálható!💬 Discord Közösségem
Discord - Közösségi Csoportom
error: Védett tartalom!