Az oldal hamarosan betöltődik. Kérlek várj...

 

A nagy előrelépések folytatódnak

2022.06.01.by A Te Üzleted
JUICY FIELDS - HÍREK

A nagy előrelépések folytatódnak

Ültess Kannabiszt és Profitálj!

Boldog 2022-es nyarat mindenkinek!

Mostanában rengeteg minden történik, és ahogy korábban említettük, egy újabb részvényesi megállapodást írtunk alá az egyik legszínvonalasabb beltéri létesítménnyel, nemcsak Európában, hanem világszerte is, amely mások számára is mércét állít.

Megígértük, hogy ha minden készen áll, és minden rendeződik közöttünk, akkor az elkövetkező hírlevelek egyikében közzétesszük az információkat.

Eljött az idő!

Ez a kétségtelenül nagy partner a Vertical Growing AG, amely díjnyertes tevékenységet folytat egy 3500 négyzetméteres technológiai kutatási és termesztési létesítménnyel, valamint teljesen automatizált rendszerekkel és a paraméterek és feltételek széles körének finomhangolt ellenőrzésével. A létesítmények a zürichi repülőtértől néhány percre, a svájci Dietlikonban találhatók.

A jelenlegi mennyiségek a ma rendelkezésre álló területen évi 4-5 tonna termelést tesznek lehetővé. Itt nem beszélünk a korábban tervezett létesítménybővítésről, amely lehetővé teszi, hogy még többet szüretelhessünk.

A Vertical Growing AG irányítási rendszerei teljes mértékben ISO9001-2015 GACP tanúsítvánnyal rendelkeznek, míg a kis- és nagykereskedelmi termékek az SCC (Swiss Certified Cannabis) szabványok szerint is tanúsítottak.

A Vertical Growing saját minőségbiztosítási csoportja mellett modern digitális irányítási rendszerrel is rendelkezik, amely a termelés minden szakaszát ellenőrzi, beleértve a környezetvédelmet, a környezetszennyezés ellenőrzését, a munkavédelmi és higiéniai protokollokat, a megfelelőséget és a termékminőség-ellenőrzést.

Daniel Summermatter, a Vertical Growing vezérigazgatója ígéretes együttműködésre számít, amely mindkét vállalat számára előnyös lesz.

A “világ kolumbiai oldalán” remek híreket kaptunk a Terra Cann-tól.
A közelmúltban végzett agronómiai értékelési tesztjeink során végzett 7 genetikai vizsgálat eredményei egyszerűen mesésen alakultak.

Sikerült 27%, 23%, 20% és 19% THC-t tartalmazó pszichoaktív genetikát és 18% CBD feletti nem pszichoaktív genetikát szereznünk. Az eredmények 1,7% feletti CBG-t is mutattak. A következő lépésként ezeket az eredményeket be kell nyújtani a kolumbiai mezőgazdasági intézetnek (ICA), hogy ezeket a géneket bejegyezhessék a fajták nemzeti nyilvántartásába.

Eközben Amszterdamban nagyszerű szakembereink – Thomas Stieger és Clifford Giesenow – fontos találkozót tartottak 17 befektetővel, akik egész Thaiföldről érkeztek!

Az előadásra az amszterdami Cannabis College-ban került sor 2022. május 26-án.

Így láthatjuk, hogy Thomas legutóbbi thaiföldi útja már hozott némi eredményt, bár mindannyian tudjuk, hogy ez csak a kezdete az ázsiai terjeszkedésnek.

Egy másik nagy meglepetés volt számunkra (különösen a JuicyHops sör és rágcsálnivalók után), hogy emlékezetes oklevelet kaptunk a thaiföldi Cannabis Entrepreneur Program igazgatójától – Sharon Deidre Leysontól.

Ennek értelmében a JuicyFields a következőkért kapta a díjat
“Megragadva ezt a lehetőséget, hogy köszönetet mondjunk azért, hogy mindent felülmúlt”, igazán nagyra értékeljük a hozzájárulását.

Az idő azt mondja nekünk, hogy maradjunk Juicy és tegyünk jó dolgokat minden élethelyzetben!

💵 Üzleti ajánlatok⚙️ Világszerte
https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
👫 Ahol Minden Megtalálható!💬 Discord Közösségem
Discord - Közösségi Csoportom
error: Védett tartalom!