Az oldal hamarosan betöltődik. Kérlek várj...

 

Átléptük a félmillió felhasználót!

2022.06.14.by A Te Üzleted
JUICY FIELDS - HÍREK

Átléptük a félmillió felhasználót!

Ültess Kannabiszt és Profitálj!

Szép napot kedves e-termesztők!

Ahogy az ünnepi hírlevél címéből is láthatjátok, sikeresen átgurítottunk több mint 500.000 regisztrált felhasználót a JuicyFields platformon!

Gratulálunk, kedves közösség, és szép munka!

Nagyra értékeljük az erőfeszítéseiteket és hisszük, hogy ez a lenyűgöző szám az erőfeszítéseiteknek, ajánlásaitoknak, és ami a legfontosabb, a nyilvánvaló pénzügyi növekedéseteknek köszönhető!

Minden befektető és milliárdos azt mondja, hogy az első félmillió és az első millió mindig a legnehezebb, de aztán minden sokkal gyorsabban, simábban megy, ahogy a növekedés exponenciális lesz.

Kétségtelenül ez fog történni a JuicyFields projekttel is – hihetetlenül gyors a növekedés és a bővülés!

Mellékesen szeretnénk bejelenteni, hogy a JuicyFields néhány belső folyamatát tovább optimalizáljuk. Ezért kérjük, készüljetek fel arra, hogy a platformon folyamatos változások lesznek.

Szeretnénk továbbá megjegyezni, hogy a platform funkcionalitásával kapcsolatos folyamatok nem befolyásolják a valódi kannabisz létesítményeket, amelyek folyamatosan működnek a hét minden napján, 24 órában. Más szóval, semmilyen külső akadály nem befolyásolja a farmok működését, beleértve a termesztést, a betakarítást és az értékesítést, amelyek biztosítják az összes e-termesztő pénzeszközeit.

Az 500 ezres cél elérése mellett a JuicyFields örömmel jelenti be, hogy újabb partnerséget kötött a következő cégekkel CannaDAO – Új univerzum, amely magával ragad!

Ez egy teljesen más megközelítés, amely a Kannabiszt, az NFT-t és a Gameplay-t kombinálja, lehetővé téve, hogy élvezd a CannaFarm-ot, játssz, dohányozz, csevegj külön chatszobákban, adj el és vegyél NFT-ket és keress valódi dollárokat.

Általánosságban elmondható, hogy a CannaDAO Univerzumot 3 különálló pillér tartja:

  • CannaGuild – a globális platform fő irányítója;
  • A kannabisz termesztése a való világban;
  • Cannaverse – egy új virtuális világ, amely a kannabisz metaverzumát reprezentálja játékokkal, kalandokkal és olyan kripto tevékenységekkel, mint az NFT bányászat, $SEED token gazdálkodás.

A $SEED token lehetővé teszi a CannaDAO tagjainak, hogy kannabiszt termesszenek, és a tokenek letétbe helyezésével részt vegyenek olyan termesztési működési folyamatokban, mint a termés betakarítása.

Emellett lehetőséget kapnak arra, hogy szavazzanak a legjobb javaslatokra a teljes CannaDAO ökoszisztéma számára, beleértve a finanszírozáshoz kapcsolódó javaslatokat is.

Más szóval, a CannaDAO ökoszisztéma az interakció, a szórakozás és a profit platformjaként épül fel, amely potenciálisan saját közösségi hálózattá is válhat.

Alapvetően már elindult két karakter – a Stoned Bankers és a Rebel Humals, amelyek szó szerint az Ethereum blokkláncon futó, bányászható NFT-k.

Amit most fejlesztenek a CannaFARM 2.0-nál, az a küldetés, a krafting és a konvojok. A játék lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a CannaFARM ökoszisztémán keresztül vásároljanak és adjanak el NFT-ket.

Ami még ebben az évben jön, az egy integrált AR (kiterjesztett valóság), amely a CannaFARM-ot kompatibilissé teszi a mobil eszközökkel. ” Termessz útközben!” – ez az a cél, amelyet a fejlesztők el szeretnének érni.

Ezen kívül jelenleg fejlesztés alatt áll a gazdálkodás következő szintje, amely lehetővé teszi majd a napi szintű kannabisz termesztést! Így megsokszorozza a $SEED nyereségedet, miközben különböző fajták közül is választhatsz.

💵 Üzleti ajánlatok⚙️ Világszerte
https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
👫 Ahol Minden Megtalálható!💬 Discord Közösségem
Discord - Közösségi Csoportom
error: Védett tartalom!