Az oldal hamarosan betöltődik. Kérlek várj...

 

Nyárköszöntő nyereményjáték és egy fontos üzenet a vezérigazgatótól

2022.06.22.by A Te Üzleted
JUICY FIELDS - HÍREK

Nyárköszöntő nyereményjáték és egy fontos üzenet a vezérigazgatótól

Ültess Kannabiszt és Profitálj!

Sziasztok kedves e-termesztők!

A nyár már javában zajlik, és reméljük, hogy élvezitek a nyári hangulatot, bárhol is vagytok a világon!
Ezen a héten egy fontos üzenetet kaptunk szeretett vezérigazgatónktól, Willemtől, a mi Juicy közösségünk erős vezetőjétől, akivel már alig várjuk, hogy idővel mindannyian jobban megismerkedjetek.

Nyárköszöntő nyereményjáték

Mielőtt belevágnánk, szeretnénk ezen a héten megünnepelni a nyarat, egy nagyon különleges nyárköszöntő nyereményjátékkal, 2 VIP jegyet adunk az ICBC-re, amely tartalmazza a 2 napos konferencia belépőt, amely hozzáférést biztosít az összes előadáshoz és beszélgetéshez, például képes leszel elkapni COO-nkat, Shlomo Booklint, aki előadást tart a kannabisz termesztésről Európában és azon túl. Hogy lehet a keresletet harmonizálni és ellensúlyozni az egyes piacok telítettségét és a túlkínálatot. Ezen kívül a JuicyFields által szervezett exkluzív VIP-partin is részt vehettek. Reméljük, hogy ez az ajándékozás hozzáadott értéket jelent majd azok számára, akik többet szeretnének megtudni a kannabisz iparról, annak meglátásairól és a közösséghez tartozó emberekkel való találkozásról.

A versenyen való részvétel egyszerű, kövesd az alábbi lépéseket, a nyerteseket Instagram privát üzenetben értesítjük. A verseny június 20-tól június 26-ig (00:00 CET) tart.

  1. Kövess minket az Instagram profilunkon ITT
  2. Kövess minket a linkedin profilunkon ITT
  3. Kövesd be az ICBC Instagram oldalát ITT

Sok szerencsét mindenkinek, és ott találkozunk két szerencsés nyertesünkkel!

JuicyFields világszerte

Mivel világszerte jelen vagyunk, és a csapatunk a világ minden táján megtalálható, úgy gondoltuk, hogy e heti hírlevelünkben szeretnénk tájékoztatni titeket néhány dologról, ami a csapatunkkal és a közösségünkkel történik a világban.

Először is elvisszük titeket Lisszabonba, Portugáliába, ahol portugál irodavezetőnk, Bruno Shlomo Booklinnal együtt részt vett a Portugal Medical Cannabis konferencián, ahová az iparág kulcspozícióban lévő vezetői látogattak el, akik a legalizációra, a kannabisz oktatására és az iparág jövedelmezőségére összpontosítottak, sok más megvitatott téma mellett.

Frankfurtban, Németországban, a Cannabis Business Europe rendezvényen Thomas Steiger, a mi kedves befektetői kapcsolatainkkal foglalkozó szakemberünk előadást tartott, ahol a Cannabis jövője Dél-Európában témáról beszélt. Mint néhányan talán emlékeztek rá, az év elején a Cannabis Business ázsiai kiadásán is jelen voltunk, és nagy örömünkre szolgált, hogy ismét üdvözölhettük az európai kiadáson.

Végül szeretnénk betekintést nyújtani abba, hogy kreatív csapatunk mivel foglalkozik, ha követed a youtube csatornánkat, hetente töltünk fel új, friss epizódokat a különböző típusú tartalmainkból, amelyek közül az egyik az e-termesztő életmód, ahol találkozhatunk néhányatokkal a közösségünkben, és hallhatunk a sikertörténetetekről. Ha pedig még nem láttad a legújabb videóinkat a youtube csatornánkon, akkor ITT találod.

Aktuális témák magyarázata

Az utóbbi időben érkezett főbb aggodalmakra, kérdésekre és kételyekre szeretnénk válaszolni néhány fontos témával 🙂

Portugália-Németország exportcsatorna

Szeretnénk kiemelni, hogy portugál partnerünk – a Sabores Púrpura – júniusban hivatalosan is megfelelt a GMP auditon, és most várják az INFARMED – Nemzeti Gyógyszer- és Egészségügyi Hatóság honlapján júliustól megjelenő híreket. Amint ez megtörténik, megkezdődik az együttműködés aktív szakasza németországi exportpartnerünkkel (alephSana).

Mi történik a JuicyFlash és a SEPA fizetési limitekkel?

Nagyon is törődünk minden kéréssel, üzenettel és e-maillel, amit az e-termesztőinktől kapunk, akik hajlandóak 1000 JuicyFlash növényt birtokolni a számlájukon. Hamarosan foglalkozni fogunk a JuicyFlash korlátozásokkal vagy nem korlátozásokkal, de egyelőre nincs változás.

Ezenkívül szeretnénk megjegyezni, hogy júniusban késedelmek történtek az e-termesztőink SEPA-befizetéseinek feldolgozásával kapcsolatban. A beérkező fizetések jelentős késedelmének két fő oka van – a belső banki API hibák és a felhasználók ellenőrzésére irányuló banki kérések megnövekedett száma. Ezért szeretnénk megkérni titeket, hogy legyetek türelmesek és töltsétek ki az összes szükséges űrlapot.

Hogy alakul a 2022-es eseménynaptár?

A tavalyi év valóban kivételes volt mindenféle esemény tekintetében, amikor a világ minden tájáról lehetett hallani a JuicyFieldsről. Egyszerre több nyilvános kiállítást vagy sajtótájékoztatót is tartottunk különböző országokban.

2022 ugyanezzel a stratégiával indult, de most átértékeltük a marketingstratégiát, mert úgy gondoljuk, hogy a gyakoribb nem mindig jelent hatékonyabbat. Ez az oka annak, hogy nemrég elindítottuk a Gods of Marketing versenyt, és egyelőre nincs további naptár az expókra. Azonban továbbra is részt veszünk minden nagyobb iparági rendezvényen, és amint megerősítést nyer, azonnal közzétesszük a naptárat.

Tekintettel arra, hogy az idei portugáliai CannaPortugal Expo elmaradt, tudjuk, hogy néhányan vonat- vagy repülőjegyet vásároltak, hogy meglátogassanak minket. Köszönetképpen a lojalitásukért, kérjük, küldjék el ezeket a jegyeket a fizetési visszaigazolással együtt a kush@juicyfields.io címre.

A vezérigazgató üzenete

Végezetül az új vezérigazgatónk, Willem Van der Merwe nyilatkozatával szeretnénk befejezni, és ezzel az üzenettel szeretnénk kiemelni annak fontosságát, hogy honnan származik az információ, egy olyan gyorsan növekvő vállalkozással, mint amilyen gyorsan az elmúlt évben nőttünk, prioritásként kezeljük, hogy mindig nyílt és átlátható beszélgetést folytassunk a közösségünkkel, mint mindig.

” Minden nagyra becsült e-termesztőnknek és a közösség minden tagjának:

Ahogy azt bizonyára már tudjátok, vagy még nem tudjátok, a JuicyFieldsről, a termékkínálatunkról és a veletek folytatott üzleti ügyleteinkről pletykák keringenek. A németországi BaFin azt tanácsolta nekünk, hogy módosítsunk bizonyos megfogalmazásokat a JuicyFields termékkínálatában, mivel ez egyesek számára zavaró lehet, de a JuicyFields minden üzleti tevékenységét komolyan veszi, és természetesen betartja az olyan szervezetek iránymutatásait, mint a BaFin.

Azt is fontos tudni, hogy a jövőben a JuicyFields által az e-termesztői közösségeknek kínált termékkínálatot továbbfejlesztjük, hogy sokkal több előnyt kínáljunk a közösségünk tagjainak, miközben 100%-ban megfelelünk a kormányzati irányelveknek. Számunkra alapvető fontosságú, hogy biztosítsuk, hogy a legfontosabb eszközeink, azaz ti és a pénzeszközeitek mindig védve maradjanak, és hogy továbbra is velünk együtt növekedhessetek a jövőben is.

Több mint 500 ezer elégedett ügyféllel együtt fogunk növekedni, mint kannabisz közösség, és a JuicyFields továbbra is a lehető legjobb módon fogja kiszolgálni a közösség tagjait.

Maradjatok egészségesek, pihenjetek, és mi pedig a folyamatosan tájékoztatni fogunk titeket az izgalmas új tervekről.”

Willem Van der Merwe

💵 Üzleti ajánlatok⚙️ Világszerte
https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
👫 Ahol Minden Megtalálható!💬 Discord Közösségem
Discord - Közösségi Csoportom
error: Védett tartalom!