Az oldal hamarosan betöltődik. Kérlek várj...

 

A cég 10. évfordulója: transzferek, kirándulások

2022.06.27.by A Te Üzleted
SG MARKET - HÍREK

A cég 10. évfordulója: transzfer, kirándulások

Aranyrudak, aranybányászat napi 0.25% - 1% hozam

Kedves partnerek!

2022. június 24.én volt cégünk 10. évfordulója! Az SG Market 10 éve sikeresen működik a nemesfémek globális piacán. A világ minden tájáról több, mint 600.000 partner vett részt a cég programjaiban. Köszönjük partnereink bizalmát és aktív munkáját. A szerencse és a siker mindig kísérjen el, a lelkesedésed soha ne hagyjon el. További jólétet, pénzügyi stabilitást és megbízható partnereket kívánunk.

A cég születésnapját egy mennyei helyen ünnepeljük – Los Cabosban, Mexikóban. Sok partner vásárolt már jegyet a hivatalos rendezvényre, amelyet a cég tizedik évfordulója alkalmából rendezünk. Az Ön kényelme érdekében a rendezvény szervezői egy helyi céget választottak, amely transzfereket és kirándulásokat tud Önnek szervezni. Az árlista megismeréséhez és a választáshoz kövesse az alábbi linket: https://sgmarket.amiloscabos.com

Várunk benneteket 2022. július 22-24-én: Hacienda del Mar Los Cabos Resort,Villas & Golf, Corredor Turístico SJC-CSL KM.10 Lote D, Cabo del Sol Cabo San Lucas, BCS, México 23455.

💵 Üzleti ajánlatok⚙️ Világszerte
https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
👫 Ahol Minden Megtalálható!💬 Discord Közösségem
Discord - Közösségi Csoportom
error: Védett tartalom!