Az oldal hamarosan betöltődik. Kérlek várj...

 

Már több, mint 20.000. node és ami jön…

2022.07.03.by A Te Üzleted
BLACKFORT - HÍREK

Már több, mint 20.000. node és ami jön...

Vásárolj Node-okat!

Már több, mint 20.000. node aktiválódott. Megragadjuk az alkalmat, hogy megköszönjük mindenkinek a részvételét és a projekt iránti elkötelezettségét.
Nagyobb dolgok jöhetnek

Egy kis extra információ a jövőbeni folytatásról.

 1. A jövőben csak BXN-nel és USDT-vel lehet Node-ot venni, ez önmagában is ár generáló lehet.
 2. 29 milliárd Bxn van összesen, amiből 10.5 milliárd lejön a Node-ok forgalmából, a fennmaradó kb.18.5 milliárd Bxn mindig forgalomban lesz tehát nem lesz égetés.
 3. Jön a Stake-elés és a DeFi, különböző Poolokkal.
 4. A Marketing költségvetéséből kb. 500000$-t költenek a listázásra mint pl. Binance-re akikkel napi kapcsolatban vannak a 120 fős fejlesztői csapattal, akikből 22 saját dolgozó
 5. Nem kevés projekt van kinézőben..
 6. Teljes erőkkel dolgoznak a Tokenizáláson (Föld területek, házak, művészeti tárgyak stb.) és vannak kész projektek amik a Launch után kerülnek bemutatásra
 7. A Dashboard felülete marad, a jövőben minden projekt látható lesz rajta és a Node tulajdonosok minden új bejövő lehetőségből jutalmakat kapnak.
 8. Új irodát nyithatsz valaki más alá és a régi irodád tartalmát át teheted az újba.
 9. A Node a jövőben eladható, küldhetővé cserélhetővé válik.
 10. A Launch után nem sokkal elkezdődik a Bxn csere lehetősége az irodában 2 Euro centen, olyan elven mint pl. Poocoinon vagy Pancaken ami megemeli az árfolyamot az őszi listázásig.
 11. A Blackfort Multi exchange platformon a fee mindig 5cent lesz.
 12. A Whitepaper folyamatosan fejlődni fog és magában fogja foglalni a változásokat új projekteket stb.
 13. Nagy erőkkel a tömegeket el akarják érni mert a közösség ereje nagyon fontos az erős indulásnál. Ezért pár Euróért még lehet Node-t venni és ez valóban a kis pénztárcával rendelkezőket is be tudja vonzani.
 14. A Blackfort blokkláncon fog futni az NFT projektjük ami az első de ugyanakkor nagyon fontos konkurenciát biztosít az egyetlen létező NFT blokkláncnak az Etherium blokkláncnak.
 15. Végül de nem utolsó sorban a kevés, vagyis egyáltalán nem létező Blackfort reklámanyag oka nagyon egyszerű. A cég Észtországba van bejegyezve és mivel a törvények nem engedik Észtországban a céges reklámokat, így marad a zoom stb. Nem úgy mint pl. a Dubajban bejegyzett cégek már általánossá elterjedt felhőkarcoló megvilágítása.
 16. A tulajdonos Cryptobányászatból nagyon nagy vagyont halmozott fel és mindenben támogatja a céget a legjobbak közé tartozás érdekében.
 17. A BXN a jővő blokklánca

💵 Üzleti ajánlatok⚙️ Világszerte
https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
👫 Ahol Minden Megtalálható!💬 Discord Közösségem
Discord - Közösségi Csoportom

© 2022 A Te Üzleted @ Minden jog fenntartva | Nem vagyok sem befektetési, sem üzleti tanácsadó! | A feltüntetett cégek a saját álláspontomat tükrözik.