Az oldal hamarosan betöltődik. Kérlek várj...

 

Spanyolország a Goldenway szemével

2022.12.09.by A Te Üzleted
GOLDENWAY - HÍREK

Boldog Karácsonyt és Boldog Új Évet!

Aranyrudak, aranybányászat heti 3% hozamtól

A körutazásról szóló történetek egyre népszerűbbek. A partnerek mindig úgy emlékeznek majd erre az útra, mint életük egyik legjobbjára. Tényleg olyan volt, amire mindannyiunknak szüksége volt.

A jól megérdemelt nyaralás a napsütötte Spanyolországban ért véget. Ez egy gyönyörű ország, jó emberekkel és gazdag történelemmel. A városok utcái a boldogság és a szeretet illatát árasztják.

Első állomásunk Mallorca volt. Egy hihetetlen város, amely rengeteg érdekességet tartogat, kezdve a Sárkánybarlangtól, amely tele van cseppkövekkel, grottákkal, termekkel és földalatti tavakkal, egészen a csodálatos gótikus katedrálisokig, amelynek területén 18.000 ember él. A látnivalók különbözőek, de érdekesek és tanulságosak. Az utazás sok benyomást hagyott maga után.

Ezután megálltunk Valenciában, egy olyan városban, amelyet i.e. 138-ban alapítottak, így nehéz szavakat találni a leírására. A város jellegzetessége a “Művészetek és Tudományok Városa” futurisztikus komplexum és egy hatalmas park a Turia folyó lecsapolt fenekén.

Ezeket a helyeket mindenképpen érdemes megnézni, tehát a társaság nem véletlenül választott ilyen városokat, mert miután ezt látta, automatikusan elkezd keményebben dolgozni azon, hogy gyakrabban látogasson el hasonló helyekre.

A hajóút vége pedig a színes Barcelonában volt. A kulturális sokszínűség, a finom ételek és a különleges emberek központja.

Mivel ez volt az utolsó állomás, a cég partnerei ekkor maguk döntötték el, hogy maradnak-e még ott egy kicsit, vagy hazatérnek.

A GoldenWay cég a legjobb lehetőségeket kínálja. Aztán újabb és újabb csúcsokat hódítunk meg, hiszen folyamatosan haladunk előre!

Meghívjuk Önöket, hogy merüljenek el az utazásunk emlékeiben ⬇️

💵 Üzleti ajánlatok⚙️ Világszerte
https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
👫 Ahol Minden Megtalálható!💬 Discord Közösségem
Discord - Közösségi Csoportom

© 2022 A Te Üzleted @ Minden jog fenntartva | Nem vagyok sem befektetési, sem üzleti tanácsadó! | A feltüntetett cégek a saját álláspontomat tükrözik.