Az oldal hamarosan betöltődik. Kérlek várj...

 

Kolumbiai konferencia részletei

2022.12.12.by A Te Üzleted
GOLDENWAY - HÍREK

Kolumbiai konferencia

Aranyrudak, aranybányászat heti 3% hozamtól

Mindenki itt van és az érzelmek egyszerűen túláradóak. Rendezvényünk első napja szupergyorsan, meleg hangulatban és egyszerűen fantasztikusan telt és alig várjuk, hogy elmondhassuk, milyen volt.

Az előadók előadásai mindenkit megleptek, különösen a gyakorlati rész.

A konferenciáink nem csak nyaralás, hanem új tudás, kapcsolatépítés, érzelmek, remek hangulat és motiváció. Ez valóban befektetés a jövődbe.

Mindenki örült a GoldenWay cég által készített ajándékok és tombolák átadásának is.

Mintegy 500 partner hihetetlenül boldog volt, hogy újra találkozhatott vagy megismerhette egymást, hogy csatlakozhasson a GoldenWay családhoz, hiszen a világ különböző részeiről érkeztek. És nagyjából ez a konferenciáink legérdekesebb része.

Az Önök tapasztalatai és azok megosztása egymással hozzájárulnak a személyes növekedésükhöz és fejlődésükhöz, valamint cégünk fejlődéséhez.

Hmm… Valaki azt mondta, hogy “buli”? Igaza van, mert az első esténk egy nagyszabású gálapartival zárult közvetlenül a tengerparton, a hullámok hangjára és a ragyogó nap szépségére. Mindannyian lazíthattunk és tölthettük az időt nemcsak partnerként, hanem barátként is.

De miért is ez a sok szó? Inkább nézzük meg.

A kolumbiai konferencián készített csodálatos fényképek
💵 Üzleti ajánlatok⚙️ Világszerte
https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
👫 Ahol Minden Megtalálható!💬 Discord Közösségem
Discord - Közösségi Csoportom

© 2022 A Te Üzleted @ Minden jog fenntartva | Nem vagyok sem befektetési, sem üzleti tanácsadó! | A feltüntetett cégek a saját álláspontomat tükrözik.