Az oldal hamarosan betöltődik. Kérlek várj...

 

Mit tehetsz az aranyrudakkal?

2022.12.25.by A Te Üzleted
GOLDENWAY - HÍREK

Mit tehetsz az aranyrudakkal?

Aranyrudak, aranybányászat heti 3% hozamtól

Az évszázadok során az emberek soha nem gondolkodnak el azon, hogy hány háborút vívtak az aranyért, hány bűntény járt együtt a hőstettekkel. Az összes negatív asszociáció mellett ma már csak jó gondolatok kapcsolódnak az aranyhoz. Gyakran mondjuk, hogy “arany kezek”, “arany szív”. Ez is az egyik jele annak, hogy az arany fontos szerepet játszik az életünkben, hiszen minden értékeset ehhez mérünk.

Bárki bármit is mond, ez a fém ma már szilárd fizetőeszköz. Vegyük például sok állam költségvetésének tárolási módját – ez az arany, és ez egy hagyományos módszer. Elég könnyű vele pénzügyi tranzakciókat lebonyolítani, mert drágább, mint az ezüst, ugyanakkor megfizethetőbb, mint a platina. Nincs olyan ország, amelyben az arany ékszereket ne értékelnék. Néhány országban még a kultúra szerves részét is képezi.

Ezért ma a GoldenWay elmondja, hogy mit lehet csinálni az aranyrudakkal.

Először is hangsúlyozzuk, hogy az arany egy nagyon jó eszköz. Ha meg akarja őrizni a befektetéseit, akkor kiváló választás.

Miért aranyrudak?
Nagyon könnyen tárolhatók, mert nem igényelnek különleges körülményeket. Elég egy szabályos széf vagy csak egy jó hely az otthonában. Gyakran az emberek bankokban is bérelnek széfeket, de ez a módszer nem annyira elterjedt, mert további díjat kell fizetni érte és mint tudjuk, az emberek nem szeretnek túlfizetni valamit, amire nincs szükség.

Ezenkívül vegyük figyelembe azt a tényt, hogy az aranyrudakat szinte mindenhol el lehet adni, a banki intézményektől a zálogházakig. De vigyázzunk, az utóbbi lehetőség messze nem a legjobb.

Lehet, hogy egyesek számára titok volt, de tudta, hogy az aranyrudakat is be lehet olvasztani és eredeti ékszereket lehet készíteni belőlük magának és szeretteinek? Ez sokkal többe fog kerülni, mert az ékszerész munkájáért fizetni kell.

Minden családnak megvan a maga úgynevezett “aranykészlete”, kezdve a jegygyűrűkkel, amelyeket gyakran függőkkel, fülbevalókkal vagy éppen néhány lánccal egészítenek ki. Az aranyra sokan nemcsak úgy tekintenek, mint fémre, amelyből arany ékszereket készítenek, hanem mint pénzügyi párnára is.

Ezért az emberek gyakran eladják az ékszereiket, vagy elcserélik őket valamire, de a súlyuk nagyon kicsi, és az aranytartalom is. Például az 500-as finomságú ékszerek csak 50% tiszta aranyat tartalmaznak, míg a 900-as finomságúak 90%-ot, és ez még csak meg sem közelíti az aranyrudakat.

A GoldenWay saját aranyat bányászik és minden folyamatot ellenőriz. Rúdjainkat tiszta aranyból öntik és mindegyik alapos ellenőrzésen megy keresztül. Bármilyen súlyú aranyrúd vásárlása nem igényel nagy erőfeszítést, mert néhány kattintással elvégezhető webáruházunkban.

Mindent összefoglalva tehát megállapíthatjuk, hogy az arany rudakban történő tárolása a legjövedelmezőbb megoldás. Végtére is, ez nem csak a státuszát emeli, hanem valódi pénzt is hoz a pénztárcájába.

Ezért válassza bátran a GoldenWay aranyrudakat. Látogasson el az online áruházba.

💵 Üzleti ajánlatok⚙️ Világszerte
https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
👫 Ahol Minden Megtalálható!💬 Discord Közösségem
Discord - Közösségi Csoportom

© 2022 A Te Üzleted @ Minden jog fenntartva | Nem vagyok sem befektetési, sem üzleti tanácsadó! | A feltüntetett cégek a saját álláspontomat tükrözik.