Az oldal hamarosan betöltődik. Kérlek várj...

 
  • 💣 A 15 leggyakoribb kezdő hiba a passzív jövedelemben
https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2023/09/15_leggyakoribb_kezdo_hiba_a_passziv_jovedelemben-640x360.png

A 15 leggyakoribb kezdő hiba

Befektetéskor sok ember különböző hibákat követ el, amelyek a tőke elvesztéséhez vezethetnek. Annak érdekében, hogy a feltörekvő befektetők ne tegyenek rossz lépéseket, megosztok 15 kezdő hibát.

Hiba #1. – Hinni a legendákban, avagy a cég háttér történetében

Az egyik leggyakoribb hiba. Nem szabad teljes mértékben figyelni a történetekre, mivel valóságukat ellenőrizni általában lehetetlen. A befektetéseket “játékként” kezeld, ez a leghelyesebb megközelítés.

Hiba #2. – A hosszú élettartam azt jelenti, hogy a projekt megbízható

A 2 évig fizető cégek kétségtelenül magas színvonalúak és egy hozzáértő adminisztrátor áll az élen, de ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy a cég megbízható befektetés. Éppen ellenkezőleg, minél régebb óta fut a projekt, annál nagyobbak a kockázatok.

Hiba #3. – Elhúzódik a befektetés, főleg a rizikós cégekbe

A projekt alapos szemügyre vétele helyes megoldás, de nem tarthat hetekig, hónapokig. Ha tetszik egy projekt, nézd meg, hogyan működik és dönts egyértelműen, hogy befektetsz-e vagy sem. Ez különösen igaz a gyors – rizikós – projektekre, ahol akár korlátlan időintervallummal, a kamatokat időkorlát nélkül számítják fel. Tehát például nincs a befektetésnek lejárati dátuma és ez nagyon megterheli a céget, mert a befektetés a végtelenségig kamatozik. (ilyen cégeket egyébként nem ajánlok). Hiszen az, aki 30 napja beszállt és azóta sokat keresett, továbbra is kiveszi a saját részét a büdzséből. Ezért vagy az elején csatlakozol a rizikós projektekbe vagy nem szállsz be később sem.

Hiba #4. – Nagy összegek befektetése egy projektbe

Miután saját maga is tapasztalja, hogy a projekt kifizetődő, sok kezdő befekteti a pénztárcájában lévő összes pénzt. “Miért kell kis befektetéseket végrehajtani, ha többet is be tudok fektetni és ezáltal többet keresek?” – így gondolja. Ez a hiba pedig kinullázhatja a tőkéjét. Nem szabad minden tőkét egyetlen projektbe fektetni. 8-10 vagy több potenciális projektet kell választani és elosztani a forrásokat közöttük.

Hiba #5. – A biztonságra nem figyelnek

Használj különböző postafiókokat a fizetési rendszerekhez és a cégekhez. Ha feltörik azt a fiókot, amelyen a pénztárca regisztrálva van, könnyen beállíthatnak egy új jelszót és pénzt vehetnek fel a számláról. Minden projektben használj különböző jelszavakat!

Hiba #6. – Elektronikus coinok cseréje ismeretlen webhelyeken

Kezdő befektető és regisztrált a cégben. Fel szeretné tölteni a fiókját, de még nem foglalkozott a fizetési rendszerrel. Elkezd keresni egy váltót és fennáll annak az esélye, hogy csalókba botlik. Csak megbízható szolgáltatásokban válts pénzt és onnan is fektess be. Ezeket Itt találod

Hiba #7. – Állandó újra befektetés külső forrásból

Nem kell megvárni, amíg 100 dollárból 400 dollár lesz. Mindig kérd ki vagy forgasd vissza a hozamokat. Ha folyamatosan visszaforgatsz és a hozam elérte minimum a befektetési összeget, kérd ki apránként a tőkét és a többit hagyhatod a projektben. Így már nem kockáztatsz saját összeget és a számlán maradt pénz továbbra is nyereséget hozhat.

Hiba #8. – Pénzt spórol, majd mindent egyszerre kér ki

Először is, mielőtt úgy döntesz, hogy egyszerre kikéred a pénzt, a cég leállíthatja a kifizetéseket, ezért fontos, hogy a lehető leggyakrabban kérj ki nyereséget. Másodsorban a cégek nem szeretnek nagy összegektől megválni, ezért jobb, ha a pénzt részletenként kérjük ki.

Hiba #9. – Elhinni az adminok szavait

Hírek a nagy betéti beáramlásról, a befektetési rendszer gyors növekedéséről, a kiemelt győzelmekről és a vállalat komoly sikereiről. Mindez új befektetések megszerzésére irányul. Ne bízz az adminokban, mindig hazudnak 🙂

Hiba #10. – Hitel pénz befektetése

Emlékszel a befektetés fő szabályaira? Szóval, Ne fektess be olyan tőkét, amelynek esetleges elvesztését nem engedheted meg magadnak. Bármi legyen is a projekt, az ilyen vállalkozásoknak – ahol nem saját pénzt fektetsz be – általában nincs jó vége. Igen, lehet, hogy a barátod sikeresen kezelte a hitel pénzét és pénzt keresett, de nincs garancia, hogy Te is ilyen szerencsés leszel.

Hiba #11. – A leghosszabb tervek kiválasztása

Avagy, ahogy nevezik őket, csapda tervek. A legtöbb esetben, amíg arra vársz, hogy az ilyen tervekbe fektetett összeg növekedjen a projekt már régen nem fizet. Ne tévesszenek meg száz és ezer százalékot ajánló hosszú tervek, mert úgysem kapod meg őket. A hosszútávú lehetőségek kiválasztásához speciális ismeretek szükségesek. Ha magad keresel cégeket, inkább menj a rövidebb tervekhez, az ilyen tervekkel való pénzkeresési esély többszöröse lehet, mint a hosszútávúaké.

Hiba #12. – Ne bízz a balekokban

Azok az emberek, akik a cég valódi képének ismeretében tökéletes kockázatmentes eszközként beszélnek róla. Heves nyereséget és többéves projektmunkát ígérhetnek, ha befektetsz az adott cégbe. Minden, amit a balek csinál, félrevezetheti az embereket. Fő céljuk, hogy bizalmat szerezzenek bármi áron. Általában írnak magukról és próbálnak rád beszélni egy “szuper, megbízható befektetési ajánlatot”. Mielőtt a befektetés mellett döntenél, nézd meg, hogy figyelmeztet-e a kockázatokra, igazat ír-e. A témát részletesebben ismertettem egy következő cikkben.

Hiba #13. Minél magasabbak a százalékok, annál rizikósabbak

Gyakran a kezdők azt gondolják, hogy miért fogok napi 1%-kal befektetni, itt van egy projekt, napi 10%-ot, akár 20, 30%-ot ajánl, jobb, ha oda teszem, gyorsabban és többet keresek. És itt van a nagy hiba, mert minél magasabbak a százalékok, annál rövidebb a projekt időtartama és nagyobbak a kockázatok. Például vannak olyan projektek, amelyek napi 100%-os hozamot ajánlanak, de ezeket a százalékokat senki nem tudja kikérni 🙂 Az olyan projektekkel amelyek napi 10%-os vagy annál magasabb hozamot kínálnak, ritkán keres valaki pénzt, kivéve az adminokat.

Hiba #14. – Bízni a befektetések, a kifizetések és a munkaidő statisztikájában

Nem ritka, hogy a projekt honlapja a statisztikákat a legszembetűnőbb helyen jeleníti meg, büszkén közölve a kezdés dátumát, a befizetések összegét és a résztvevők kifizetéseit. Egy kezdő azt gondolja: „mivel az emberek nagy összegeket fektetnek be és kérnek ki, követem a példájukat”. És valójában előfordulhat, hogy mindezek a befektetések és kifizetések soha sem léteztek, csak a projekt adminja maga generálja a számokat a statisztikákban, hogy csábítsa a tapasztalatlan játékosokat. Ugyanez a helyzet a kezdő dátummal is. Nézd meg az oldalon leírtakat, állítólag a cég 1000 napja működik…nagy valószínűséggel ez kamu….nézz utána akár egy whois domainen, ahol minden rögtön kiderül.

Hiba #15. – Általános naivitás

Néhány kezdő befektető hajlamos azt hinni, hogy az a projekt amit talált, nagyon klassz, megvan az a tulajdonsága, hogy azt hiszi, hogy a talált projekt pontosan az amit keresett, hihetetlenül vonzó és meggazdagodhat. Ha a kezdőknek az ellenkezőjét jelzed, akkor sokan megsértődnek és azt mondják, hogy ők jobban értenek hozzá, kicsiben gondolkodsz és egyáltalán nem értesz semmit. Általában MLM típusú projektekről beszélünk, ahol az adminisztrátorok részvényeket, csomagokat vagy csak üres levegőt próbálnak eladni a résztvevőknek.

Hasonló gondolatok merülnek fel egy kezdő fejében:
„Szerencsés fickó vagyok! Nem hallgatok azokra a szkeptikusokra, akik semmiben sem hisznek, hadd keressék továbbra is csekély száz dollárjukat. Szerencsém van, több tízezer dollárt kereshetek itt!”
Továbbá ha pár napig szépen keres, akkor tovább is ajánlja néhány ismerősének:
“Ne hallgass arra, amit az öregek mondanak! Túl pesszimisták, meg sem próbálják meglátni a nagy lehetőséget. Vállalj kockázatot és ne bízz senki tanácsában!
“.

Nos, hogyan végződnek ezek a magán akciók? Azt hiszem, mindenki tudja…

🪩 Közösségi Csatornáim, melyekhez Fontos csatlakoznod!

☄️ Kövesd Youtube csatornám és csatlakozz Discord szerveremhez, ahol megtalálható minden friss hír és néhány olyan projekt is, amely a honlapon nem.
Légy tagja a közel 1000 tagot számláló Discord szerveremnek!

💵 Üzleti ajánlatok⚙️ Világszerte
https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png

👫 Discord - Ahol Minden Megtalálható!

Discord Szerver

📹 Youtube - Minden Videó

Youtube Csatornám

📲 Telegram - Néhány infó

Telegram Csatornám

© 2023 A Te Üzleted @ Minden jog fenntartva | Nem vagyok sem befektetési, sem üzleti tanácsadó! | A feltüntetett cégek a saját álláspontomat tükrözik.

« Translate »