Az oldal hamarosan betöltődik. Kérlek várj...

 
PASSZÍV JÖVEDELEM SAJÁT HIRDETÉSI ROBOTTAL

PROBLÉMA - JELENLEG NEM AJÁNLOTT!!

INGYEN 50$-AL INDÍTHATÓ!
Használhatod csak valós vásárlásaid után pénzvisszatérítésre, de hirdetési csomagot is vásárolhatsz, melyet a robot kezel helyetted!
Ai.marketing Boltok
Töltsd fel akár a saját valós számládat vásárlásaid után
• Hivatalosan bejegyzett cég, külföldön 2017 júniusa óta működik
• Naponta körülbelül 2,6 millió látogató érkezik és 11 644 880 oldalmegjelenítés.
• A statisztikák alapján napi 33 122,35 dollárt kell keresnie a hirdetési bevételekből.
• A cég becsült értéke 24 179 317,81 USD.
• Több, mint 20.000 bolttal áll kapcsolatban (Microsoft, Nike, Adidas, Kaspersky, Google, Apple vagy Tesco, Lidl, Auchan, Shell stb)
• A robotod mindent elvégez helyetted, havonta legalább 25-35%-ot keres Számodra.
• Minden eladás esetén garantáltan megkapod a cashback összeg 55%-át!

Cég Bemutatása, Regisztráció, Webiroda Bemutatása, Befektetés menete, Ajánlói rendszer
Saját Bemutató

A videó alatt található linken tudsz regisztrálni a céghez.
NAGYON FONTOS, hogy kövesd a videóban elhangzó lépéseket a regisztrációval kapcsolatban.

OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN A LEÍRÁST

Először is a kötelező rész, melyre azért felhívnám a figyelmet (viszont jelenleg és szerintem még évekig az egyik legstabilabb lehetőség):
Én már tagja vagyok ennek a programnak, de nincs garancia arra, hogy Te is hasonló jövedelmet fogsz elérni, miután csatlakoztál ehhez a programhoz. Tudnod kell, hogy minden befektetés mögött van kockázat, és csatlakozásoddal elfogadod a kockázatot. Ne fektess be olyan összeget, amely esetleges elvesztése problémát okozhat számodra. Ha készen állsz, ahogy én tettem, olvasd tovább a részleteket.

Mit kell tudni a cégről?
  1. Az AI.MARKETING a Wexford Alliance Ltd (“Wexford”) amerikai és orosz szakértők bejegyzett védjegye (a cégről IDE kattintva olvashatsz).
  2. A cég külföldön 2017 júniusa óta működik, Magyarországon 2020-ban vált ismertté. Ötvözi a marketinget és a mesterséges intelligenciát.
  3. A mesterséges intelligencia (AI) napjainkban kivételes hozamot tud produkálni, havi legalább 25-35%-os megtérüléssel jár, az online hirdetések, az AI és a társult vállalkozások erejének kihasználása.
  4. Az egyre hatékonyabb és stabilabb robotok nap mint nap elemzik a piacot és algoritmusaik szerint automatikusan magas hozammal és kockázat nélkül kínálnak befektetéseket.
  5. A cég olyan nagy vállalatokkal kötött partneri kapcsolatot, mint a Lenovo, Microsoft, Nike, Adidas, Kaspersky, Google, Apple vagy Tesco, Lidl, Auchan, Shell, Lukoil, hogy néhány olyat is említsek, mely akár mindennapjainkban is jelen van. Több mint 20.000 bolttal áll kapcsolatban!
  6. Az ai.marketing a cikk írásának pillanatában 924. helyen áll az Alexa forgalmi rangsorában (ITT folyamatosan nyomon követhető az aktuális pozíció).

További adatok a cikk írásának pillanatában (2021. április 5.):
• Naponta körülbelül 2,6 millió látogató érkezik és 11 644 880 oldalmegjelenítés.
• A legtöbb látogató az Egyesült Államokból, Oroszországból és Egyiptomból érkezik.
• A statisztikák alapján napi 33 122,35 dollárt kell keresnie a hirdetési bevételekből.
• A cég becsült értéke 24 179 317,81 USD.

Mi az a MarketBot?

A Mesterséges Intelligencia technológiája elemzi a helyzetet, a viselkedést, és optimalizált módon meghatározza a belátható jövőbeni cselekvéseket.
A MarketBot-on keresztül tömeges hirdetéseket hoz létre, amelyek értékesítéseket generálnak ezeknek a vállalatoknak és partnereknek.
Online marketing esetén a MarketBot cikkeket választ a google lekérdezések, valamint a közösségi hálózatok trendjei alapján. Ezután egy szakemberekből álló csapat számos akciót indít, különösen nagy hozamú reklámkampányok kidolgozásával.
Így a platform akár 45% / hó nyereséget is generálhat, de legalább 25-35%-ot!
Ez magában foglalja a hagyományos passzív befektetéseket, valamint két partnerségi programot, amelyek közül az egyik többszintű karrierfejlesztést kínál. Ezen felül lehetőség van cashback-ek fogadására online és offline vásárlások esetén is, és ebből a szempontból az alap jelmondata tökéletesen meg van tervezve.

Az Ai.Marketing ötlete a maga módján egyedülálló, mivel valószínűleg még soha nem volt ilyen alapos cashback-beruházás megvalósítva. A felhasználóknak lehetőségük van úgymond reklám csomagot vásárolni, mellyel a robot dolgozik és az ügyfelek vásárlásai után cashback formájában kapjuk meg a jutalékokat. Személyes fiókodban részletesen megtekintheted, hogy az adott ügyfél melyik üzletben milyen összeget költött el és ebből milyen nyereséged keletkezett.

A rendszer garantált hozamot realizál minden hónapban, amely – ahogy korábban említettük – legalább 25-35%, de a befektetett összeghez képest akár 100% is lehet!
Csupán annyit kell tenned (példaként, mint a facebookon hirdetés esetében is),hogy feltöltöd a belső egyenleged, ezáltal biztosítod a robotodnak, hogy folyamatosan kereskedjen (ezt elegendő az első alkalommal feltölteni, később a jutalékkal fedezhető a költség)!

Sok pozitív visszajelzést hallhatsz a projektről, személyes számlák bemutatását, ahol láthatók a kifizetések és a befektetés gyors megtérülése.

Hogyan működik a MarketBot?

A nap 24 órájában, a hét minden napján. A globális termékelemzési és promóciós rendszer elemzi a közösségi média és a keresési lekérdezések trendjeit. Ezeket az elemzési eredményeket a regionális szempontból népszerűvé váló kulcsszavak és trendek kiválasztására használják.
A regionális trendeknek megfelelő termékeket és szolgáltatásokat elsősorban az alapján választják ki, hogy platformunk számos webhely cashback programjaihoz kapcsolódik (több mint 50 ilyen weboldal).

A marketingcsapat az adott régió trendjei alapján hirdetést hoz létre a Google Ad-words, a Yandex Direct, a közösségi média és más internetes platformok felhasználásával.

Miután a reklám által vonzott ügyfelek megvásároltak egy terméket vagy szolgáltatást, a Cashback Program Operator értesítést küld az API-n keresztüli pénzvisszafizetésről, és a személyes fiókjában megjelenik egy “Függőben” állapotú elhatárolás.

Miután a Cashback Program Operator megerősítette a vásárlást (ha az ügyfél például nem kéri a megvásárolt jegy vagy termék visszatérítését vagy visszaküldését), akkor megkapjuk a cashback összegének 55%-át, míg az ai.marketing webhely 45% -ot.

A cashback visszaigazolási ideje a cashback programtól függően, 16 és 83 nap között tarthat. A kapott cashback ezután megjelenik a “Cashback” számlán.

Az ai.marketing a cashback 45% -át főként a működési tevékenységek fedezésére és a MarketBot Protect alap támogatására használják. A MarketBot Protect alap fedezi az ügyfeleknek szóló kifizetéseket, amikor a vásárlók visszaküldik a terméket vagy a szolgáltatás visszatérítését kérik. Így a befektetőket nem éri veszteség, tehát minden cashback jóváírásra kerül, mert a cég ebből fedezi a “vissztermékeket”.

Honnan származik a pénz?

* Az üzletek vagy viszonteladók jutalékot fizetnek a cashback szolgáltatásért
* A MarketBot masszív reklámkampányok révén felelős az ügyfelek vonzásáért
* Amikor befektetsz, akkor a reklám egy részének vevőjévé válsz és így a cashback egy részének kedvezményezettjévé is.
* Megállapított befektetési megtérülést kapsz a megállapított cashback-eknek megfelelően

TÉRJÜNK A LÉNYEGRE!

Ahhoz, hogy a robot működjön nem szükséges tovább ajánlani a rendszert, a robot enélkül is dolgozik, viszont aki szeretné lehetősége van a továbbajánlásra, minden közvetett csatlakozó után első szintű jutalék jár, mely az ajánlott tag befizetésének és visszaforgatásainak 5%-a. Nincsenek mátrixok, bináris jutalékok, semmi egyéb.

A robot folyamatosan dolgozik, regisztráció után 48-72 órán belül elindít különböző reklámkampányokat ténylegesen jól működő webáruházaknak, ahonnan emberek milliói vásárolnak interneten keresztül a kölcsön 50$-ból, ezután ha továbbra is szeretnéd, hogy a robot dolgozzon, akkor minimum 70-80$-t kell feltölteni.

Ha mégis megáll, mert mondjuk nem vetted időben észre, hogy elfogyott a reklámköltséged, akkor újra beküldve pénzt 48-72 óra múlva a robot újraindul.

Ha ki szeretnéd próbálni rizikómentesen, javaslom, regisztrálj az 50$ aktiválásával (erről a regisztráció menete részben olvashatsz)!
Neked ezután SEMMI munkád nincs, mert a robotod teszi majd önállóan a dolgát! Csupán figyelned kell, hogy legyen reklámköltsége!

A robot elindulásával egyidőben vagy utána 1-2 nappal érdemes befizetned. Akár folyamatosan kisebb összegek feltöltésével is működőképes a robot, de aki teheti már az elején töltse fel azzal az összeggel az egyenlegét, melyet erre a projektre szán.

BÓNUSZ

Ha a regisztrált kártyáddal boltban fizetsz, érdemes eltenni a kapott blokkot, mert bizonyos üzletek számláit feltöltve, azok után is kapod a 1.5% cashback-et (ehhez nem szükséges a robottal kereskednek, egy ingyenes regisztráció után használhatod az oldalt pénzvisszatérítésre, pl tesco, auchan vásárlás, vagy tankolási számla feltöltésével).

Saját Cashback kártyát bocsájt ki a cég

Hamarosan pedig jön a cég saját cashback kártyája, melyre elő-regisztráció gyanánt 500ezer darabot ajánlottak fél áron és pár nap alatt el is fogyott ez a mennyiség. Ezen kártyával több partnercégnél azonnal fizethetünk majd, pénzvisszatérítéssel, de a részletek még később derülnek ki.

AI.MARKETING REGISZTRÁCIÓ LÉPÉSEI

Kattints az alábbi linkre a regisztráció megkezdéséhez. A linkemen keresztül hozzájutsz az 50$-os ajándékkártyához is.

Lapozz le majdnem az oldal aljára, ahol fogsz találni egy “Kap egy reklám költségvetés 50USD!” gombot. Kattints rá, ezen keresztül regisztrálj, így hozzá fogsz jutni egy 50$-os ajándékkártyához.

https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2021/08/ai_ref7.jpg

A felugró ablakban Kattints a Kék (lila) agyra a regisztráció megkezdéséhez. Fontos, hogy mindenképpen ezen keresztül csatlakozz, ne a direkt emailen keresztül, mivel az INB Network-ön keresztül kell csatlakozni a céghez!

https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2021/08/ai_ref8.jpg

Kattints a Register now vagy Fiók hozzáadása gombra

https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2021/04/inb1.jpg

Töltsd ki az adatlapot

https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2021/04/inb2.jpg

Regisztráció után lépj be és kattints az AI.MARKETING menüpontra

https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2021/04/inb5.jpg

Váltsd át a nyelvet magyarra

https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2021/04/inb6.jpg

Kattints BEMENET/BEJEGYZÉS gombra

https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2021/04/inb7.jpg

Kattints a kék színű “agy” gombra

https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2021/04/inb8.jpg

Válaszd ki az imént regisztrált fiókodat

https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2021/04/inb9.jpg

Lépj be az adataiddal

https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2021/04/inb10.jpg

Belépés után meg kell nézni a kis videót, majd adj nevet a robotodnak. Illetve elvileg már látszik az ajándék 50$-od a Reklám egyenlegben. Ha nem akkor menj a Feltöltés menübe, válaszd ki az Ajándékutalványt és add meg a következő Gift kódot:
LVUR-75OO-XZJO-WO3W

https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2021/04/inb11-1280x511.jpg

Az ajándék 50$ aktiválását követően 48-72 óra múlva a robot elkezd dolgozni, pár hétig fog menni és termel 15-20$ profitot, így aki szeretne befektetni érdemes minél előbb megtenni, hogy a robot ne álljon meg. Ha megáll, akkor szintén 48-72 óra még újraindul.

A robot ténykedése a Saját reklám menüpontban követhető nyomon, illetve a Sales menüben.

EGYENLEG FELTÖLTÉS, BEFIZETÉS MENETE

Elengedhetetlen egy köztes számla, amelyről feltöltöd az egyenleged, mert jelenleg a bankkártyás feltöltés szünetel. (Amint ismét elérhető lesz a bankkártyás befizetés, akkor egyszerűbben feltölthető az egyenleg, aki ezt preferálja)

Illetve bármilyen walletből feltölthető az egyenleged, ahonnan tudsz utalni bitcoin, ethereum vagy usdt-t például.

Érdemes BTC esetében Coinbase-ről feltölteni a számlát, mert itt minimális a tranzakciós költség.

A Payeer is jó megoldás (jelenleg nem érhető el), amelyhez íme a segítség, de feltölthető az egyenleg akár binance, crypto.com számlákról is.

PAYEER SZÁMLA REGISZTRÁCIÓ, VERIFIKÁCIÓ ÉS EGYENLEG FELTÖLTÉSE

AI.MARKETING EGYENLEG FELTÖLTÉSE PAYEER-EN KERESZTÜL

(JELENLEG A PAYEER FELTÖLTÉS NEM ÉRHETŐ EL)

Töltsd fel az egyenleged Payeeren keresztül. Lépj vissza az ai marketingbe keresd meg a Feltöltés menüpontot írd be az összeget és válaszd ki a Payeer lehetőséget, majd kattints a REPLENISH gombra.

https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2021/04/inb28.jpg

Az alábbi kép alapján válaszd ki a Payeer-nél az USD pénznemet.

https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2021/04/inb29.jpg

Ha minden stimmel hagyd jóvá és meg is történik a feltöltés. A pénz megjelenik felül a Reklám egyenlegnél és kb 48 óra múlva kezd el dolgozni. Amint dolgozik a pénzed eltűnik innen és átkerül a Saját reklám menübe és megjelenik a Reklám költségvetés alatt. A Statisztika menüben mindig figyelemmel kell kísérni, hogy a Reklám költségvetés és az Elköltött összeg között ne legyen 50%-nál kisebb különbség.

https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2021/04/inb30.jpg

OFFLINE CASHBACK - Saját számla feltöltése

Így aktiváld a menüpontot és itt töltheted fel a valós vásárlásaid után kapott számlát az oldalra

Cashback Shopping menü

https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2021/04/inb12-1280x631.jpg

Aktíválás után ezt fogod látni

https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2021/04/inb13-1280x617.jpg

Offline Cashback. Itt töltheted fel a saját számláidat. Először altíválni kell, kattints a visszatérítés igénylése gombra

https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2021/04/inb18.jpg

Olvasd el az infókat, majd kattints tovább

https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2021/04/inb19.jpg

Add meg a bankkártyád utolsó 4 számjegyét, válaszd ki a típusát és lépj tovább

https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2021/04/inb20.jpg

Ha minden ok kattints az Igen-re

https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2021/04/inb21.jpg

Ezután megjelenik az alábbi opció, ahol bármikor feltöltheted a számláid. Pl: Tesco, auchan, lidl, shell, lukoil, nike, adidas, mcdonalds, stb..

https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2021/04/inb22.jpg

Kiválasztod a boltot, dátumot, összeget beírod, feltöltöd a számlát, majd nyugta továbbítása és ennyi. A feltöltött csekk megjelenik a Sales – Offline vásárlás alatt.

https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2021/04/inb24.jpg

Ha minden ok kattints az Igen-re

https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2021/04/inb21.jpg
HÍREK - AKTUALITÁSOK AZ AI.MARKETING-EL KAPCSOLATBAN

💬 FRISS HÍREK - AKTUALITÁSOK - BESZÉLGETÉSEK A CÉGRŐL

👫 DISCORD KÖZÖSSÉGI SZERVEREMEN

ℹ️ Ha még nincs discord alkalmazásod itt töltheted le: https://discord.com/download
🔐 Ha már van discord fiókod csatlakozz szerveremhez az alábbi bannerre kattintva

💵 Üzleti ajánlatok⚙️ Világszerte
https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
👫 Ahol Minden Megtalálható!💬 Discord Közösségem
Discord - Közösségi Csoportom
error: Védett tartalom!