Az oldal hamarosan betöltődik. Kérlek várj...

 
 • 💰 Mi a kockázatok diverzifikálása? Történettel!
https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2023/09/Befektetesi_szabalyok_betartasa-640x360.png

Hogyan oszd be a tőkéd

A projektekbe történő befektetés a magas kamatok mellett magas kockázatokkal is jár. Általában ahol van pénz, ott vannak kockázatok is. Ezért azonnal döntsd el :), hogy vállalod-e a befektetés elvesztésének kockázatát. Ha nem, akkor jobb, ha nem veszel részt a befektetésekben (és bármilyen üzletben). Azok számára, akik készek kockáztatni, meghívlak erre a bemutatóra 🙂

A kockázatok csökkentése érdekében ismerned kell és be kell tartanod bizonyos szabályokat. A befektetésekben szerzett tapasztalataim alapján megosztom azokat a szabályokat, amelyeket mindig szem előtt tartok.
A cikkből megtudhatod azokat a fortélyokat, amiket mindig követek, miket kell végig vinni, illetve ellenkezőleg, mely műveleteket nem szabad alkalmazni. Nincs mellébeszélés, csak a kemény igazság, amelynek ismeretében folyamatosan nyereséges lehetsz. Térjünk rá a lényegre.

Fontos megérteni:

 • A HYIP rövidítés a High Yield Investment Program (magas hozamú befektetési program) rövidítése, ami azt jelenti a gyakorlatban, hogy ez a befektetési forma minden olyan befektetési programot magában foglal, amely magasabb passzív jövedelmet hoz, mint egy bankba berakott pénz
 • A befektetések lehetőséget adnak a bevételre, de nem garantálják a sikert. Ugyanez vonatkozik a projekt áttekintésekre is
 • Sikernek nevezzük, ha többet veszünk ki a projektből, mint amennyit befektettünk
 • A cégek nem minden esetben – inkább 99.9%-ban nem –  végeznek valós tevékenységet, csak a bevételek révén fedezik a kiadásokat.. amíg tudják. A célom, ezen cégek elkerülése.
 • Az úgynevezett “valós tevékenység” jelenléte, valamint a dokumentumok elérhetősége, vezetők nyilvánosságra hozatala nem garantálja a projekt e dokumentumok szerinti működését és nem zárja ki ugyanúgy a kockázatokat sem.
 • Bármely befektetési projektbe történő befektetésről minden befektető maga dönt, hogy kíván e pénzt befektetni! Nem hívlak sehova és nem kötelezlek befektetésre, minden céget saját magad is vizsgálj meg! A sikertelen befektetésekért egyedül Te vagy a felelős!
 • Befektetéskor ne feledd az aranyszabályt. Ne fektessen be többet, mint amennyit elveszíthetsz! Soha ne vegyél fel hitelt, ne kérj kölcsön. Csak rendelkezésre álló – “felesleges” – pénzt fektess be! Mielőtt azon gondolkodnál, hogyan lehet pénzt keresni ezzel a befektetéssel, mindig tedd fel magadnak a kérdést: Ha ezt a pénzt befektetem és elvesztem, mit fogok tenni? Ha a válasz nem tudom, akkor jobb, ha nem fektetsz be. Ha a válasz megvan, akkor fektess csak be!

Meddig fog menni a projekt?

 • Egy projekt élettartamát a tulajdonoson kívül senki nem ismeri. Ilyet felesleges megkérdezni, találgatni, mert nem tudjuk. Gondoljunk bele, ha ezt tudnánk, akkor mindenki nyerne 🙂
 • Viszont több szempont alapján behatárolható 1-2 esetben…vagy mégsem? 🙂
 • Figyelmeztető lehet akciók vagy irreális tervek későbbi hozzáadása a projekthez

Hogyan lehet pénzt keresni? Szabályok listája

1. Diverzifikálás

A stabilitás nem egy adott projekt kiválasztásában rejlik, hanem egy fenntartható portfólió létrehozásában. Bármilyen jó is egy projekt, egy cég vagy akár egy bank, előbb-utóbb be fog dőlni, egyszer vége lesz és ráfogják mondani, hogy csalás. De hogy ez mikor történik meg, senki sem tudja.

A tőke elosztása különféle kiváló minőségű projektekhez (lehetőleg legfeljebb 8 – 12% projektenként, de vannak kivételek) jelentősen megnöveli annak esélyét, hogy minden hónapban nyereséges leszel. Továbbá érdemes legalább 2 eWalleten tartanod a pénzed vagy a saját Safepal Cold Walleteden, mert előfordult már, hogy feltörték ezen pénztárcákat (ezen esetek nagyon ritkák, de érdemes ezt is szem előtt tartani).

2. Projektek továbbajánlása

Ajánlói jutalom lehet a többlet jövedelmed. Ha már rendelkezel tapasztalattal, van akiben megbízol a projekteket illetően, akkor ajánld tovább azon projekteket, melyben benne vagy. Megteheted közösségi oldalakon, honlapon, youtube csatornán, discordon vagy egyéb csoportokban. Írd le, hogy miért ezt a projektet választottad, oszd meg véleményed másokkal.

Hozz létre csoportokat a közösségi hálózatokon, nyiss YouTube csatornát, discord szervert, használd ki az internet nyújtotta lehetőségeket. Ugyanakkor soha ne garantálj semmit, ne ránts be senkit csak a jutalékért bármelyik projektbe, mindenképpen figyelmeztesd a kockázatokra.

3. Ne bízz a cég tulajdonosában

A projektbe való belépéskor ne mélyedj el teljes mértékben a cég történetében és ne bízz az adminisztrátor/tulajdonosban, mert nem lehetünk biztosak az információk valódiságában. Nekünk, befektetőknek csak a marketinget kell tanulmányoznunk: a befektetési feltételeket, a fizetési szabályokat, stb. Ha befektettél, ne dőlj be a tulajdonos / admin / bárki más nyálas beszédeinek. Kövesd az elvet, amiért az adott projektbe beszálltál.

4. Kezelj minden projektet, mint egy potenciális piramis egy jó történettel

Ez a szemlélet fegyelmezni fog téged és nem engedi, hogy szentül higyj a projektben.

Ismertem olyan internetes projekteket is, ahol valódi tevékenységet végeztek és a vezetők gyorsan eltapsolták az összes pénzt, sikertelen ügyleteket kötve (pl: forex, crypto). Igazi tevékenység folyt, de jobb lett volna, ha inkább nem lett volna igaz.
A potenciális befektetések esetében ebben az esetben sokkal nyereségesebb projektek találhatók, persze ehhez olyan admin/tulajdonos szükséges, aki nem szélhámos.

5. Többfiókos móka

A cégek nagy része nem enged több regisztrációt egy felhasználó részéről, sok esetben KYC-t (azonosítást) is kérnek. Soha sem szoktam preferrálni a több fiókot, még ha az adott cég nem is tiltja, mert ebből csak gondok lehetnek. Előfordulhat, hogy hirtelen kell KYC, ahol eddig nem volt szükséges és akkor bebukhatsz mindent. Ahol pedig tiltják ott egyértelműen a fiókod elvesztését eredményezi, de kifizetést biztosan nem fogsz tudni eszközölni. Ne válj önmagad ellenségévé. Az ilyen trükkök könnyen észlelhetők, és az összes fiók blokkolásával büntethetők. Az ilyen pénzveszteség kétszeresen sértő, mert a többi befektetőt is hátrányos helyzetbe hozhatják ezen befektetők kapzsisága.

6. Vigyázz a biztonságára

Ha nem gondolsz a biztonságra, veszélybe sodorhatod a befektetéseid. Vigyázz a postafiókodra, ez fontos rendszer a cégekhez, pénztárcákhoz. Külön email címed legyen a befektetésekhez! Ne nagyon reklámozd az email címed! Használj minden cégnél különböző, lehetőleg erős jelszavakat. Ne kattints ismeretlen linkekre! Ne fogadj el fájlokat!

7. Ne tévesszen meg az ígéret

Ha egy személy, aki meghív egy adott projektbe és garanciákról beszél, illetve hogy nincs kockázat azonnal hagyd figyelmen kívül. Ne is vitatkozz vele. Lehet egy újonc, aki embereket próbál toborozni, de ő maga nem ért semmit a projektből, vagy megpróbál elcsábítani egy csaló, aki mindent megígér, amit meg lehet ígérni, csak azért, hogy befektess alá..
Ezen ajánlatok nagyon gyakoriak, főleg telegram csatornán, ahol én is naponta kapom a szebbnél szebb ajánlatokat, mindenféle arab, ghánai, orosz illetőtől és 99%-uknak fogalmuk sincs az üzletről, csak a jutalék vonzza őket. Amikor elküldenek egy linket és állítják, hogy az oldal több hónapja megy és folyamatosan fizet, rengeteg felhasználó van, akkor igen, az újoncok egyből kaphatók lesznek. Viszont ha valaki már tapasztalt tudja mit kell ilyenkor megnézni és igen, nemrég kaptam egy hasonló ajánlatot. Az illető minden szépet elmondott, nagyon csábító volt a dolog (egy újoncnak)…kettőt kellett kattintanom és mindenre fény derült. Az oldal mindössze 24 napos volt (a több hónap helyett), viszont ez idő alatt közel 200ezer aktív!! felhasználót mutatott (micsoda?? 🙂 ) és ezen felhasználók összes befektetése 3000$ volt (hogyan? mindenki 0.01$-t rakott be?? 🙂 ). Tehát figyelni kell, ne szállj be ismeretlen vezetőhöz!

A garanciákkal kapcsolatban, csak egy szót írok… NINCSENNEK. Nem adnak semmilyen biztosítékot, amelyet megtarthatnál magadnak, ha a befektetett tőke nem térülne meg. A papírok és szerződések nem jelentenek garanciát. Tehát egyik cégben sincs semmilyen garancia a befektetésedre!

8. Próbálj időben beszállni

Minél hamarabb szállsz be egy üzletbe, annál több esélyed van a bevételre. Ezen a területen akik az elsők, ők biztosan magasabb hozamot érnek el, mint akik később csatlakoznak :). Ha fél év után lép be valaki az adott projektbe, akkor a legjobb cégek esetében is rizikóssá válik a profit..
Rizikós cégekbe csak az első napokon csatlakozz és fektess be, ezt minden esetben jelzem!

De nem kell erősen ragaszkodni a kezdő dátumhoz, mert egy kiváló minőségű, jól felépített, esetleg valós projektben akár sokkal több esély van a pénzszerzésre, mint egy “új jövevénynél” ami tegnap indult és éppen próbál talpra állni.

9. Ne flörtölj az újra befektetéssel

Válassz egy rövid időtartamot, amely alatt befizetéseket hajtasz végre (néhány naptól egy hónapig, a projekt jövedelmezőségétől függően), és ezt követően csak kifizetést kérj. Újra befektetést csak a kapott nyereségből szabad visszaforgatni és nem a teljes összeget annak érdekében, hogy bármilyen eredmény esetén pozitív egyenlegben maradhassunk!

Tartsd magad attól a vágytól, hogy további külső forrásokat fektess be a projektbe. A kezdő befektetők gyakran ezt teszik: először kis összeget fektetnek be, majd az első siker után rohannak plusz pénzt beutalni.

Ha van bevételed, amelyet be tudsz fektetni, akkor jobb, ha keresel egy másik projektet. Ha nincs éppen megfelelő lehetőség, akkor várj! Gyűjts információkat, eljön az idő és lesz egy újabb vonzó projekt.

10. Mindig utald ki a pénzt, ha nem szeretnél visszaforgatni. Ne álljon a webirodában

Pénzt spórolni a webirodában butaság és nem biztonságos. A lehető leggyakrabban utald ki a felesleges pénzed. A webirodában lévő összegek csak számok, semmit nem érnek addig, amíg nem utalod ki a pénztárcádba. Ne tartogasd bent, ha nem fogod felhasználni vagy ha túl magas a visszaforgatási összeg. Inkább utald ki és később rakd vissza.

11. Ne kösd le magad egyféle befektetésben

Amikor valaki kijelenti, hogy “csak ebbe és ebbe a projektbe fektetek”, szándékosan kényelmetlen helyzetbe hozza magát, mert bármennyire is menő és nagyszabású egy projekt, előbb-utóbb átverés lesz, tehát vége lesz. Ekkor az ember elkezdi keresi a következő projektet, majd újra a következőt. Nem szabad lekötni magad egy projektél – DIVERZIFIKÁCIÓ!

12. Figyelj a figyelmeztetésekre

A projekt bezárás, átverés előhírnöke, ha időben “hallod”, akkor lehet ideje a befektetések kivételére, még maga a cég bezárása előtt. Ha van erre lehetőség. Erről külön cikk itt található

13. Ne kritizáld a projektet, és ne terjessz pletykákat

Semmilyen esetben ne mutassunk nyilvánosan negatív dolgokat, hiányosságokat a projekt irányába, amelyben pénzünk van. Az ilyen intézkedések soha nem segítettek, viszont gyakran ártottak. Ugyanez vonatkozik a figyelmeztetésekre: irreális promóció kezdődött! Ne ess pánikba, ne írj csevegésekbe és megjegyzésekbe, hanem nyugodtan fogadd el, figyelmeztesd partnereid.

Amíg a projekt fizet, nem érdemes negatívan beszélni a munkájukról és pletykákat terjeszteni, mert ez negatívan hathat a projektre. Elegendő akkor, ha valóban nem fizet már.

14. A pénz szereti a csendet?! A pénz szereti a képernyőképeket! 🙂

Valószínűleg észrevetted, hogy discord csoportomban a projekteknél nincs az a nagy komment áradat, az emberek csak arról beszélnek, vagy azt kérdezik meg amire tényleg kíváncsiak. Ha minden csendben zajlik, akkor az azt jelzi, hogy a cég valóban működik és mindenkinek tiszta minden.

15. Ne várd meg a Számodra kényelmes fizetési rendszerek hozzáadását

A projektek gyakran csak néhány fizetési rendszerrel kezdenek dolgozni, így az elején nem fektetnek be sok pénzt. A többi fizetési rendszer sokszor fokozatosan csatlakozik: például egy hét vagy egy hónap múlva. Tehát azonnal fektess be a rendelkezésre álló lehetőségek egyikével, ha tényleg érdekel a projekt!

Jobb pénzt váltani és befektetni, mint várni a kényelmes fizetési rendszer hozzáadására. Igen, néhány százalékot veszítünk a tőzsdén, de ha várunk egy kényelmes coinra, akkor elveszítjük a jövedelmezőséget, amit kaphattunk volna és ami a legfontosabb, növeljük a részvétel kockázatát.

16. Légy óvatos azon befektetésekkel, ahol csak kriptovalutát fogadnak el és ugyanakkor  befektetéseket dollárra váltják

Miért? A válasz egyszerű, csak elég számolgatni. Képzeljük el, hogy a bitcoin árfolyama 10.000$, egy negyed bitcoint fektetünk be, 2.500$ jelenik meg az egyenlegen. Az idő múlásával a profit 50%-kal nő. De a BTC árfolyama sem áll meg és 50%-kal emelkedik. A nyereségünk 3750$.

Ezt az összeget visszaváltjuk és ugyanott vagyunk, mint amikor elindultunk, hiába az 50% profit, mert a BTC is nőtt 50%-ot. Befektetettünk, kockáztattunk és csak visszakaptuk a pénzünket! Ha a BTC 60%-al nőtt volna vagy 100%-kal? Akkor már mínuszban is lennénk!
Tehát ilyen esetben, ha a cég elfogad USDT-t, akkor USDT-t fizess be!

17. Ne hagyd figyelmen kívül a szponzoroddal való együttműködést

Egy jó szponzor mindig válaszol a kérdéseidre, tanácsokat ad, segít a befektetésekben, regisztrációkban, ha szükséges, mivel ő már benne van az üzletben.
Keress bátran 🙂

🪩 Közösségi Csatornáim, melyekhez Fontos csatlakoznod!

☄️ Kövesd Youtube csatornám és csatlakozz Discord szerveremhez, ahol megtalálható minden friss hír és néhány olyan projekt is, amely a honlapon nem.
Légy tagja a közel 1000 tagot számláló Discord szerveremnek!

💵 Üzleti ajánlatok⚙️ Világszerte
https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png

👫 Discord - Ahol Minden Megtalálható!

Discord Szerver

📹 Youtube - Minden Videó

Youtube Csatornám

📲 Telegram - Néhány infó

Telegram Csatornám

© 2023 A Te Üzleted @ Minden jog fenntartva | Nem vagyok sem befektetési, sem üzleti tanácsadó! | A feltüntetett cégek a saját álláspontomat tükrözik.

« Translate »