Az oldal hamarosan betöltődik. Kérlek várj...

 
VM Trade

Heti 10-12%, befektetési tervtől függően

Megbízható, 3 éve bináris kereskedéssel foglalkozó magyar úriemberek dinamikusan fejlődő magyar projektje

A regisztrációs lapon a “Who invited you/Ki hívott meg” részben nem minden esetben tölti ki a szponzor nevét. Ha üres, akkor kérlek add meg az “ateuzleted” felhasználónevet!

❗️ Magyar Projekt❗️

NAGYON FONTOS, HOGY A NAGYON GYORS NÖVEKEDÉS VÉGET VALÓSZÍNŰLEG MÉG NÉHÁNY HÉTIG LEHET BESZÁLLNI, UTÁNA LEZÁRJÁK A BEFIZETÉS LEHETŐSÉGÉT, MIVEL MAXIMALIZÁLJÁK A TELJES BEFEKTETÉSI ÖSSZEGET!

Megbízható, 3 éve bináris kereskedéssel foglalkozó magyar úriemberek dinamikusan fejlődő magyar projektjét szeretném bemutatni nektek. A bináris kereskedéssel lehetőség nyílik a magas profit szerzésre, de természetesen, mint minden kereskedés esetén, benne van a kockázat is, viszont 11 hónapja tudják a heti minimum 12-15% profitot hozni.
Jelenleg 50% tőkevédelmet garantálnak és a cél a 100% tőkevédelem elérése. A tőkét és számlát az élő VIP zoom-on is megmutatták.

🏠 A projekt üzemeltetői megtalálhatók, létező személyek, folyamatosan jelen vannak a projekthez tartozó telegram csatornán. A trader Belgiumban élt, 2023 áprilisban költözött haza és innentől csak a kereskedéssel foglalkozni. Személyes találkozót is szerveznek és zoom meetingeket, melyből már az első meg is lett tartva, ahol bemutatták a Kereskedési számlát a rajta lévő összeggel és a tőkevédelmet garantáló számlát is.

✅ A kereskedések jelenleg hétfőtől csütörtökig történnek, természetesen ügyelve a tőkére, így sok úgymond kisebb 1000-2000$-os kereskedés történik, melyek jelenleg 80-82%-os sikerességgel záródnak.
✅ Alig néhány hét alatt több, mint 200.000$ befektetés érkezett hozzájuk, viszont nem lehet a végtelenségig menni, így egy idő után lesz egy határ, amikor már nem lehet befektetni hozzájuk, így érdemes időben lépni.
✅ A befektetett tőke bármikor kikérhető

📘 Roadmap – Utiterv 👉 A srácok hosszútávra terveznek, akár copy trading opció is kialakításra kerülhet a későbbiekben.
Pozitívum, hogy a nevüket adják a projekthez és bármikor elérhetőek, ezt megerősítve hamarosan személyes találkozót is szerveznek.

⏳ Jelenleg 4 csomag közül választhatunk::
🔹 Base Pack, minimálisan 250$-tól indítható, heti 10%-ot kínál és legkésőbb hétfő 12 óráig el kell helyeznünk a befektetésünket, hogy már pénteken megkapjuk az első hozamunkat.
🔹 Premium Pack, melyhez minimum 5.000$ szükséges és havi 50% hozam íródik jóvá.
🔹 Base Vip, mely esetén 10.000$ a minimum beszállási összeg, heti 12%-ért cserébe és jogod lesz a VIP telegram csoporthoz is.
🔹 Premium VIP, ahol 60% hozam íródik jóvá havonta és szintén VIP telegram tagságot kapsz.

📈 Ezen 4 csomag választható jelenleg és fontos, hogy a heti csomag esetében hétfő 12 óráig el kell helyeznünk a befektetésünket, hogy már az adott hétre megkapjuk a profitot, mivel a kereskedések hétfő és csütörtök között zajlanak. Egyéb esetben csak a következő héttől él a befektetés. Ez a havi csomagokra NEM vonatkozik.
A heti csomagoknál minden esetben pénteken van jóváírás, a havi csomagok esetén pedig pontosan 30 nap múlva.

💵 A hozam jóváírás minden csomag esetében a kiválasztott opció szerint bonyolódik le, melyek a következők lehetnek:
– Választhatjuk, hogy csak a profitot fizessék ki, ebben az esetben minden pénteken kiutalják számunkra a profitot a megadott walletre.
– Választhatjuk azt is, hogy utalják ki a profitot és a tőkét is, ebben az esetben minden befektetésünk és a hozam is kiutalásra kerül a pénteki napon.
– A 3. opció pedig, hogy a hozam automatikusan visszaforgatásra kerüljön, tehát kamatos kamat elven a következő héten a hozammal növelt tőke dolgozzon számunkra.
– Illetve van egy negyedik opció, ami nem választható, de sokan ezt követik. Tehát ha kikérjük a profitot, akkor adott százalékot újra befizethetünk az adott tervbe a másik részét pedig realizáljuk. Így a realizálás mellett növeljük a bent lévő tőkénket is. Fontos, hogy az első minimum 250$ összeg után, visszaforgatáskor már nincs meghatározott minimum összeg, tehát kisebb összeg is beutalható, akár minden héten.

A havi csomag esetében hasonló opciók állnak rendelkezésünkre, csak 30 naponta történik a hozam jóváírás.

📥 Befizetési lehetőségek USDT TRC20 ás Binance Pay.
📥 Kifizetési lehetőségek: USDT TRC20 ás Binance Pay.

📱 Ha csatlakozol a csapatunkba, akkor hozzáférést kapsz a discordon lévő privát szobához, ahol több belső információt is megosztunk, többek között megtekintheted a VIP zoom meetingeket illetve a discordon a beszélgetés szobában jogod lesz hozzászólni.

Ha felkeltette az oldal a figyelmed, akkor az alábbi linkre kattintva tudsz a weboldalon keresztül regisztrálni, mely semmi kötelezettséggel nem jár, a regisztráció ingyenes.

A regisztrációs lapon a “Who invited you/Ki hívott meg” részben nem minden esetben tölti ki a szponzor nevét. Ha üres, akkor kérlek add meg az “ateuzleted” felhasználónevet!

A honlap jobb felső sarkában válts át magyar nyelre, így minden teljesen egyértelmű lesz. A regisztrációs lapon a “Ki hívott meg?” részben nem minden esetben tölti ki a szponzorod nevét. Ha üres, akkor kérlek add meg az “ateuzleted” felhasználónevet, melyet egyben írva írj be, hogy a csapatunk tagja legyél. Regisztráció után, ha szeretnél befektetni, kattints a Főoldalra, ahol kicsit lejjebb lapozva csak egyszerűen válaszd ki a számodra szimpatikus csomagot, kattints alatta a “Vedd meg most” gombra. Add meg a felhasználóneved, a beutalni kívánt összeget, a tárcád címát, ahonnan beutalsz és válaszd ki mely csomagba szeretnél befektetni, majd kattints a Küldés gombra. Ezután kapsz egy beutalási címet, lépj át a tőzsdédre és végezd el a beutalást. Beutalás USDT TRC20 hálózaton vagy Binance Pay-en keresztül lehetséges és kalkuláld hozzá a fee-t is a tőkéhez.

Ha további segítségre lenne szükséged, csatlakozz az alább található discord szerverünkhöz!

💬 FRISS HÍREK - AKTUALITÁSOK - BESZÉLGETÉSEK A CÉGRŐL

👫 DISCORD KÖZÖSSÉGI SZERVEREMEN

ℹ️ Ha még nincs discord alkalmazásod itt töltheted le: https://discord.com/download
🔐 Ha már van discord fiókod csatlakozz szerveremhez az alábbi bannerre kattintva

🪩 Közösségi Csatornáim, melyekhez Fontos csatlakoznod!

☄️ Kövesd Youtube csatornám és csatlakozz Discord szerveremhez, ahol megtalálható minden friss hír és néhány olyan projekt is, amely a honlapon nem.
Légy tagja a közel 1000 tagot számláló Discord szerveremnek!

💵 Üzleti ajánlatok⚙️ Világszerte
https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png

👫 Discord - Ahol Minden Megtalálható!

Discord Szerver

📹 Youtube - Minden Videó

Youtube Csatornám

📲 Telegram - Néhány infó

Telegram Csatornám

© 2023 A Te Üzleted @ Minden jog fenntartva | Nem vagyok sem befektetési, sem üzleti tanácsadó! | A feltüntetett cégek a saját álláspontomat tükrözik.

« Translate »