Az oldal hamarosan betöltődik. Kérlek várj...

 
BISWAP

BSC hálózaton, NFT Marketplace, GameFi, Staking & Farming, Éves szinten akár 500%-os hozam

A Biswap az első decentralizált csereplatform a piacon, amely háromféle áttételi rendszerrel és a legalacsonyabb platform tranzakciós díjakkal (0,1%) rendelkezik . Decentralizált csereplatform a BEP-20 tokenek cseréjéhez a Binance Smart Chain hálózaton. Ez a hálózat kiváló sebességet és sokkal alacsonyabb hálózati tranzakciós költséget garantál. A Biswap nagyon hasonlít a korai szakaszában lévő PancakeSwap-hoz, de erős közösséggel rendelkezik. Ugyanazzal a PancakeSwap-pal összehasonlítva itt 2-szer alacsonyabb a díj, és valójában ezért kezdtek el itt váltani az emberek, mert több tízezer dollár váltásakor ez elengedhetetlen.
Alap Információk
ℹ️ Domain név : 2020. augusztus 19. - 2027. augusztus 19.
🏳️ Angol nyelven érhető el
🗓 Hivatalos indulás: 2021. május 24.
💵 Minimális befektetés: 1$-tól;
♻️ Befizetési lehetőségek: BNB, LTC, TRX, USDT, stb (Binance Smart Chain (BEP-20)-on keresztül)
🔹 A design egyedi, SSL titkosítás
🔹 Szkript, Tárhely, Ddos védelem – Cloudflare
✅ A világhírű Certik cég teljeskörű auditja
A platform fejlesztői arra törekszenek, hogy kiváló minőségű termékeket és szolgáltatásokat nyújtsanak. A Certik ellenőrzése egyetlen kritikus hibát sem talált.
https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2021/11/biswap3-640x253.png
Biswap gazdasági modellje (Tokenomics)
Token szimbólum: BSW (Biswap Private Token)
Rendszer: Binance Smart Chain (BEP-20)
Maximális készlet: 700 000 000 BSW token
Felajánlás kezdete: 10 000 000 BSW tokentől (likviditási, marketing és stratégiai partnercélokra allokálva)
Szerződés címe: https://bscscan.com/token/0x965f527d9159dce6288a2219db51fc6eef120dd1
https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2021/11/biswap4-640x189.png
A Biswapról

Ha röviden áttekintjük a jelenlegi előnyöket, a következőket látjuk

 • Hivatalos partnerség a Betfury kripto kaszinóval, amely nemcsak elkezdte népszerűsíteni a Biswapot, hanem már összekapcsolta az oldalak közötti cserét és magát a BSW token használatát kripto kaszinóik keretein belül.
 • Egyedülálló dizájn, ami nagyon hasonlít a Betfury kripto kaszinó dizájnjához és bár ez hivatalosan nincs megerősítve, szerintem a fejlesztők és a hosszú távú munka céljai is megegyeznek.
 • A CERTIK Company által teljesített intelligens szerződés-audit – A Binance intelligens lánc hálózatának legtekintélyesebb és legtekintélyesebb vállalata, és a nagybefektetők megbíznak benne.
 • Zárolt likviditás 8 millió BSW tokenhez
 • Biztosítási alap a SAFU kriptotárolón keresztül: Azok számára, akik nem ismerik, a SAFU egy vészbiztosítási alap a csere összes felhasználója számára. 2021 májusától az összes kibocsátott tokenek 1%-a egy adott pénztárcába kerül, hogy vészhelyzet esetén megóvják az összes felhasználót és pénzeszközeiket. Minden pénzt külön pénztárcában tárolnak!
 • Alacsony jutalék, ami cserénként csak 0,1%. Sőt, a fele (0,05%) azoknak megy, akik likviditást biztosítottak, a második fele (0,05%) pedig a BSW token visszavásárlására megy tovább égetésre.
 • Külön likviditás a cseréhez: ez óriási plusz, mivel az azonos iparágban működő vállalatok túlnyomó többsége a PancakeSwap pool-ot használja.
 • Farms LP: A Biswap Farms többféle gazdálkodási lehetőséget kínál felhasználóinknak. Stakelheted tokenjeid és cserébe BSW tokeneket szerezhetsz. Számos likviditási párt ösztönözni fogunk azáltal, hogy felajánljuk Likviditásszolgáltatóinknak, hogy LP tokenjeiket a farmjainkra tegyék.
 • Launchpools – A szirupkészletek analógja, ahol BSW tokeneket stakel-hetsz és új tokeneket kaphatsz.A Biswap Launchpool a bányászat kevésbé erőforrás-igényes alternatívája. Lehetővé teszi, hogy a tokenek használatával több tokent szerezzen ingyenesen. Egyszerűen fogalmazva: zárolja kriptovalutáját, hogy jutalmakat kapj.
 • A BSW tokeneket rendszeresen égetik el: A hivatkozó nélküli fiókokból származó összes jutalmat a BSW token égetésére használják fel; A kereskedési díjak 50%-a a BSW tokenek piacról történő visszavásárlására és elégetésére szolgál.
 • Valós idejű statisztikák a főbb tőzsdékről. Apróság, de lehetővé teszi, hogy megnézzük, hányan vásárolnak BSW tokeneket.
Hasznos infók

Ahhoz, hogy egy olyan projektet, mint a Biswap, jól megértsünk, meg kell érteni a kapcsolódó kifejezések definícióit és fogalmait, a következőket kell tudni:

 • Exchange/ Csere: Érmék/zseton vásárlása és eladása
 • DEX: Decentralizált tőzsde, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy közvetítő nélkül kereskedjenek kriptovalutákkal
 • TVL: Total Value Locked. Ez a DeFi protokollban zárolt teljes összeg mutatója.
 • Defi: Decentralizált pénzügy. Egy teljesen új monetáris rendszer, amely nyilvános blokkláncokon alapul
 • BSC: Binance Smart Chain – A Binance saját blokklánc platformja, Ethereum virtuális gépen fut, párhuzamosan fut a Binance Chainnel (régi verzió)
 • BEP20:  A Binance Smart Chain BSC-n futó tokenek szabványa, hasonló a TRC20-hoz vagy az ERC20-hoz
 • Farm: a „farm érme” azt jelenti, hogy az érmét a tőzsdére történő befizetéshez használja, és csatlakozik a gazdasághoz (likviditást biztosít a projekt számára), hogy nyereséget kapjon.
 • Likviditás: egy eszköz azon képességére utal, hogy könnyen készpénzre váltható.
 • Launchpools: olyan platform, amely lehetővé teszi, hogy meglévő kriptovalutáinkat új tokenek fogadására használjuk.
 • Tét (vagy Staking): a saját kriptovalutával való „ tét ” vagy „tőke-hozzájárulás”
Biswap farmok
A Farming egy passzív bevételi lehetőség, amely lehetővé teszi, hogy megsokszorozd a kriptot magas THM mellett azáltal, hogy likviditást biztosít a kiválasztott tokenpárral.
Miután biztosítottad a Biswap likviditását, LP tokeneket kapsz, amelyeket később stakelhetsz a Farm engedélyezésével és BSW jutalmakhoz juthatsz. (Én ezt a részét nem használom)
https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2021/11/biswap5.png
🚀 Biswap 📈 BSW Token ℹ️ Projekt Bemutatása 💥 Váltás 📊 Stake 🔥 Pool 💰 NFT 🍀 Pancakeswap hasonmás
Regisztráció menete

1️⃣ Az első lépés, hogy telepítsd a Metamask wallet bővítményt a böngészőhöz és készíts egy metamask tárcát, ha még nincs. Fontos, hogy Android telefonon nem működik! Ha kész a tárca, akkor add hozzá a binance smart chain-t. Ezeknek a menete az alábbi linken érhető el!

💥 Binance Smart Chain adatok
Network Name: Smart Chain
New RPC URL: https://bsc-dataseed.binance.org/
ChainID: 56
Symbol: BNB
Block Explorer URL: https://bscscan.com

2️⃣ Kattints az alábbi linkre a csatlakozáshoz

3️⃣Tölts fel a metamask-ra BNB-t a binance számládról, ha megvan akkor a biswap oldalán jobb felül nyomj a Connect wallet gombra, majd válaszd a Metamask-ot és fogadd el a hozzákapcsolást.

Ezután menj a Biswap Exchange menübe a Swap fülre és az alábbi kép alapján a kívánt BNB-t váltsd át BSW-re (ez a Biswap tokene). A Feltöltött BNB 2-3%-t hagyd meg a fee-k miatt.
Tehát a from mellé BNB és a to mellé BSW-t állíts, majd Swap.
Ekkor a kívánt mennyiség a metamask számládon át fog váltódni BSW tokenné.

https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2021/11/biswap_exchange.png

4️⃣ Launchpools

Ez számomra az egyik legjobb lehetőség, mert a BSW Stake-ben nagy potenciál van, de a stakelést bármikor meg is szüntetheted!

Kattints a Launchpools – Stake BSW menüre, válaszd ki hogyan szeretnéd stakelni a BSW-t. Amikor rányomsz az Approve BSW gombra hozzácsatolja a Metamask számlád, majd ha ez megvan akkor jelenik meg a + és – gomb, amelyek segítségével be tudod állítani a stakelésre szánt összeget.

Auto Compound: teljesen automata, ahogy be stakeled a BSW-t ő automatikusan dolgozik vele és jelenleg éves szinten kb 125%-ot hoz, de a hozam percenként jóváíródik számodra és ő automatikusan visszaforgatja, tehát kamatos kamat elven működik.
Earn BSW: Ugyanúgy be stakelheted ebbe is, de itt a hozamot a Harvest gombbal neked kell majd mindig begyűjteni mondjuk minden este vagy ahogy gondolod és ez viszont a Metamaskodon fog jóváíródni!

 • A hozam összegyűjtéshez kattints a Szüret (Harvest) gombra
 • Kattints a + gombra a további összeg befektetéséhez
 • Kattints a – gombra a befizetés kifizetéséhez
 • Kattintson a Compound elemre a Stakingből származó nyereség újrabefektetéséhez.

Hasonlítsd össze a BSW jelenlegi 1,1 dolláros árát a Pancakeswap CAKE tokenjének árával, ami jelenleg 14,9 dollár, ami azt mutatja, hogy a BSW potenciálja még mindig hatalmas!

https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2021/11/biswap_launchpools.png
https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2021/11/launchpool-biswap.png

5️⃣ NFT Marketplace

Itt vehetsz robotokat, melyek termelnek neked. Részletek Hamarosan..

💬 FRISS HÍREK - AKTUALITÁSOK - BESZÉLGETÉSEK A CÉGRŐL

👫 DISCORD KÖZÖSSÉGI SZERVEREMEN

ℹ️ Ha még nincs discord alkalmazásod itt töltheted le: https://discord.com/download
🔐 Ha már van discord fiókod csatlakozz szerveremhez az alábbi bannerre kattintva

💵 Üzleti ajánlatok⚙️ Világszerte
https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
👫 Ahol Minden Megtalálható!💬 Discord Közösségem
Discord - Közösségi Csoportom
error: Védett tartalom!