Az oldal hamarosan betöltődik. Kérlek várj...

 
COOPONS - ELŐ-REGISZTRÁCIÓ

Cashback Projekt, Saját aggregátorral

Cyril és David üzlete az Ai Marketing hibáit kijavítva!?
Csatlakozz az elsők között! 🎯

A Projekt Bemutatása, Regisztráció menete és Webiroda bemutatása

A videóban mindent megtudhatsz a Projektről

❗️ Az Ai Gestion csapatától ❗️

📅 Elő-regisztráció kezdete: 2023. Július 28.
📅 Csatlakozásom dátuma: 2023. Július 29.

🔹 Aki nem ismerné a francia csapatot, Ők voltak azok, akik a több mint 3 éve indult és 2 évig üzemelő ai.marketing-re külön honlapot csináltak, ahová konvertálni lehetett az ai.marketing accountunk befektetési adatait, így mindenféle statisztikát, előrejelzést kalkulálhattunk a honlapjukon keresztül, mely a mai napig él és megtekinthető, melyet anno én is megosztottam veletek. Minden ai.marketinggel kapcsolatos információról első kézből tudtak és korrekten tájékoztattak minden fejleményről. Aki nem ismerte volna még az ai.marketinget, vagy nem tudná a hátterét, hogy miért is lett végül több év után vége a projektnek, röviden az ai.marketing aggregátorai harmadik fél kezében voltak és ezek nem fizettek az ai.marketing felé, így ők sem tudtak a továbbiakban jutalékot fizetni számunkra.

⏳ 2 francia úriemberről van szó az Ai Gestion esetében, akik ezt a projektet üzemeltetik, nevezetesen Cyril és David, akik teljesen transzparensek. Több évnyi tapasztalataikat felhasználva körülbelül 1 éve fejlesztik a Saját aggregátorukat, tehát itt nem fordulhat elő az ai.marketinghez hasonló probléma, mivel az aggregátorok a saját kezükben lesznek. Az aggregátorok lényege, hogy egyesíti a cashback partnereket, a mesterséges intelligencia pedig vizsgálja az aktuális trendeket és ez alapján hirdetéseket generál, melyeken keresztül potenciális vásárlókat irányít a megadott webhelyekre affiliate linken keresztül, és ha vásárlás történik, akkor abból a cégnek jutaléka keletkezik és ebből mi is részesülünk.

🇫🇷 A honlap francia nyelvű, de például chrome-on belül automata fordítással egyszerűen le lehet fordítani.
Már most elég sok funkció elérhető a webirodában és a honlap is egyre pofásabb, de még nem minden működik.
Hamarosan angol nyelven is elérhető lesz a honlap, de még annyira az elején vagyunk, hogy valóban az elsők között csatlakozhatsz minden költség nélkül, teljesen ingyen és ha szimpatikus a projekt, akkor ajánlhatod tovább ismerőseid részére. A későbbiekben, amikor minden elérhető lesz, dönthetsz róla, hogy szeretnél-e teljes mértékben belevágni.

🔹 Egyelőre csak a regisztráció lehetséges!

🔹 Egy cashback programról beszélünk, a webirodában már elérhető elég szép számú cashback partner, mint például többek között a Booking, Shein, AlịExpress és a termékeik, melyekből ha vásárolunk már cashback-ben részesülünk, de nem feltétlenül ezért szeretnénk belevágni ebbe a projektbe.
Jelenleg az előregisztráció zajlik, de a webirodában már elérhető néhány európai kiskereskedelmi és a francia nyelvű online/offline üzlet vagyis partner, mint például a Booking, Shein, AlịExpress melyben történő vásárlások illetve szolgáltatások igénybevétele esetén cashbackben részesülhetünk. Viszont nem feltétlenül ezért szeretnénk belevágni ebbe a projektbe.
A többség a tapasztalataim alapján inkább a befektetési részt várja, ami később fog elindulni, és ahol az általunk befektetett összeg alapján az aggregátor és az ai segítségével passzív jövedelemre tehetünk majd szert.

🔹 A csapat gőzerővel dolgozik a honlap fejlesztésén.
👉 Az első fázis az imént már említett cashback platform, tehát ha olyan oldalon szeretnénk vásárolni, mely a coopons partnere, akkor ha a webirodából kattintunk át tegyük fel a bookingra és így foglalunk szállást, akkor már most cashbacket, magyarul a honlapon feltüntetett kedvezményt, pénz visszatérítést kapunk a coopons-tól. Ez már működik is, aki regisztrált már igénybe is veheti ezt a szolgáltatást.

     👉 A második fázis lesz a marketing eszközök elindítása a Cashback platformon, az automatizálás, amikor is a befektetett pénzünket felhasználva hirdetéseket generálnak az aggregátorok számunkra és ha bárki ezen a hirdetésen keresztül vásárol, akkor cashbacket kapunk vissza. Jelenleg ezen dolgoznak, mely néhány hét/hónap múlva indulhat el és ez lesz a projekt érdemi része, amelyre mindenki vár.

     👉 A végső cél pedig, hogy a rendszer teljesen függetlenül/automatikusan tudjon működni minden külső tényezőtől, például a nagy befektetőktől.

🔹 Ami számomra nagyon biztató, hogy a fő be- és kifizetési process a honlapon feltüntetett és a minap a két tulajdonos által megerősített infók alapján a Visa és Paypal lesz.
Tudjuk, hogy a Paypalnak szigorú feltételei vannak és a banki utalás/bankkártyás fizetés sem gyakori opció ezen üzletek esetében, így ha valóban ez lesz az irány akkor az nagy pozitívum lesz ebben a projektben.
Mivel a honlap még csak francia nyelven érhető el, még a fejlesztés folyik, emiatt kevesen ismerik, így ha minden a tervek szerint alakul a fejlesztéssel kapcsolatban és angol nyelven is elérhető lesz a honlap, akkor a későbbiekben hatalmas robbanás várható. Természetesen a későbbiek folyamán további nyelveket terveznek a rendszerhez adni, véleményem szerint a magyar nyelv sem elképzelhetetlen.

💵 Befizetési lehetőségek között ott lesz a Visa és paypal is, melyek már fel vannak tüntetve a webirodában!

🔥 Az Előregisztráció 2023. Július 28.án indult, így tényleg az elsők között csatlakozhatsz ehhez a lehetőséghez, mindezt teljesen ingyen.

Ha csatlakozni szeretnél a projekthez, akkor Kérlek az alábbi linken tedd 👉 REGISZTRÁCIÓ
Mindenképpen email címmel regisztrálj (ne google vagy facebook fiókkal)
Ha chrome-on regisztrálsz, akkor egyszerűen le tudod fordítani a francia oldalt magyar nyelvre, de francia nyelven is nagyon egyszerű a regisztráció.

Bal oldalon ellenőrizheted, hogy valóban hozzánk csatlakozol-e, illetve a böngésző címsorában az ajánlói kódunkat is láthatod.

A regisztrációs űrlapon mindössze egy Email címet kell kell megadnod, erősen ajánlott gmail-es email cím, majd adj meg egy erős jelszót és alatta még egyszer írd be a megadott jelszavad. Ezután a nagy piros gombra kattintva el is készül a regisztrációd.

📨 Ha csatlakoztál a projekthez, Igényeld meg a Csapattagságot a 📩│ticket-nyitása menüben, hogy hozzáférj a további segédletekhez, Beszélgetés/Hírek szobához, ahol minden fontos információ elérhető lesz. Ha még nincs discordod, akkor egyszerűen letöltheted és telepítheted, majd EZEN a linken tudsz a szerverünkhöz csatlakozni.

‼️ Még egyszer kihangsúlyozom, hogy nem kell majd terméket vásárolnunk, hanem a befektetett pénzünket a cég által fejlesztett aggregátorok és mesterséges intelligencia révén hirdetésekre fogja használni, mely által passzív jövedelemre tehetünk majd szert. Véleményem szerint napi 0.5 – 1% közötti összeg kereshető majd ezzel a koncepcióval, de ez még csak feltételezés, amint elindul a passzív rész akkor fogunk biztosabb képet kapni a hozamokról.

💬 FRISS HÍREK - AKTUALITÁSOK - BESZÉLGETÉSEK A CÉGRŐL

👫 DISCORD KÖZÖSSÉGI SZERVEREMEN

ℹ️ Ha még nincs discord alkalmazásod itt töltheted le: https://discord.com/download
🔐 Ha már van discord fiókod csatlakozz szerveremhez az alábbi bannerre kattintva

🪩 Közösségi Csatornáim, melyekhez Fontos csatlakoznod!

☄️ Kövesd Youtube csatornám és csatlakozz Discord szerveremhez, ahol megtalálható minden friss hír és néhány olyan projekt is, amely a honlapon nem.
Légy tagja a közel 1000 tagot számláló Discord szerveremnek!

💵 Üzleti ajánlatok⚙️ Világszerte
https://www.ateuzleted.hu/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png

👫 Discord - Ahol Minden Megtalálható!

Discord Szerver

📹 Youtube - Minden Videó

Youtube Csatornám

📲 Telegram - Néhány infó

Telegram Csatornám

© 2023 A Te Üzleted @ Minden jog fenntartva | Nem vagyok sem befektetési, sem üzleti tanácsadó! | A feltüntetett cégek a saját álláspontomat tükrözik.

« Translate »